- Reaction score
- 102.823
Τραχανάκος, all time classic!!
View attachment 144990
Θα παίξει παρέα μια ωραιότατη σαλατούλα λάχανο-καρότο, γραβιέρα και μια κούπα κρασί σε ποτήρι με χερούλι
Γλυκός ο θκόσμ, δεν το κάνω κέφι τον ξινό.Χαχα, κι εγώ τραχανά έχω (Βλάχα ξινός οικογένεια Μπεκιάρη, 3-4 επίπεδα πιο κάτω από τον δικό σου).
Γλυκό το κατσίκι γλυκός ο τραχανάς θα πάθεις τίποτα από τα πολλά γλυκά!..
Είναι και εγώ αλλά είσαι και εσύ...-μπασματι με κιμά καρότο αρακά μανταρίνια σκόρδο κρεμμύδι μπαχαρικά και κρασί,,,
View attachment 145019
Το κοτόπουλο θα περάσει διαδοχικά μέσα από το τραχανά, δεύτερο πιάτο θα τιμήσω σίγουρα, για τρίτο δεν υπόσχομαι τίποτα
View attachment 145130
Όχι, είναι από κρεοπωλείο αλλά χωριάτικο, θέλει χύτρα ή γάστρα για να μαλακώσει.Τι κότα είναι αυτή, από το κοτέτσι σου;;
Όχι, είναι από κρεοπωλείο αλλά χωριάτικο, θέλει χύτρα ή γάστρα για να μαλακώσει.
Ότι έχει σχέση με κρέας εδώ Αθήνα έτσι είναι...Αυτό είναι γνώρισμα στα "ζωντανά" κοτόπουλα - είναι σκληρό το κρέας τους - θυμάμαι στο χωριό κάποιες φορές που η θειά έβραζε την κότα στην κατσαρόλα με τις ώρες αλλά και πάλι σκληρή ήταν, τώρα αυτά που πουλάνε στα κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ είναι σαν βούτυρο, ποιος ξέρει τι τα ταΐζουν άσε τις συνθήκες που μεγαλώνουν το ένα πάνω στο άλλο, φρικάρω μόνο που το σκέφτομαι..
Post automatically merged: