Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
3.273

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.853
Missing you (2025), Netflix, 7

Γενικά οι σειρές του Harlan του Coben έχουν πολλά twists από επεισόδιο σε επεισόδιο και αυτό τις κάνει αν μη τι άλλο μη βαρετές.
Καλό ήταν, ξενερώσαμε λίγο με το τέλος.
τα χέρια της Rosalind τι φάση όμως;
Αυτό: https://thedirect.com/article/rosalind-eleazar-fingers-deformity-missing-you-hand-symbrachydactyly

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.095
Vietnam: The War That Changed America (2025), AppleTV, εξαιρετικό.
Πράγματι πολύ αξιόλογο και με αρχειακό υλικό που δεν έχω δει αλλού.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.876
Στο ίδιο μοτίβο, επίσης καλό, με λιγώτερη δράση αλλά με χιούμορ (σε περίπτωση που διέλαθε της προσοχής σου).
Αν δεν είχε τις εκνευριστικά επαναλαμβανόμενες αναφορές στους κακούς πολιτικούς που έκλεπσαν το βιος των ανθρώπωνε, θα βλεπόταν, ίσως, πιο ευχάριστα.

Βέβαια βάλαμε στο μίξερ και λίγη (καλά, όχι τόσο λίγη...) κόκα, κώλους, βυζγιά και κάτι δημόσιες part0ύζες για να τραβήξουμε το φιλοθεάμον κοινό, οπότε όλα καλά.

5/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.057
Prime target, (2025), apple tv, ενδιαφέρον so far.
:thumbsup:

Κόλλησα μάλλον λόγω των μαθηματικών. Από τις λίγες φορές που μου άρεσε κάτι χωρίς δράση και με πλήρως "ενοχλητικούς" ηθοποιούς. :roflmao: Είδα 4 επεισόδια χθες.

6/10

Αν δεν είχε τις εκνευριστικά επαναλαμβανόμενες αναφορές στους κακούς πολιτικούς που έκλεπσαν το βιος των ανθρώπωνε, θα βλεπόταν, ίσως, πιο ευχάριστα.

Βέβαια βάλαμε στο μίξερ και λίγη (καλά, όχι τόσο λίγη...) κόκα, κώλους, βυζγιά και κάτι δημόσιες part0ύζες για να τραβήξουμε το φιλοθεάμον κοινό, οπότε όλα καλά.

5/10
Μου άρεσε αρκετά. Δεν πρόσεξα τέτοιες αναφορές, μάλλον θα ήταν σε διαλόγους που δεν πρόσεχα.
Ωραίες γυναίκες όλων των ειδών (το τραβέλι τσάκιζε! 😍 ), ωραία αυτοκίνητα, αξιόλογη πλοκή.
Ο εχθρός των κριτικών και η δική μου χαρά.

6,5/10

melina

Cargo 200
Reaction score
43.513
Εγώ το βρήκα σκέτη πατάτα.
Για το είδος της ταινίας λέω (μυθιστορία με άρωμα επιστημοσύνης, θρίλερ και δράσης, μπαμ μπουμ και τέτοια), γιατί γενικά δεν μου άρεσε ούτε εμένα.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.912
Για το είδος της ταινίας λέω (μυθιστορία με άρωμα επιστημοσύνης, θρίλερ και δράσης, μπαμ μπουμ και τέτοια), γιατί γενικά δεν μου άρεσε ούτε εμένα.
Κατι τετοια βλεπω και χανω ποντους IQ που δεν μου περισσευει κιολας :biggrin:
Μαπα αλλα το ειδα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.431
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot