Τι θα πιούμε σήμερα;

TGD

Reaction score
8.748

TGD

Reaction score
8.748
Είχα γνωστή αρχαιολόγο που έσκαβε στη Σκωτία. Προφανώς έβρεχε συχνά. Τρεις μέρες έσκαβε, δύο μέρες την έβγαζε στο αποστακτήριο...
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Reaction score
556
Κώστα είσαι ωραίος και μετράς!

Ποιό ήταν το καλύτερο?
Καιρό είχα, πήγα προς τζιν πλευρά τελευταία 😅

*Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ biased με το Laphroaig 13 old malt cask που είχα, είχε μια πολύ ωραία αίσθηση γλυκοριζας!
*Το 10αρι θεωρώ ότι έχει την πιο μοναδική γεύση που μου έχει μείνει (και θα μου μείνει). Αυτό το ιώδιο/γάζα/αλάτι δεν ξέρω γιατί, μου έκανε κλικ!
*Το quarter cask είναι αυτό που θα το πιω πάντα οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε όρεξη.
*Το ardbeg uigeadail μου άφηνε έντονη στάχτη και μια καπνιλα κρέατος. Θέλω να το ξαναδώ γιατί με μια φορά δεν καταλαβαίνω πολλά..

Πιστεύω το rank τωρα ειναι :
13
10
Ardbeg
QC

... Αλλά θα αλλάξει σίγουρα! 😅

(θες να σου κρατήσω κάνα ml από κάτι?)

Reaction score
5.417
Καιρό είχα, πήγα προς τζιν πλευρά τελευταία 😅

*Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ biased με το Laphroaig 13 old malt cask που είχα, είχε μια πολύ ωραία αίσθηση γλυκοριζας!
*Το 10αρι θεωρώ ότι έχει την πιο μοναδική γεύση που μου έχει μείνει (και θα μου μείνει). Αυτό το ιώδιο/γάζα/αλάτι δεν ξέρω γιατί, μου έκανε κλικ!
*Το quarter cask είναι αυτό που θα το πιω πάντα οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε όρεξη.
*Το ardbeg uigeadail μου άφηνε έντονη στάχτη και μια καπνιλα κρέατος. Θέλω να το ξαναδώ γιατί με μια φορά δεν καταλαβαίνω πολλά..

Πιστεύω το rank τωρα ειναι :
13
10
Ardbeg
QC

... Αλλά θα αλλάξει σίγουρα! 😅

(θες να σου κρατήσω κάνα ml από κάτι?)
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αγορίνα! Τα έχω δοκιμάσει όμως όλα οπότε κάνε άλλο ένα crash test μπας και ανέβει λίγο η θέση του qc 😂😂😂😂 το οποίο είναι από τις αδυναμίες μου!

Reaction score
556
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αγορίνα! Τα έχω δοκιμάσει όμως όλα οπότε κάνε άλλο ένα crash test μπας και ανέβει λίγο η θέση του qc 😂😂😂😂 το οποίο είναι από τις αδυναμίες μου!
Ποτέ δεν μου φάνηκε χειρότερο, ίσως πιο βατό από τα άλλα.
Αλλα ναι σίγουρα θα επανέλθω!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Είχα γνωστή αρχαιολόγο που έσκαβε στη Σκωτία. Προφανώς έβρεχε συχνά. Τρεις μέρες έσκαβε, δύο μέρες την έβγαζε στο αποστακτήριο...
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

TGD

Reaction score
8.748

Μου τράβηξε το μάτι η συσκευασία. Πολύ καλύτερο άρωμα από γεύση. Έχει μια ευγένεια που δεν περίμενα σε νησιώτικο μαλτ. Θα ήμουν πολύ πιο θετικός αν δεν το πουλούσαν 16 ευρώ το ποτήρι στο μπαρ!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.610

Μου τράβηξε το μάτι η συσκευασία. Πολύ καλύτερο άρωμα από γεύση. Έχει μια ευγένεια που δεν περίμενα σε νησιώτικο μαλτ. Θα ήμουν πολύ πιο θετικός αν δεν το πουλούσαν 16 ευρώ το ποτήρι στο μπαρ!
Το μπουκάλι έχει πολύ λογική τιμή, κι είναι από τα αγαπημένα μου.

• Like
Reactions: TGD

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ