Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
1.263

Μέτριο 4/10
Με κούρασε αυτό το σκοτεινό γκρι φόντο που κυριαρχούσε στην ταινία.
Μετά απο το Dracula 1992 με Gary Oldman,Antony Hopkins,Keanu Reeves δεν έχω μάτια για άλλες παραλλαγές.
Επίσης ακόμα και ο δράκουλας με αυτό το μουστάκι μου θύμιζε τον Freddie Mercury και μου το χάλαγε.
Έχει καμία σχέση ο παλιός δράκουλας με τον καινούριο; (δες φώτο)

Attachments

Reaction score
4.013
Ε ναι, δεν έφταναν οι ταινίες καμία 10αρια έκαναν μόνο... :thumbsdown:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.002
Όλες εξαιρετικές, εκτός από αυτές μετά τη δεύτερη που είναι σκέτες σαβούρες. :biggrin:

Reaction score
4.013
Όλες εξαιρετικές, εκτός από αυτές μετά τη δεύτερη που είναι σκέτες σαβούρες. :biggrin:
Θα έπρεπε να συνεχιστούν οι ταινίες τύπου Prometheus, (prequel).
Να μας πουν ΠΩΣ και ΑΠΟ ΠΟΥ ήρθαν, όχι κάθε φορά να βλέπουμε έναν αλλο πρωταγωνιστή στο ίδιο σενάριο να προσπαθεί να επιζήσει...

:whistling:
imdb said:
When a mysterious space vessel crash-lands on Earth, a young woman and a ragtag group of tactical soldiers make a fateful discovery that puts them face-to-face with the planet's greatest threat.
:roflmao:

ΥΓ: Διαβάζω ότι έχουν γίνει και κομικ/βιβλίο και ενδεχομένως να στηριχτεί η σειρά σε αυτά...
Άιντε να δουμε...

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.308
Landman (2024), cosmote tv, 5

Δεν μου άρεσε. Εχει σποραδικά εδώ και εκεί κάποιες ωραίες σκηνές, βγάζει μια ατμόσφαιρα texas oil αλλά μέχρι εκεί. Η ιστορία ρηχή ως ανούσια. Πρέπει να φτάσεις στο 5ο-6ο επεισόδιο για να καταλάβεις που θέλει να εστιάσει η ιστορία, αν υποτεθεί ότι εστιάζει κάπου. Το ρηχό στόρυ σε συνδυασμό με το κλασσικό φορμάτ των μικρών σεκάνς, με τις γρήγορες ατάκες, και οι περισσότερες να είναι σαβουροιστορίες για να γεμίζει ο χρόνος την κάνει ανυπόφορη στο μεγαλύτερο μέρος της.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75