- Reaction score
- 5.360
Εσύ να πας στις αγγελίες να κάνεις κουμάντο....Από 25 μελίνας και ντρέτμαν..
Εσύ να πας στις αγγελίες να κάνεις κουμάντο....Από 25 μελίνας και ντρέτμαν..
Ο γλυκός μου στρουμφοεργοδότης μου είπε να σας ελέγχω όλους και να του δίνω ραπόρτο..Εσύ να πας στις αγγελίες να κάνεις κουμάντο....
το πνεύμα μου είναι δυνατό η σάρκα μου αδύναμη !Αν μετά θελήσεις και επιδόρπιο, μη μας ξαναπείς ότι θέλεις να αδυνατίσεις....
View attachment 144637
Όταν έχεις μια ύπαρξη καλυμμένη με...μακαρονάδα, όλοι θα έβρισκαν τουλάχιστον το ένα, ενδιαφέρον...η σάρκα μου αδύναμη !
Τα μπιφτέκια στο φούρνο?Φαγάκι.... View attachment 144649
Ναι στο φούρνο..... Είναι καταπληκτική η Σταυρούλα στα μπιφτέκια..... Για πότε πάει στο κρεοπωλείο και τα παίρνει... δεν την προλαβαίνεις.....Τα μπιφτέκια στο φούρνο?
Που να την βρεις ρε αγόρι την φουφου μες στην Αθήνα......;Δεν τα κάνω κέφι στο φούρνο τα μπιφτέκια. Αλλά οκ. Περί ορέξεως... (πρωτότυπο)
Na το σκεπάσεις όμως...
Λες;Na το σκεπάσεις όμως...
Ναι αγόρι μου, είναι μεγάλο κομμάτι.Λες;
Συμφωνεί και η Μελίνα βλέπω....
Οκ.....
Η αμστελ dark ταιριάζει απόλυτα με το κυρίως, τη επόμενη φορά αφού είσαι αυτών των επιλογών δοκίμασα τη weihenstephaner korbinian και θα με θυμηθείς
Με;;;Βουαλά!!
View attachment 144734
Όνειρο!
Φακές από χθες, ελιές Θάσου, σαρδέλα σε κονσέρβα, κριθινα παξιμαδακια και χύμα κρασί...
Δε βάζω φώτο γιατί ο Μελίνας δε θα μου ξαναμιλήσει λόγω του χύμα κρασιού και ο εξφεϊντερ θα με μπαναρει εξαιτίας όλων των άλλων....