Τι είδαμε, τι θα δούμε

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Συγγνωμην, αλλα ποιον ακριβως σκοπο εξυπηρετει το θεμα; Το να λεει ο καθενας τι ειδε (λες και μας νοιαζει πως περναει τη βραδυα του) ή να κρινει αυτο που ειδε ωστε να ενημερωνονται οι ενδιαφερομενοι; Μιαν απορια εχω, απλη...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.312
Και τα δύο?

Αρκετές φορές έχει τύχει να πατήσω το link και να θελήσω να δω κάτι, έστω και χωρίς κρίση.

Reaction score
11.122
Εγώ προτιμώ να γράφω και μια μικρή προτασούλα μετά τη θέαση, αλλά θέλω και από τους άλλους κάνουν το ίδιο για μένα.

Reaction score
3.491
Απάντηση: Re: Τι θα δούμε σήμερα

Εγώ προτιμώ να γράφω και μια μικρή προτασούλα μετά τη θέαση, αλλά θέλω και από τους άλλους κάνουν το ίδιο για μένα.
Αφού τα είπαμε αυτά στην έκθεση:103:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.105
Ο τίτλος πάντως είναι τι θα δούμε σήμερα κι όχι τι είδαμε κι αν μας άρεσε, οπότε δεκτά όλα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.312
"και μια μικρή προτασούλα μετά τη θέαση".

Reaction score
3.491

H XIONATH KAI O KYNHΓOΣ

Μια διασκευή του κλασικού παραμυθιού
Πολύ ωραία κουστούμια!
Όλα τα αλλα αδιάφορα
Η πιό προσεγμένη σκηνή της ταινίας(εκεί θα συναντήσουμε και τα περισσότερα χρώματα χαχαχα)
ειναι όταν το λευκό ελάφι υποκλίνεται στην πριγκίπισσα(την ευλογεί όπως λένε και οι νάνοι)

Reaction score
1.457

Τωρα στο ΟΤΕ Σινεμά αρχίζει το Δάκρυα για την Ηλέκτρα!
Ζωή Λάσκαρη (Θεά τότε),Αλέκος Αλεξανδράκης,Μαίρη Χρονοπούλου,Μάνος Κατράκης,Λάκης Κομνηνός!
Φοβερές αναμνήσεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.597
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john