Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.662
Δηλαδή αν ήσουν τελείως άρρωστος;;;
ωμό ρεεεε.Ένα Τεσλα κι ένα ακόμα, νομίζω φιατ 500, ούτε που είδα.
4 θέσεις έχει.
Βασικά αν έρχομαι 2 φορές τη βδομάδα να τρωω εδώ, δε ξαναπληρωνω "βενζίνη" εβερ. Πλάκα έχει, ιδίως τώρα που ανέβηκε η ΔΕΗ.
Τες πα, έχει και φρέσκο τόνο
View attachment 258730
Και διάφραγμα
View attachment 258731
Και συ τι έκανες μετά? Δεν πιστεύω να το έφαγες έτσι , παγωμένος όπως ήσουν?Ρύζι με μπιφτέκι κοτόπουλο, κοίτα πως είναι το αγγούρι με πάγωσε στο ψυγείο
Ναι!Προσοχη για τους ευαισθητους:Ακολουθεί ο κύκλοσ με τις ΜΠΑΜΙΕΣ.( Δώρο!)bamies bamies bamies bamies bamies
Θερμοστάτης προβληματικός ή έχει φύγει απ' τη θέση του ο αισθητήρας πιστεύω.Πεινούσα αφού!
Έχουμε στη δλειά ένα ψυγείο πάνω από 25 χρόνια, σκλί μαύρο.
Έχει όμως ένα θέμα, η συντήρηση δουλεύει σαν κατάψυξη και η κατάψυξη σκοτώνει.
Χωρίς πλάκα έχεις παγωμένο μπουκάλι νερό σε 30 λεπτά, σε 10 λεπτά το νερό μουδιάζει τα τσαούλια.
..... εχει γινει καπως αναισθητηρας...Θερμοστάτης προβληματικός ή έχει φύγει απ' τη θέση του ο αισθητήρας πιστεύω.
Ψωμί απ το φόυρνο της γειτονιάςΣε περιπτωση που κάποιος φτιάχνει ψωμί στο σπίτι ας μου αφήσει μήνυμα....HELPPPP
Κάτι τέτοιο παίζει, πχιός να ασχοληθεί τώρα με αυτό το πράμα σε ένα ψυγείο δημόσιας χρήσης, να φανταστείς έχουμε και ψυκτικό στη ειδικότητα που το χρησιμοποιεί...Θερμοστάτης προβληματικός ή έχει φύγει απ' τη θέση του ο αισθητήρας πιστεύω.
Η σκηνή σου πού είναι;Κρεατικά επάνω στην παραλία.
Σκηνή ξέρω μόνο τη θεατρική.Η σκηνή σου πού είναι;