- Reaction score
- 5.360
Ααααα στον σοσιαλισμό δε θα έχουμε τέτοια.. Κανόνισε την πορεία σου.
Θα μπει πλάνο υγιεινής διατροφής για την εργατική τάξη!
Πες του αγάπη μου γλυκιά από πότε ήταν veggie στον σοσιαλισμό, να σκάσει επιτέλους ο νέος!!!Μέχρι τότε ας χαρούμε τις ελάχιστες μικρές χαρές του καπιταλισμού.....
.
.
.
Τι.... ;
Δεν παίζουν πίτογυρα στο σοσιαλισμό;
![]()
Ψέματα έλεγες τελικά.....Τούτο το πιάτο πήγε με λεμονακι..... Το βράδυ θα πάει με μπόλικο καυτερό πιπερι......
Για διατροφικό οππορτουνισμο δεν είχα ξανακούσει πάντως!!Μέχρι τότε ας χαρούμε τις ελάχιστες μικρές χαρές του καπιταλισμού.....
.
Σταμάτα ρε προβοκάτορα να σπέρνεις τη διχόνοια!Πες του αγάπη μου γλυκιά από πότε ήταν veggie στον σοσιαλισμό, να σκάσει επιτέλους ο νέος!!!![]()
Δεντρολιβανο δε βλέπω.....
Να κάνω την εισήγηση στο συνέδριο εγώ....Σταμάτα ρε προβοκάτορα να σπέρνεις τη διχόνοια!
Θα κάνουμε ένα έκτακτο συνέδριο και ό,τι διαφωνίες υπάρχουν γύρω από τη διατροφή, θα τις λύσουμε!
Σωστός!!!Δεντρολιβανο δε βλέπω.....
Μπα.... Ο τούρτας έχει πει δεντρολίβανο.......Σωστός!!!
Αλλά εγώ δεν βάζω.
Βάζω λίγο κύμινο σκόνη...
Το έχω δει στους Άραβες και μου αρέσει...
Για τσέκαρε...![]()
Πες του ότι και οι Παλαιστίνιοι, του συνεδρίου είναι...Μπα.... Ο τούρτας έχει πει δεντρολίβανο.......![]()
Το κύμινο είναι εκτός γραμμής.......Πες του ότι και οι Παλαιστίνιοι, του συνεδρίου είναι...
Βάλε και θα σου πάρω καλαμάκια!!Το κύμινο είναι εκτός γραμμής.......
Κανόνισε με τα οφ τόπικ να πλακώσουν τα ορκ και να το κλειδώσει η πάπια και τούτο....![]()
Πιπέρι έβαλε όμως...Ψέματα έλεγες τελικά.....
Να αρχίσουμε να μιλάμε για ελληνοπρεπη φαγητά τότε!Το κύμινο είναι εκτός γραμμής.......
Κανόνισε με τα οφ τόπικ να πλακώσουν τα ορκ και να το κλειδώσει η πάπια και τούτο....![]()