- Reaction score
- 90.266
Ένα χθεσινό σε υβριδική κατάσταση μεταξύ μάτια-ομελέτα.
Έτσι το λέμε τώρα, όταν σπάει ο κρόκος ένεκα η άτσαλη ρίψις?υβριδική κατάσταση μεταξύ μάτια-ομελέτα.
Κι όμως είναι εσκεμμένη ενέργεια. Η σύζυγος θέλει αυγά μάτια κι εγώ ομελέτα. Συμβιβαστική λύση (κι εδώ) λοιπόν.Έτσι το λέμε τώρα, όταν σπάει ο κρόκος ένεκα η άτσαλη ρίψις?
Εεε σιάξε αυγά μάτια στη σύζυγο και για εσένα ομελέτα, στη παραπάν εικόνα λείπουν μερικές μπάμιες στο κέντρο για να έρθει να δέσει το σύνολοΚι όμως είναι εσκεμμένη ενέργεια. Η σύζυγος θέλει αυγά μάτια κι εγώ ομελέτα. Συμβιβαστική λύση (κι εδώ) λοιπόν.
Δεν βάζω βούτυρο. Αγνό παρθένο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.Ασε που βλέπω φουλ βούτυρο...
Κακώς.Δεν βάζω βούτυρο. Αγνό παρθένο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Βασικά πεινούσαμε και θέλαμε κάτι άμεσα με ό,τι υλικά είχα πρόχειρα. Η ομελέτα που θα ήθελα αν είχα οργανωθεί δεν έχει καμία σχέση με την μπούρδα που έφτιαξα.Το είδα που άφριζε και υπέθεσα ότι ήταν βούτυρο, και το λάδι αποφεύγω, τη ομελέτα τη σιάχνω συνήθως σε αντικολλητικό και άμα το σκεύος δεν είναι της προκοπής και πρόκειται να κολλήσει αλείφω με ένα πινέλο ελάχιστο ελαιόλαδο
Η σχέση μου με τα βούτυρα είναι τυπική. Μου αρέσει το αποτέλεσμα αλλά δεν θέλω να γευτώ βουτυρίλα γιατί με αηδιάζει. Στα αλμυρά αλλά και στα γλυκά.Κακώς.
Δοκίμασε με 2-3 είδη βούτυρου, θα βρεις ένα που να "κάθεται" στη γεύση σου και θα απογειώσει το αποτέλεσμα.
Εγώ έχω βρει ένα γερμανικό, με σκόρδο μέσα. Απίθανος συνδυασμός!
Τρελή σύνθεση!!
Εγώ θα έσβηνα το παναρισμένο κοτόπουλο
... Ντεκόρ είναι , για νά περάσει η φωτογραφίαΤρελή σύνθεση!!
Αυτές οι παναρισμένες έτοιμες κοτομπουκιές, έλεος!!
Τα εγκρίνει αυτά ο Μπρέτσος?...α.. βρήκα κ σπριγκρολζ View attachment 334504