Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.347
θελω, δε μπορω.θέλει;
θελω, δε μπορω.θέλει;
Καλησπέρα Μιχάλη την έχω δει την ταινία πολύ μέτρια συμφωνώ με τη βαθμολογία σου.
Λιγα πραγματα........,απλως,καλες ερμηνειες.Έχει δει κάποιος τη συγκεκριμένη ταινία .... έχει 6.7/10 ..... θα τι δω μάλλον το βράδυ.
Τελικά το είδα χθες, δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε, όντως οι δύο πρωταγωνίστριες ήταν καλές, και ενδιαφέρον σενάριο, σίγουρα βαθμολογία πάνω από το +5Λιγα πραγματα........,απλως,καλες ερμηνειες.
Τους το εύχομαι Πραγματικά!Έτερος Εγώ: Κάθαρσις
Του στέρησε μια μονάδα η υπερβολή στην "πρωτοτυπία" φυλακών και φυλάκων, που σε αποσυντονίζει από την έξοχη μυθοπλασία της σειράς.
8/10
Διαβάζω και το μεταφέρω με επιφύλαξη για την πιθανότητα να ανέβει η σειρά στο Netflix. Δεν ξέρω άλλη ελληνική σειρά που θα άξιζε, αυτή πάντως νομίζω ότι μπορεί.
Έτερος εγώ 7/10
.......
Μετά το Chevalier 8/10 της Τσαγκαρη ( το είχα δει απανωτά 3 φορές ) άλλες δυο ελληνικές παραγωγές που με εξέπληξαν θετικά.
Ο Δαδακαρίδης μου είχε προκαλεσει το ενδιαφέρον σαν νεοεμφανιζομενος ηθοποιός για πρώτη φορά πριν 20 σχεδόν χρόνια και με αφορμή το όνομα του: Πυγμαλίων !Πολυ καλός στους ρόλους του,για μένα.
Έτερος εγώ - Χαμένες ψυχές 2019
8/10
Η πρώτη προσπαθεια του Cosmote TV στη μυθοπλασία ήταν εξαιρετική για μένα.Σχεδον απνευστί είδα και τα οχτώ επεισόδια .(Αυτος είναι ο λόγος που δεν θέλω να βλέπω καλές σειρές,αν δεν είναι ολοκληρωμένες.)
Υψηλού επιπέδου παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα.Εκτος από τον Θαυμάσιο Δαδακαρίδη, με εξέπληξε θετικά και ο κύριος Βακούσης που μέχρι στιγμής δεν έτυχε να τον δω να παίζει κάπου.
Πρωταγωνιστούν : Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, και Σπύρος Παπαδόπουλος.