Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.895
θελω, δε μπορω.θέλει;
θελω, δε μπορω.θέλει;
) τους τελευταίους μήνες... H αφορμή ήταν η χριστουγεννιάτικη συνταγή για Plum Pudding - έτσι την διαβασα σ ένα βιβλίο της Πατρισια Σω,η αλλιώς Yorkshire Pudding και ξεκίνήσα να βλέπω ό,τι συνταγή υπήρχε σχεδόν σε αγγλόφωνο καναλι Στο Υ.Τ.
Καλησπέρα Μιχάλη την έχω δει την ταινία πολύ μέτρια συμφωνώ με τη βαθμολογία σου.
Λιγα πραγματα........,απλως,καλες ερμηνειες.Έχει δει κάποιος τη συγκεκριμένη ταινία .... έχει 6.7/10 ..... θα τι δω μάλλον το βράδυ.
![]()
Τελικά το είδα χθες, δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε, όντως οι δύο πρωταγωνίστριες ήταν καλές, και ενδιαφέρον σενάριο, σίγουρα βαθμολογία πάνω από το +5Λιγα πραγματα........,απλως,καλες ερμηνειες.
Τους το εύχομαι Πραγματικά!Έτερος Εγώ: Κάθαρσις
![]()
Του στέρησε μια μονάδα η υπερβολή στην "πρωτοτυπία" φυλακών και φυλάκων, που σε αποσυντονίζει από την έξοχη μυθοπλασία της σειράς.
8/10
Διαβάζω και το μεταφέρω με επιφύλαξη για την πιθανότητα να ανέβει η σειρά στο Netflix. Δεν ξέρω άλλη ελληνική σειρά που θα άξιζε, αυτή πάντως νομίζω ότι μπορεί.

Έτερος εγώ 7/10
.......
Μετά το Chevalier 8/10 της Τσαγκαρη ( το είχα δει απανωτά 3 φορές ) άλλες δυο ελληνικές παραγωγές που με εξέπληξαν θετικά.
Ο Δαδακαρίδης μου είχε προκαλεσει το ενδιαφέρον σαν νεοεμφανιζομενος ηθοποιός για πρώτη φορά πριν 20 σχεδόν χρόνια και με αφορμή το όνομα του: Πυγμαλίων !Πολυ καλός στους ρόλους του,για μένα.
Έτερος εγώ - Χαμένες ψυχές 2019
8/10
Η πρώτη προσπαθεια του Cosmote TV στη μυθοπλασία ήταν εξαιρετική για μένα.Σχεδον απνευστί είδα και τα οχτώ επεισόδια .(Αυτος είναι ο λόγος που δεν θέλω να βλέπω καλές σειρές,αν δεν είναι ολοκληρωμένες.)
Υψηλού επιπέδου παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα.Εκτος από τον Θαυμάσιο Δαδακαρίδη, με εξέπληξε θετικά και ο κύριος Βακούσης που μέχρι στιγμής δεν έτυχε να τον δω να παίζει κάπου.
Πρωταγωνιστούν : Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, και Σπύρος Παπαδόπουλος.