- Reaction score
- 30.097
Ξαναειδα και το
το ειχα δει μονο σε dvd
το ειχα δει μονο σε dvd
Eχω προσπαθησει πολλες φορες και δεν καταφερα να τι δω παρα μονο μιση ωρα και κατι. Ειναι ακριβως οπως τα λες.. αν και μεγαλος φαν του ταραντινο οπως και πολλοι αλλοι, αμφιβαλω αν τι δω καποτε.Έκατσα επιτέλους κι εγώ να δω το Once Upon a Time in Hollywood.
Από αυτά που άκουσα και διάβασα οι γνώμες για την ταινία ήταν 50 - 50
Για τους μισούς ήταν αριστούργημα και για τους άλλους μισούς μια αηδία και χάσιμο χρόνου.
Μπορεί η ιστορία που ξεδιπλώνεται στην οθόνη μας να είναι σημαντική για ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ατζέντηδες και ανθρώπους του κινηματογράφου, αλλά και για αμερικανούς γενικά και να τους αγγίζει, αλλά για μένα ήταν αδιάφορη.
Δεν με συνεπήρε, δεν με συγκλόνισε.
Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω την μαεστρία του Ταραντίνο σε αυτό που δίνει.
Αν και έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που μας συνήθισε ως τώρα.
Ωραία πλάνα, προσεγμένα κάδρα, σκηνοθετικός ρυθμός γρήγορος, ωραίο μοντάζ.
Δεν είναι πνιγμένη στο αίμα, αλλά δεν λείπει κιόλας η βία.
Η ιστορία μ΄ αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά η ταινία αυτή είναι για μένα και καλή και κακή.
Είχε δίκιο το 50% των θεατών.
Θεωρώ ότι πρέπει να την δεις μία φορά.Eχω προσπαθησει πολλες φορες και δεν καταφερα να τι δω παρα μονο μιση ωρα και κατι. Ειναι ακριβως οπως τα λες.. αν και μεγαλος φαν του ταραντινο οπως και πολλοι αλλοι, αμφιβαλω αν τι δω καποτε.
Άρα είχε δίκιο το 100% των θεατώνΑπό αυτά που άκουσα και διάβασα οι γνώμες για την ταινία ήταν 50 - 50
Για τους μισούς ήταν αριστούργημα και για τους άλλους μισούς μια αηδία και χάσιμο χρόνου.
Η ιστορία μ΄ αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά η ταινία αυτή είναι για μένα και καλή και κακή.
Είχε δίκιο το 50% των θεατών.
Ακριβώς.Άρα είχε δίκιο το 100% των θεατών
Συμφωνώ ότι τεχνικά ήταν άρτια, αλλά νομίζω ότι είναι η λιγότερο διασκεδαστική ταινία του για εμένα...
5/10 δεν εχω λογια....΄'ασυληπτο σεναριο,απιστευτοι διαλογοι,εξαιρετικες ερμηνιες'' ...
Βασισμένο στην ομότιτλη ταινία του 2013;
Le TransperceneigeΒασισμένο στην ομότιτλη ταινία του 2013;