- Reaction score
- 1.426
ειναι..και του ΝΕΤFLIX....χαχα...Δηλαδή οι μόνες ταινίες που υπάρχουν είναι οι ήρωες με τα κολάν και οι ταινίες του Nolan;
για πες μια αξιολογη ταινια του τελευταιου χρονου....
ειναι..και του ΝΕΤFLIX....χαχα...Δηλαδή οι μόνες ταινίες που υπάρχουν είναι οι ήρωες με τα κολάν και οι ταινίες του Nolan;
μπράβο σου, άξιος!ευτυχώς δεν ειναι τοσες οσες σε αλλες αΐδιες που βγαινουν τον τελευταιο καιρο στο συμπαν της marvel. τουλαχιστον αυτο εχει ενα πυρήνα σκεψης και δομης. οποτε 2-3 "ευρηματικες σκηνες " πορσωπικα μπορω να τις καταπιω μιας και δεν επηρεάζουν τη συνολικη ποιοτητα της ταινιας ενω η πλειονότητα των ταινιων τα τελευται χρονια βασιζονται αποκλειστικά και μονο σε αυτες τις "σκηνες" και τη συνολικη ανοησία για να μην αναφερθώ στις οσκαρικες ερμηνείες των καταβαση teenager πρωταγωνιστών-ειναι νομιζω γωνστο οτι ο Νολαν περναει επιδερμικα τους χαρακτηρες στις ταινιες του και επικεντρωνεται περισσοτερο στο στορυ που ειναι ηδη πολυπλοκο και δυσκολο να το κατανοησει καποιος εξαρχης στην πρωτη θεαση αφου στηριζεται σε νομους και εξεζητημένο point of view. πως να κατανοήσει καποιος αυτα που διαδραματιονται οταν δεν μπορει να κατανοήσει τι ειναι η "εντροπια" για παραδειγμα? ... θα σου πρότεινα να τη δεις ολοκληρη, αν τα καταφερεις αφου πρωτα διαβασεις για καποιους ορους πριν. αλλιως προσπερασετη
πολυ ευχαριστως....μπράβο σου, άξιος!
θα επανέλθω άλλη φορά να μου εξηγήσεις τι είναι εντροπία
Άσε μας κοριτσάρα μου, σε λίγο θα μας πεις ότι είναι αδύνατον να φτιάξεις απινιδωτή από κηροπήγια ξερωγω. Μη μας χαλάς τη μαγεία.δεν χρειάστηκε να φτάσω ως εκεί, με ξεπέρασε η υψηλή τέχνη κάπου εκεί που με δυο λαμάκια-σουγιαδάκια ένα στο πάνω μέρος της κάσας και το άλλο κάπου στο πλάι παραβιάζαν μια θωρακισμένη πόρτα και άλλες τέτοιες αναρίθμητες ευρηματικές σκηνές δράσης υψηλής τέχνης μαζί με την εξαιρετική ερμηνεία των πρωταγωνιστών βεβαίως βεβαίως
6.5/10Απόψε αυτό
8/10
6 μετά βίας... Μάλλον προς το 5.Είδα αυτό σήμερα. Δεν ξέρω γιατί δεν το πήρα χαμπάρι όταν είχε βγει.
Geostorm (2017)
Μου άρεσε. Ωραία περιπέτεια για ένα ευχάριστο 2ωρο.
Μην αρχίσεις κι εσύ "Δε γίνεται" το ένα "Τραβηγμένο από τα μαλλιά" το άλλο! Ταινία φαντασίας είναι!6 μετά βίας... Μάλλον προς το 5.
Τελικά το είδα ........ μία μπαρούφα !!!!
Μολις ειδα το τρειλερ....φαινοταν η δουλεια.........Τελικά το είδα ........ μία μπαρούφα !!!!
οι περισσοτερες νεες ταινιες δεν.Τελικά το είδα ........ μία μπαρούφα !!!!