- Reaction score
- 499
Γουναρίδη ?
έτσιιιι !!!, χοντρό, πρόστυχο, με ανώμαλη "αλευρωτή" επιφάνειαΜόνο χοντρό φύλλο. Το λεπτό σαν του μπακλαβά δεν μου αρέσει καθόλου σε πίτες.
Το γούστο σου σε γλύτωσε από τρελή pipa να το κάνεις μόνος...Το λεπτό σαν του μπακλαβά δεν μου αρέσει καθόλου σε πίτες.
Τι θα βγεί από αυτό?
Κουλανικο βλέπω..... Καλά (το) πας...
Ρώτησα άμα το πάω καλά, βγάλε με από το μαγειρικο αδιέξοδο...Τι θα βγεί από αυτό?
Για πες...
Ε...για ομελέτα σε βλέπω με λουκάνικο και τυρί,, με σαλάτα λάχανο και τοπ από καρότο...
Τα έφαγα όλα, σταμάτησαν να με στέλνουν προμήθειες γιατι δεν με προλαβαίνουν...άστα ζω ένα δράμαΦάε και τίποτα ρε bretso.....
Πες τα, και εγώ τα λέω και να τα αποτελέσματα...Με τόσο ποδήλατο ρε φίλε και λίγα τρώς....
Κάπως έτσι το φαντάστηκες?Ε...για ομελέτα σε βλέπω με λουκάνικο και τυρί,, με σαλάτα λάχανο και τοπ από καρότο...
ΑκριβώςΤα φιστίκια τα μάσησες στο στάδιο προετοιμασίας...![]()
Άλλοι τρώνε για να ζούνε, εγώ τρώω για να επιβιώσω...ωραια , δε λεω, νοστιμη, φαινεται, ανετα την ετρωγα, απλα ειναι μαλλον λουκανικα με λιγη ομελετα πανω, η εισαι πολυ φαγανο παιδακι...!
Δοκίμασε αυτό.Άλλοι τρώνε για να ζούνε, εγώ τρώω για να επιβιώσω...
Ο Γουναρίδης είναι η δεύτερη επιλογή μου. Προτιμώ "Το Τέλειον" του συχωρεμένου κυρ Άγγελου.Γουναρίδη ?
Σε γλυκά θέλω στρώσεις από όσο πιο λεπτά φύλλα είναι δυνατό. Διάφανα!Το γούστο σου σε γλύτωσε από τρελή pipa να το κάνεις μόνος...
Εμένα όμως μου αρέσει κι ο μπακλαβάς...