- Reaction score
- 105.124
Ελπίζω να σε κέρασαν γρανίτα.μόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.![]()
Ελπίζω να σε κέρασαν γρανίτα.μόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.![]()
είμαι σίγουρος ότι στο τέλος έφυγες τσακωμένος με τον εαυτό σουμόνος μου σε θερινό σινεμά. Μόνος μου κυριολεκτικά σε έναν άδειο κινηματογράφο.![]()
σενάριο,
ερμηνείες,
μουσική .
6,5+
![]()
Αυτός είναι ο λόγος που ο Ίθαν Χοκ δέχτηκε να παίξει στo θρίλερ «The Black Phone»
«Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ερμηνείες του» ανέφερε ο σκηνοθέτης, Σκοτ Ντέρικσονwww.protothema.gr
![]()
Ο Ίθαν Χοκ βρίσκεται κοντά στην απόσυρση από την υποκριτική
Ο ηθοποιός είπε ότι «πλησιάζει στην τελευταία πράξη της καριέρας του»www.protothema.gr
Γαμιστερογαμάτη ταινία, πρέπει να την έχω δει τουλάχιστον 3 φορές.
![]()
Jackass 4.5 (Video 2022) - IMDb
Jackass 4.5: Directed by Jeff Tremaine. With Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England. Through outrageous, never-before-seen footage, witness the making of the Jackass crew's last go at wild stunts.www.imdb.com
Καμένη παρωδία, περνάει η ώρα.![]()
The Babysitter: Killer Queen (2020) - IMDb
The Babysitter: Killer Queen: Directed by McG. With Judah Lewis, Samara Weaving, Jenna Ortega, Emily Alyn Lind. Two years after Cole survived a satanic blood cult, he's living another nightmare: high school. And the demons from his past? Still making his life hell.www.imdb.com