- Reaction score
- 1.152
Προς αποφυγή παρεξήγησης, ΜΟΝΟ για κάτι σαν και αυτούς/ες θα ήθελα να υπάρχει ο γιώργος, σκ@τ@ στο στόμα μου αλλά μόνο έτσι θα έστρωναν επιδερμίδα.
Προς αποφυγή παρεξήγησης, ΜΟΝΟ για κάτι σαν και αυτούς/ες θα ήθελα να υπάρχει ο γιώργος, σκ@τ@ στο στόμα μου αλλά μόνο έτσι θα έστρωναν επιδερμίδα.
και με δώρο ένα μήνα κλειστές διακοπές σε camp κ@λομπαράδων κογκολέζων συνέρχονται.Προς αποφυγή παρεξήγησης, ΜΟΝΟ για κάτι σαν και αυτούς/ες θα ήθελα να υπάρχει ο γιώργος, σκ@τ@ στο στόμα μου αλλά μόνο έτσι θα έστρωναν επιδερμίδα.
Το αυτό με το ανωτέρω."Κανένας μόνος, καμία μόνη στα χέρια του κράτους"
Τι συντηρητικές αηδίες είναι αυτές; Κι αν το σύντροφο είναι non-binary???
...
Πόσες μέρες έχεις που ζεις στην Ελλάδα;Απευθυνόμενος κυρίως προς το Μιχάλη θα ήθελα να ακούσω την αποψή του για ποιό λόγο εκτιμά ότι ο υπαίτιος για το συγκεκριμένο δυστύχημα θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τις αρχές λόγω της καταγωγής του.
Είμαι συγκλονισμένος που ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και δυστυχώς από ότι άκουσα στις ειδήσεις δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες βελτίωσης της υγείας για τη 17χρονη αδελφή του. Απευθυνόμενος κυρίως προς το Μιχάλη θα ήθελα να ακούσω την αποψή του για ποιό λόγο εκτιμά ότι ο υπαίτιος για το συγκεκριμένο δυστύχημα θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τις αρχές λόγω της καταγωγής του.
Δυστυχώς έτσι θα γίνει υπάρχει δεδικασμένο κάθε ένα σκατογυφτο που πιάνουν τον έχουν ξαναπιάσει από 10 φορές και πάνω και είναι όλοι έξω.Είμαι συγκλονισμένος που ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και δυστυχώς από ότι άκουσα στις ειδήσεις δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες βελτίωσης της υγείας για τη 17χρονη αδελφή του. Απευθυνόμενος κυρίως προς το Μιχάλη θα ήθελα να ακούσω την αποψή του για ποιό λόγο εκτιμά ότι ο υπαίτιος για το συγκεκριμένο δυστύχημα θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τις αρχές λόγω της καταγωγής του.
Αγαπητέ μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται στην Ελλάδα με τους γύφτους, τσιγγάνους, ρομά και όλο το κακό συναπάντημα.Είμαι συγκλονισμένος που ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και δυστυχώς από ότι άκουσα στις ειδήσεις δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες βελτίωσης της υγείας για τη 17χρονη αδελφή του. Απευθυνόμενος κυρίως προς το Μιχάλη θα ήθελα να ακούσω την αποψή του για ποιό λόγο εκτιμά ότι ο υπαίτιος για το συγκεκριμένο δυστύχημα θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τις αρχές λόγω της καταγωγής του.
Αισιόδοξος είσαι πες 98% και είσαι μέσα.Αγαπητέ μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται στην Ελλάδα με τους γύφτους, τσιγγάνους, ρομά και όλο το κακό συναπάντημα.
Έχουν μια τελείως αντικοινωνική συμπεριφορά, αδιαφορούν τελείως για νόμους και κανονισμούς, είναι μόνο κλέφτες, ληστές, λωποδύτες, απατεώνες, έμποροι ναρκωτικών και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Παράνομες φυσικά.
Απορώ π.χ. πως γίνεται πολλοί από αυτούς να είναι εντελώς αγράμματοι, καθώς δεν πάνε στο σχολείο, αλλά έχουν βγάλει δίπλωμα οδήγησης.
Πως έδωσαν εξετάσεις;
Είχα γείτονα που ήθελε να πω στο τηλ. τον αριθμό του αυτοκινήτου του στην οδική βοήθεια, διότι ήταν εντελώς αγράμματος!
Όμως έχει δίπλωμα.
Συνεχώς ακούμε, βλέπουμε και μαθαίνουμε για την παραβατική συμπεριφορά τους.
Στον κάμπο ο κόσμος πνίγηκε, καταστράφηκε και οι γύφτοι έτρεξαν να κλέψουν τα σπίτια των ανθρώπων που καταστράφηκαν.
Το ίδιο είχε γίνει και με τους πυρόπληκτους.
Στα νοσοκομεία όποτε πηγαίνει ένας που χρειάζεται νοσηλεία, μαζεύεται και το σκυλολόϊ του και απαιτούν να έχει προτεραιότητα, δέρνουν γιατρούς και νοσηλευτές, σπάνε πανάκριβο εξοπλισμό και προκαλούν μεγάλες καταστροφές.
Στα δικαστήρια όποτε δικάζεται ένας για κακούργημα και φάει ποινή φυλάκισης, το σκυλολόϊ προκαλεί φασαρίες και σπάει τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα που δεν φταίνε, διαμαρτυρόμενο για την ποινή.
Οι άλλοι όλοι που είναι για πλημμελήματα απλά λαμβάνουν μια ποινή με αναστολή.
Κατά συνέπεια αφήνονται ελεύθεροι και συνεχίζουν ξανά την δραστηριότητά τους.
Και άλλα πολλά τα οποία απορώ πως δεν έχεις ακούσει και μάθει.
Όπου υπάρχει καταυλισμός, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στους κατοίκους.
Και για να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους, όχι δεν είναι όλοι έτσι.
Μόνο οι 95 από τους 100.
Σε ποια γειτονια της Αθήνας έχει τσιγγάνους οικογενειάρχες, που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα αναφέρονται ;Αγαπητέ Μιχάλη,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας και έχω γείτονες τσιγγάνους, οικογενειάρχες που δεν έχουν έχουν καμμία σχέση με αυτά που αναφέρεις.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Αναρωτιέμαι κι εγώ.Αγαπητέ Μιχάλη,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας και έχω γείτονες τσιγγάνους, οικογενειάρχες που δεν έχουν έχουν καμμία σχέση με αυτά που αναφέρεις. Διαφωνώ σε πολλά σημεία με τις απόψεις σου αλλά σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμώ να έρθουμε σε αντιπαράθεση απόψεων για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.
Η ερώτηση που σου έκανα είναι συγκεκριμένη και θα ήθελα να μου απαντήσεις ειλικρινά καταθέτοντας τη προσωπική σου άποψη για ποιό λόγο πιστεύεις ότι ο υπαίτιος για το συγκεκριμένο δυστύχημα θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από τις δημόσιες αρχές (αστυνομία, εισαγγελεία) λόγω της καταγωγής του.
Διορθώθηκε.Πόσες μέρεςΠόσα λεπτά έχεις που ζεις στην Ελλάδα;