- Reaction score
- 5.359
Άμα δω μπάμιες στον ύπνο μου θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα το πρωί....
Όχι βέβαια.Ξεροσφύρι;
Εδώ βεβήλωσε ολόκληρο καταψύκτη με μπάμιες...Ρακή σε πλαστικό ρε βέβηλε?
Κουλούρι λέγεται, όχι πρωινό.
Κουλούρι λέγεται, όχι πρωινό.
Κάνω διαλειμματική διατροφή 16/8 εδώ και ένα χρόνο. Τρώω δηλαδή το τελευταίο γεύμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το επόμενο μετά τη 1 το μεσημέρι. Αποφάσισα να κάνω ένα break για λίγες μέρες και το πρωινό ζεστό κουλούρι μου φάνηκε έδεσμα.Κουλούρι λέγεται, όχι πρωινό.
Κι εγώ αυτή κάνω συνήθως ή την παραλλαγή της την 8/16Κάνω διαλειμματική διατροφή 16/8 εδώ και ένα χρόνο. Τρώω δηλαδή το τελευταίο γεύμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το επόμενο μετά τη 1 το μεσημέρι. Αποφάσισα να κάνω ένα break για λίγες μέρες και το πρωινό ζεστό κουλούρι μου φάνηκε έδεσμα.
Αυτό το νάτριο δεν μου αρέσει...Σήμερα έχει πείραμα περιέργειας.
View attachment 144288
H Beyond Meat και η Impossible Foods κοντράρονται έντονα για την επικράτηση στα μπέργκερ χωρίς κρέας.
Η πρώτη βρήκε πρόσφατα εισαγωγέα στην Ελλάδα και αποφάσισα να δοκιμάσω.
Τα κίνητρα της ύπαρξής τους είναι:
* Εναλλακτικές επιλογές για vegans. Δεν με αφορά.
* Οικολογική συνείδηση γιατί η εκτροφή βοοειδών δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον. Σκασίλα μου. Ας μην τρώνε μοσχαρίσιο κρέας οι Ασιάτες που το ανακάλυψαν πρόσφατα και το παίζουν Δυτικοί.
* Πιο υγιεινή διατροφή από το κόκκινο κρέας. Σχετικό. Οι διαφορές δεν είναι τόσο τραγικές. Ή για να βάλω κι άλλον ένα παράγοντα στο παιχνίδι, με τα ~38€/ κιλό που κοστίζει το Beyond Burger, κάνω εισαγωγή grass-fed μοσχάρι που είναι σίγουρα πιο υγιεινό.
View attachment 144300
Από γνωστούς και μη που έχουν ήδη δοκιμάσει, οι εντυπώσεις διίστανται. Μιλάω μόνο για το γευστικό κομμάτι αφού όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα. Και δίνω βάση στις απόψεις ανθρώπων που ξέρουν να τρώνε και έχουν εμπειρία στην γαστρονομία. Αυτοί που θεωρούν burger αυτό που φτιάχνουν τα Goody's δεν τους υπολογίζω.
Το απόγευμα θα έχω νέα...
Άμα είναι να το γυρίσεις κι εσύ στις μαϊμούδες, να το κλείσουμε το ρημάδι....Σήμερα έχει πείραμα περιέργειας.
View attachment 144288
H Beyond Meat και η Impossible Foods κοντράρονται έντονα για την επικράτηση στα μπέργκερ χωρίς κρέας.
Η πρώτη βρήκε πρόσφατα εισαγωγέα στην Ελλάδα και αποφάσισα να δοκιμάσω.
Τα κίνητρα της ύπαρξής τους είναι:
* Εναλλακτικές επιλογές για vegans. Δεν με αφορά.
* Οικολογική συνείδηση γιατί η εκτροφή βοοειδών δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον. Σκασίλα μου. Ας μην τρώνε μοσχαρίσιο κρέας οι Ασιάτες που το ανακάλυψαν πρόσφατα και το παίζουν Δυτικοί.
* Πιο υγιεινή διατροφή από το κόκκινο κρέας. Σχετικό. Οι διαφορές δεν είναι τόσο τραγικές. Ή για να βάλω κι άλλον ένα παράγοντα στο παιχνίδι, με τα ~38€/ κιλό που κοστίζει το Beyond Burger, κάνω εισαγωγή grass-fed μοσχάρι που είναι σίγουρα πιο υγιεινό.
View attachment 144300
Από γνωστούς και μη που έχουν ήδη δοκιμάσει, οι εντυπώσεις διίστανται. Μιλάω μόνο για το γευστικό κομμάτι αφού όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα. Και δίνω βάση στις απόψεις ανθρώπων που ξέρουν να τρώνε και έχουν εμπειρία στην γαστρονομία. Αυτοί που θεωρούν burger αυτό που φτιάχνουν τα Goody's δεν τους υπολογίζω.
Το απόγευμα θα έχω νέα...
πως αλλιώς θα το κάνουν νόστιμο; τίγκα στο αλάτιΑυτό το νάτριο δεν μου αρέσει...
Και χωρίς να είμαι ειδικός, ξέρω ότι ενώ οι γνώμες των ειδημόνων διίστανται για το μέγεθος της βλαπτικότητας της χοληστερόλης, στο νάτριο συμφωνούν όλοι...