- Reaction score
- 99.241
10/10 κ για τη δίκη μου οικογένειαΤο είδαμε προχτές με τον μικρό.
Φοβερό !!
10/10
Στο τσακ με πρόλαβες!Edit: αν πρόκειται να τα δείτε, ξεκινήστε από την ταινία. Έχει άμεση σχέση με την σειρά.
Το είδα κι εγώ. Καλή ταινία. Μου θύμισε πάρα πολύ την ταινία Loophole (1981) με τον Martin Sheen. Μέχρι και η σκηνή με το βανάκι που αλλάζει λάστιχο.Απόψε αυτό
8/10
Το έχω δει. Μέτρια για τα γούστα μου.Punch — Drunk— Love 2002
7,5/10 για την ταινία
8/10 για την ερμηνεία του απίθανου Ανταμ Σαντλερ.
Το έχω δει πριν χρόνια. Άνετα το ξαναέβλεπα.
κατα τη γνωμη μου και το "καλημερα ζωη" να γυρισει ο Νολαν θα εχει ενδιαφερον.Είδα κι εγώ το Tenet.
Τι χρονικός ορυμαγδός ήταν αυτός.
Θα το ξαναδώ όμως, διότι έχω κάποια κενά!!
Τι ήχος όμως. Απίστευτος.
οι συγεκρημενοι δεν ηταν μουσικοι αλλα κομπάρσοι που μπηκαν τελευτα στιμγη λογο κολληματος των ηθοποιων που θα τους υποδύονταν.
Θα μπορούσαν να έχουν κανονικούς τραγουδιστές και μουσικούς στο πάλκο του θεάτρου για να τιμήσουν όπως πρέπει την προσφορά της στο λαϊκό τραγούδι και όχι κομπάρσους.
προφανως και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την γραμμική κατανόηση του χρονου ... λογικο.Tenet
Πωπωπω, τι ήταν αυτό ρε φίλε;
Τι ζημιά πάθαμε απόψε;
Μιλαμε για τη μεγαλύτερη παπ@ριά που έχει φτιαχτεί εβερ. Από κάθε άποψη, και την κανονικη και την inverted!
δεν χρειάστηκε να φτάσω ως εκεί, με ξεπέρασε η υψηλή τέχνη κάπου εκεί που με δυο λαμάκια-σουγιαδάκια ένα στο πάνω μέρος της κάσας και το άλλο κάπου στο πλάι παραβιάζαν μια θωρακισμένη πόρτα και άλλες τέτοιες αναρίθμητες ευρηματικές σκηνές δράσης υψηλής τέχνης μαζί με την εξαιρετική ερμηνεία των πρωταγωνιστών βεβαίως βεβαίωςπροφανως και δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την γραμμική κατανόηση του χρονου ... λογικο.
ευτυχώς δεν ειναι τοσες οσες σε αλλες αΐδιες που βγαινουν τον τελευταιο καιρο στο συμπαν της marvel. τουλαχιστον αυτο εχει ενα πυρήνα σκεψης και δομης. οποτε 2-3 "ευρηματικες σκηνες " πορσωπικα μπορω να τις καταπιω μιας και δεν επηρεάζουν τη συνολικη ποιοτητα της ταινιας ενω η πλειονότητα των ταινιων τα τελευται χρονια βασιζονται αποκλειστικά και μονο σε αυτες τις "σκηνες" και τη συνολικη ανοησία για να μην αναφερθώ στις οσκαρικες ερμηνείες των καταβαση teenager πρωταγωνιστών-ειναι νομιζω γωνστο οτι ο Νολαν περναει επιδερμικα τους χαρακτηρες στις ταινιες του και επικεντρωνεται περισσοτερο στο στορυ που ειναι ηδη πολυπλοκο και δυσκολο να το κατανοησει καποιος εξαρχης στην πρωτη θεαση αφου στηριζεται σε νομους και εξεζητημένο point of view. πως να κατανοήσει καποιος αυτα που διαδραματιονται οταν δεν μπορει να κατανοήσει τι ειναι η "εντροπια" για παραδειγμα? ... θα σου πρότεινα να τη δεις ολοκληρη, αν τα καταφερεις αφου πρωτα διαβασεις για καποιους ορους πριν. αλλιως προσπερασετηδεν χρειάστηκε να φτάσω ως εκεί, με ξεπέρασε η υψηλή τέχνη κάπου εκεί που με δυο λαμάκια-σουγιαδάκια ένα στο πάνω μέρος της κάσας και το άλλο κάπου στο πλάι παραβιάζαν μια θωρακισμένη πόρτα και άλλες τέτοιες αναρίθμητες ευρηματικές σκηνές δράσης υψηλής τέχνης μαζί με την εξαιρετική ερμηνεία των πρωταγωνιστών βεβαίως βεβαίως