- Reaction score
- 1.263
Πολύ μέτριο, ψιλο βαρετό, με αναμενόμενη υπόθεση .....3/10
Πως μας πετσόκοψαν έτσι ρε Γιάννη, πως μας πετσόκοψαν έτσι .......« η μπαλαντα της τρυπιας καρδιας» , 2020
( πολυ βρισιδι ρε παιδι μου, πολυ μπινελίκι... )
Το ειδα και εγω και μπορω να πω οτι απο την ωρα π εφυγε η κυρα γιατι ειχε πολυ μπινελικι γελασα αρκετες φορες« η μπαλαντα της τρυπιας καρδιας» , 2020
( πολυ βρισιδι ρε παιδι μου, πολυ μπινελίκι... )
8 στα 10 λιγο αργο χωρις ιδιαιτερες κοιλιες !News Of the World 8/10 .Ο Τομ Χανκς ειναι παντα καλος,η μικρη(Helena Zengel)ομως που συμπρωταγωνιστει μαζι του ειναι απιστευτη,μου θυμιζε οπτικα την χορευτρια (Maddie Ziegler) επισης ταλενταρα,που ειχε η sia σε δυο βιντεοκλιπ της ,αλλα ειναι αλλη. Η ταινια μας μεταφερει στην αμερικη μετα το τελος του εμφυλιου πολεμου,οπου ο πρωταγωνιστης εχει ως κυρια απασχοληση την αναγνωση των νεων του κοσμου σε χωρια της Αμερικης, τα οποια δεν ειχαν προσβαση σε εφημεριδες.
Η καλύτερη συνταγή!Μου ήρθε όρεξη να δω Cape Fear. Και τα 2, back to back. Κάτω απ' το κουβερτέλι.
Cape Fear (1991) - IMDb
Directed by Martin Scorsese. With Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange, Juliette Lewis. A convicted rapist, released from prison after serving a fourteen-year sentence, stalks the family of the lawyer who originally defended him.www.imdb.com
Απειλές για τη ζωή τους δέχονται οι συντελεστές της ταινίας από τους ισλαμιστές.Mosul (2019)
View attachment 191259
Απροσδόκητα καλό πολεμικό δράμα, σχετικά με τη δράση μιας αυτονομημένης επίλεκτης ομάδας των ειδικών δυνάμεων της ιρακινής αστυνομίας στην κατεστραμμένη πόλη της Μοσούλης, λίγο πριν την υποχώρηση του ISIS.
Πολύ καλογραμμένο σενάριο που μεταφέρει όλες τις πτυχές της κατάστασης: τις περίπλοκες ισορροπίες μεταξύ των εμπλεκομένων, τη σκληρότητα των μαχών σε αστικό πεδίο και το ανθρωπιστικό δράμα. Τα καταφέρνει περίφημα και στα τρία, καθώς αποφεύγει τους πλατειασμούς, τις γελοίες πολεμικές χορογραφίες που έχουμε δει αλλού, αλλά και το γλυκανάλατο μελό.
Η σκηνοθεσία και το μοντάζ είναι σε καλά επίπεδα, ενώ πρώτης γραμμής είναι και οι ερμηνείες από τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές. Όλοι οι ήρωες είναι ντόπιοι -δεν υπάρχουν καθόλου Αμερικανοί, κι αυτό είναι κάτι καλό.
Δείτε το, αν σας αρέσουν τα πολεμικά δράματα!