bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.421
Υπάρχει, το έχω εγώ μέχρι στιγμήςΥπάρχει βραβείο νεοεισερχόμενου καλοφαγά στο αβουσαιτ? Να το δώσουμε στον από πάνω βρε παιδί μου....
Δύσκολα βλέπω να αλλάζει χέρια
Υπάρχει, το έχω εγώ μέχρι στιγμήςΥπάρχει βραβείο νεοεισερχόμενου καλοφαγά στο αβουσαιτ? Να το δώσουμε στον από πάνω βρε παιδί μου....
Ωραία μπίρα η jasmine...
Η παρέα κάνει marlboro gold;
Καρπάτσιο-μελιτζάνα ψητή-διάφραγμα-κατι ιαπωνεζικα ψωμάκια με γουρούνι σούβλας, και γουρούνι σούβλας (πολυ τραγανό)Έχουμε πει να βάζετε πιντιέφια κάτ' απ' τα πχιάτα !!
Αλλού κι αλλού αβέρτα, εδώ τίποτα...!
To Γκαστόνε είναι spin-off του Cookoovaya στο οποίο βασικοί μέτοχοι είναι οι αδερφοί Λιάκου ( Basegrill, Travolta, Hoocut). Οπότε ακολουθεί κι αυτό τη λογική της καλής κουζίνας/ποιότητας σε συνδυασμό με τις τσιμπημένες τιμές λόγω φήμης.Δεν βρήκαμε τραπέζι στο JG και πήγαμε Γκαστόνε.
Οχι άσχημα.
Travolta, hoocut που έχω ιδία αντίληψη τα θεωρώ υπερτιμημένα. Στο πρώτο τουλάχιστον θα φας αξιοπρεπώς. Βέβαια πλέον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για καλό ψάρι και σε ωραία σημεία, δίπλα στη θάλασσα. Στο δεύτερο παίρνεις λαχείο κάθε φορά. Δεν έχω μείνει πάντα ευχαριστημένος.To Γκαστόνε είναι spin-off του Cookoovaya στο οποίο βασικοί μέτοχοι είναι οι αδερφοί Λιάκου ( Basegrill, Travolta, Hoocut). Οπότε ακολουθεί κι αυτό τη λογική της καλής κουζίνας/ποιότητας σε συνδυασμό με τις τσιμπημένες τιμές λόγω φήμης.
Μόλις έκατσα και cookoovaya, τυχαία βρέθηκα καλεσμένος σε δυο μαγαζιά του ίδιου γκρουπTo Γκαστόνε είναι spin-off του Cookoovaya
Μου λένε πως είναι δυνατόTravolta
Γιαυτό και γω έφαγα σήμερα φασολάδα και πιπεριές φλωρινης...Στατιστικές έχουν δειξει πως οι γαστρονόμοι,μάγειρες,ιδιοκτήτες εστιατορίων - και οι χρονιοι θαμώνες,συνήθως άντρες, κατ επέκτασιν -έχουν μεγαλύτερη ροπή προς τον καρκίνο του παγκρέατος. ( Από ιατρικό συνεδριο που παρακολουθησα και χαράχθηκε στη μνήμη μου μόνιμα).
Γι αυτό « Μπρετσος και μπάμιες rule”!
Εσυ μη μιλάς.Άσε το αβαταρ σου να «μιλάει»….Γιαυτό και εγώ σήμερα έχω Μπουρανί φέτα
Τι μας λες, τώρα που βρήκα σύμμαχο και ξεκινά να δικαιώνομαι,θα ανέβω στη ταράτσα να το φωνάξω, "Είμαι Μπάμιας γειτόνοι"Εσυ μη μιλάς.Άσε το αβαταρ σου να «μιλάει»….