bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 54.141
Λατρεμενες μπάμιες, λίγοι τις γουστάρουν, πολοι τις μισούν.

Θα μας πεθανετε κυριε !Λατρεμενες μπάμιες, λίγοι τις γουστάρουν, πολοι τις μισούν. View attachment 93142
Με τελείωσε το κρασί βρε, τι να κάνω ο άνθρωπας? Άνοιξα μια κορμπίνιαν!Θα μας πεθανετε κυριε !
που ειναι οι συντονισται ... να επιληφθουν του ζητηματος ... ΠΕΙΝΑΩ !!!
με μπυρα οι μπαμιες ?
α καλως ... εθαρουμαι πως ημουνε ομπρος σε κιαμμια - αλλη μεγαλη - ανακαλυψη , οπως πουχου το λεμονι στην ομελετα ή το ξυδι στη φακη ...Μ
Με τελείωσε το κρασί βρε, τι να κάνω ο άνθρωπας? Άνοιξα μια κορμπίνιαν!
Το μαγαζί το θυμάμαι γιατί ήταν από τα αγαπημένα του πατέρα μου. Βέβαια, όταν στα 70s κατεβαίναμε οικογενειακώς στα νότια, 9 φορές στις 10 καταλήγαμε στο αγαπημένο κεμπαπτζίδικο του παππού μου, τον Αβράαμ στη Δραπετσώνα, σχεδόν δίπλα στον Καράμπαμπα.ωραιος alex
κει πιο πανω απο την παλια μου γειτονια....στην αρχη της Τσαλδαρη καπου στο 1900
ηρθε μια φαμιλια ελληνω απο αιγυπτο.....
εξου και αιγυπτιακο.....εσσαχναν σουβλακια......πανω σε σουβλες σαν τις πιο πανω...
βασικα τυλιγαν κιμα ..και καρφωναν κρεατα....μεγαλο σχολειο....
πολυ πριν τα σουφλατσιδικα της δρατσας (δραπετσωνας).....
μεσα ενα ζωντανο μουσειο......απο αυτα που ειχαν φερει απο την αιγυπτο.....
αν υπαρχει ακομα αξιζει μαι επισκεψη,.....το ειχε παρουσασει το αθηνοραμα πριν κανα κοσαρι χρονια πισω
[DOUBLEPOST=1522327907][/DOUBLEPOST]http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=849
Το μαγαζί το θυμάμαι γιατί ήταν από τα αγαπημένα του πατέρα μου. Βέβαια, όταν στα 70s κατεβαίναμε οικογενειακώς στα νότια, 9 φορές στις 10 καταλήγαμε στο αγαπημένο κεμπαπτζίδικο του παππού μου, τον Αβράαμ στη Δραπετσώνα, σχεδόν δίπλα στον Καράμπαμπα.
Εν χριστώ αδελφέ και σύντροφε συνδιαλέγομαι και συμφωνώ πνευματικά μαζί σου καθώς στην ίδια περισυλλογή έχω εμπλακεί αποκλειστικώς τον τελευταίο μήνα, απαρχής της σαρακοστής, και σκανδαλίζομαι με αυτά που τρώγουν οι αμαρτωλοί και δείχνουν αυτάρεσκα παραπάνω.