Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.031
Εφαγα μια ναπολιτανα μαργαριτα και μολις θυμηθηκα πως δεν εβγαλα φωτο.. κοιτα φαση εε;;;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.304
Έχουμε πει να βάζετε πιντιέφια κάτ' απ' τα πχιάτα !!
Αλλού κι αλλού αβέρτα, εδώ τίποτα...!
Καρπάτσιο-μελιτζάνα ψητή-διάφραγμα-κατι ιαπωνεζικα ψωμάκια με γουρούνι σούβλας, και γουρούνι σούβλας (πολυ τραγανό)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.092
Δεν βρήκαμε τραπέζι στο JG και πήγαμε Γκαστόνε.
Οχι άσχημα.
To Γκαστόνε είναι spin-off του Cookoovaya στο οποίο βασικοί μέτοχοι είναι οι αδερφοί Λιάκου ( Basegrill, Travolta, Hoocut). Οπότε ακολουθεί κι αυτό τη λογική της καλής κουζίνας/ποιότητας σε συνδυασμό με τις τσιμπημένες τιμές λόγω φήμης.

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
43.128
To Γκαστόνε είναι spin-off του Cookoovaya στο οποίο βασικοί μέτοχοι είναι οι αδερφοί Λιάκου ( Basegrill, Travolta, Hoocut). Οπότε ακολουθεί κι αυτό τη λογική της καλής κουζίνας/ποιότητας σε συνδυασμό με τις τσιμπημένες τιμές λόγω φήμης.
Travolta, hoocut που έχω ιδία αντίληψη τα θεωρώ υπερτιμημένα. Στο πρώτο τουλάχιστον θα φας αξιοπρεπώς. Βέβαια πλέον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για καλό ψάρι και σε ωραία σημεία, δίπλα στη θάλασσα. Στο δεύτερο παίρνεις λαχείο κάθε φορά. Δεν έχω μείνει πάντα ευχαριστημένος.
Δεν έχω πάει basegrill και δεν πρόκειται όσο έχει πολιτική συγκεκριμένης διάρκειας τραπεζώματος. Μέχρι 2 ώρες μπορείς να κάτσεις στο τραπέζι το βράδυ. Οπερ πας μόνο και μόνο για να φας και να φύγεις. Επίσκεψη σε εστιατόριο με αποκλειστικό σκοπό μόνο να γευτώ το φαγητό του και να αφήσω εκτός την παράμετρο διασκέδαση να βρεθώ με 2 φίλους να πιούμε ένα καλό κρασί που σημαίνει ότι μπορεί να γουσταρίζουμε να ανοίξουμε και δεύτερο και τρίτο το κάνω μόνο σε μισελενάτα. Οταν πάρει αστέρι το basegrill το ξανασυζητάμε.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.304
Last edited:

Reaction score
16.336
Στατιστικές έχουν δειξει πως οι γαστρονόμοι,μάγειρες,ιδιοκτήτες εστιατορίων - και οι χρονιοι θαμώνες,συνήθως άντρες, κατ επέκτασιν -έχουν μεγαλύτερη ροπή προς τον καρκίνο του παγκρέατος. ( Από ιατρικό συνεδριο που παρακολουθησα και χαράχθηκε στη μνήμη μου μόνιμα).

Γι αυτό « Μπρετσος και μπάμιες rule”!

Reaction score
5.436
Στατιστικές έχουν δειξει πως οι γαστρονόμοι,μάγειρες,ιδιοκτήτες εστιατορίων - και οι χρονιοι θαμώνες,συνήθως άντρες, κατ επέκτασιν -έχουν μεγαλύτερη ροπή προς τον καρκίνο του παγκρέατος. ( Από ιατρικό συνεδριο που παρακολουθησα και χαράχθηκε στη μνήμη μου μόνιμα).

Γι αυτό « Μπρετσος και μπάμιες rule”!
Γιαυτό και γω έφαγα σήμερα φασολάδα και πιπεριές φλωρινης...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Εσυ μη μιλάς.Άσε το αβαταρ σου να «μιλάει»….:roflmao::biggrin:
Τι μας λες, τώρα που βρήκα σύμμαχο και ξεκινά να δικαιώνομαι,θα ανέβω στη ταράτσα να το φωνάξω, "Είμαι Μπάμιας γειτόνοι" :lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.002
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell