Most visitors online was 2463 , on 2 Jun 2025
Χωρίς ψάρια, ούτε σαρδέλα στο πέτο...Προσπαθούν τα παιδιά εξ, μπρέτσοι όμως δεν θα γίνουν ποτε![]()
Αντε να δούμε πότε θα γίνει αυτός και ex poster από το νήμα αυτό, να ηρεμήσουμε επιτέλους..!Προσπαθούν τα παιδιά εξ,
Ναι ρε, θέλει να μας βουλώσει ΚΑΙ τις αρτηρίες !!Αντε να δούμε πότε θα γίνει αυτός και ex poster από το νήμα αυτό, να ηρεμήσουμε επιτέλους..!![]()
![]()
![]()
Θα προσθέσω στον κανονισμό τα πιάτα που απαγορεύονται και θα το επαναφέρω στην κανονικότητα.Αντε να δούμε πότε θα γίνει αυτός και ex poster από το νήμα αυτό, να ηρεμήσουμε επιτέλους..!![]()
![]()
![]()
Θα είμαστε εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ του χρόνου...Θα προσθέσω στον κανονισμό τα πιάτα που απαγορεύονται και θα το επαναφέρω στην κανονικότητα.
Τα ζουμιά σας μπορείτε να τα βάζετε στε νήμα υποστήριξης της Γκρέτα (που θα σβηστεί άμεσα).![]()
Θα πάρουμε και νόμπελ?Θα είμαστε εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ του χρόνου...
Κάτσε γράψε τρεις αράδες...Θα πάρουμε και νόμπελ?
Θα πάρουμε και νόμπελ?
Εγώ δεν θέλω τη δημοσιότητα, φαντάζεσαι να με μάθει ο κόσμος και ξαφνικά να γίνουν μαστ οι μπάμιες στη υψηλή γαστρονομία....Όχι κάντο λίγο εικόνα!!Θα είμαστε εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ του χρόνου...![]()
Ναι... θα σας φτιάξουν και ντοκιμαντέρ με σκηνοθέτη αυτόν, τον πώς τον λεν', τον Ρεμπεσκέ, που τον στήριξε όλο το συνδικάτο καραγκιόζηδων.Θα είμαστε εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ του χρόνου...![]()
Έλα από κει να μας τα πεις αυτά...θα καλοπεράσεις!!Ναι... θα σας φτιάξουν και ντοκιμαντέρ με σκηνοθέτη αυτόν, τον πώς τον λεν', τον Ρεμπεσκέ, που τον στήριξε όλο το συνδικάτο καραγκιόζηδων.
Έλα από κει να μας τα πεις αυτά...θα καλοπεράσεις!!
Σήμερα έχω ψαρόσουπα ..
Φωτό το βράδυ.
Πάλι ψαρόσουπα?Έλα από κει να μας τα πεις αυτά...θα καλοπεράσεις!!
Σήμερα έχω ψαρόσουπα ..
Φωτό το βράδυ.
Πόλεμο θες ε;;Πάλι ψαρόσουπα?
Με τι ψάρι?
Αυτό το ωραίο, το λίγο μεταλλαγμένο?
Ένα πολύ δυνατό τυροψωμο για κολατσιό! View attachment 148087
Τέτοια ψάρια πιάνει η τράτα μας...