- Reaction score
- 102.559
Ελπίζω να σε κέρασαν γρανίτα.μόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.
Ελπίζω να σε κέρασαν γρανίτα.μόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.
είμαι σίγουρος ότι στο τέλος έφυγες τσακωμένος με τον εαυτό σουμόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.
σενάριο, ερμηνείες, μουσική .
6,5+
Αυτός είναι ο λόγος που ο Ίθαν Χοκ δέχτηκε να παίξει στo θρίλερ «The Black Phone»
«Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ερμηνείες του» ανέφερε ο σκηνοθέτης, Σκοτ Ντέρικσονwww.protothema.gr
Ο Ίθαν Χοκ βρίσκεται κοντά στην απόσυρση από την υποκριτική
Ο ηθοποιός είπε ότι «πλησιάζει στην τελευταία πράξη της καριέρας του»www.protothema.gr
Γαμιστερογαμάτη ταινία, πρέπει να την έχω δει τουλάχιστον 3 φορές.
Jackass 4.5 (Video 2022) - IMDb
Jackass 4.5: Directed by Jeff Tremaine. With Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England. Through outrageous, never-before-seen footage, witness the making of the Jackass crew's last go at wild stunts.www.imdb.com
Καμένη παρωδία, περνάει η ώρα.The Babysitter: Killer Queen (2020) - IMDb
The Babysitter: Killer Queen: Directed by McG. With Judah Lewis, Samara Weaving, Jenna Ortega, Emily Alyn Lind. Two years after Cole survived a satanic blood cult, he's living another nightmare: high school. And the demons from his past? Still making his life hell.www.imdb.com