- Μηνύματα
- 1.768
- Reaction score
- 2.803
Ένα πιάτο τραχανά ποτέ δεν είναι αρκετό,
Πολλές φορές το επιλέγω και ως πρωινό, ειδικά το χειμώνα.
Το φτιάχνει η μάναμ με τα χεράκια της, είναι παράδοση από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Τον κάνει με αγνά υλικά, όπως ντομάτες από το μπαξέ μας, αυγά από το κοτέτσι μας, γάλα από βοσκό οικογενειακό φίλο.
Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του σούπερ μάρκετ, ακόμα και με αυτούς που μπορείς να βρεις σε καταστήματα με βιολογικά που συνεργάζονται με διάφορους συνεταιρισμούς.
Χρυσός λέμε!!
ΥΓ.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Αυτή η μάνα αξίζει πολλά!
Να την χαίρεσαι και πάντα τέτοια.
Είναι μπελαλίδικη διαδικασία η παρασκευή του για κάποιον που τον κάνει χειροποίητα.
Φαντάζομαι θα βάζει και ό τι μπαχαρικά θέλει πέρα από τα αγνά υλικά, θα είναι μούρλια, ζηλεύω λίγο να πω την αλήθεια!