vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.750
Αν αυτο που βλέπω πάνω στο έπιπλο είναι soundbar να πλησιάσει άμεσα το μπροστά μέρος της επιφάνειας
Bullying κανονικό!μετά τις αλλαγές που έκανα ( εκεί που είναι το ρακ ήταν η κρυσταλλιερα )ζω στην κόψη του ξυραφιού περνάει δίπλα μου και με κοίτα από πάνω μέχρι κάτω λοξά.
Ρώτα βρε τον νταχαρη πως σκίζουν τη γάτα...κρυσταλλιερες και κολοκύθια..ρωτα τον να σου πει πως ξεφορτωθηκε την κρυσταλλιερα με συνοπτικές διαδικασίες..μετά τις αλλαγές που έκανα ( εκεί που είναι το ρακ ήταν η κρυσταλλιερα )ζω στην κόψη του ξυραφιού περνάει δίπλα μου και με κοίτα από πάνω μέχρι κάτω λοξά.
Ναι! ναι! ναι! Ρώτα!ρώτα!ρώτα!Ρώτα βρε τον νταχαρη πως σκίζουν τη γάτα...κρυσταλλιερες και κολοκύθια..ρωτα τον να σου πει πως ξεφορτωθηκε την κρυσταλλιερα με συνοπτικές διαδικασίες..
με pm αυτά..ανοιχτός σε προτάσεις και συμβουλές για κρυσταλλιερες και παρεμφερή αντικείμενα και από κανένα έμπειρο για το πώς σκίζουμε τη γάτα και γενικά τα αιλουροειδή που κυκλοφορούν στα σπίτια μας
θα σε κάνω εγώκ. νταχαρη έρχομαι γιά μάθημα
Θα ξεχάσεις κι αυτά που ξέρεις...κ. νταχαρη έρχομαι γιά μάθημα
Θα ξεχάσεις κι αυτά που ξέρεις...
Αλήθεια, το u05 το χρησιμοποιείς μόνο για το pc; Ρωτώ γιατί λογικά πρέπει το X-03 να το πατάει κάτω (όσο μπορεί βέβαια να το πατήσει δεδομένων των μικρών διαφορών σε ψηφιακά...);Πικάπ Clearaudio champion lv two + magnetic bearing
Προενισχυτης Pass Labs x1
Ενισχυτής τελικός Pass Labs x 250.5
CD player Esoteric X-03
Dac Pioneer u-05
Tuner Naim
Phono stage Asr mini basis exclusive
Ηχεία ATC 50 PSLT
Ic Nordost TYR,VALHALA
SP.CABLE CHORD SIGN.
Κεφαλές ZYX 100R,VDH MC 10,DENON 304,ORTOFON BRONZE-RED
Το Pioneer το χρησιμοποιώ συνήθως με το λάπτοπ. Με τα δικά μου αυτιά και με το πώς μου αρέσει να ακούω χρησιμοποιώντας το Ντακ πιστεύω ότι έχω καλύτερο ήχο. Συγκεκριμμενα έχει καλύτερη ανάλυση και περιγράμματα η μουσική αλλά και καλύτερη στερεοφωνική εικόνα. Βέβαια εξαρτάται και από το είδος της μουσικής,πάντα βέβαια ακούγοντας δια μέσω του Ντακ. Πχ σε προ κλασική μουσική δωματίου χρησιμοποιείται direct και χωρίς φίλτρα. Έτσι ακούγεται με περισσότερο σώμα και αρμονικές. Σε μουσική με πολλά όργανα όπως κονσέρτα η συμφωνίες αλλά και σε jazz -rock συνήθως σε hi-bit 32 και upsampling σε θέση low. Αλλά αυτά είναι γούστα. Πάντως νομίζω ότι ο ήχος είναι καλύτερος δια μέσω του Ντακ. Να προσθέσω ότι στη USB του λάπτοπ παρεμβάλλεται το jitterbug της audioquest με ακουστη βελτιωση στο σώμα των χαμηλών και μεσοχαμηλων όπως και στην λιγότερη παραμόρφωση και τελικά στην βελτίωση της ανάλυσης χωρίς όμως να σκληραίνει οηχος ή να γίνεται πιο ξηρος. Το εν λόγω καλουδιο όταν το χρησιμοποίησα σε ένα άλλο Ντακ που έχω και χρησιμοποιώ για να ακούω στην δουλειά μου μεταμόρφωσε τον ήχο προς το καλύτερο σε απίστευτο βαθμό. Αυτό έγινε αντιληπτό από ουκ ολίγους που το άκουσαν. Το Ντακ αυτό είναι το dac magic 100. Για να τελειώσω δια μέσω του Pioneer δεν παίζουν όταν χρησιμοποιώ το player sacd εκτός και αν κάτι εγώ δεν κάνω καλά. Πάντως το Pioneer είναι εξαιρετικό μηχάνημα και μάλιστα με την τιμή που το πήρα εγώ δηλαδή 640€,αυτά!Αλήθεια, το u05 το χρησιμοποιείς μόνο για το pc; Ρωτώ γιατί λογικά πρέπει το X-03 να το πατάει κάτω (όσο μπορεί βέβαια να το πατήσει δεδομένων των μικρών διαφορών σε ψηφιακά...);
Να συμπλήρωσω τα υπόλοιπα μέλη το συστήματος πικαπ Nottingham analogue space deck ,κεφαλή Benz micro ace M και phonostage audio alchemy(προς αναβάθμιση το τελευταίο)ηχεια harbeth shl 5 και ενισχυτης naim nait xs