bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.329
Τραχανάς, ζεστός και 5 νόστιμος
Πολύ λάδι δεν έχει;Τραχανάς
View attachment 208558
View attachment 208559
Παραγωγή πρωτεΐνης για την εβδομάδα...
Κοτοπουλόπουλο......
Το μεσημεριανό...
View attachment 208560
*Τελος τα πίτογυρα, τέλος τα μπέργκερ, τα λουκάνικα τα πρόβατα και οι σεφταλιες..... τέλος οι μπριζόλες, τα παϊδάκια και τα κοντοσουβλια....
......... Αντίο ζωή.......
Πού έχεις μπλέξει παιδί μου;Τέλος σου λέω.....
Και μισή μπύρα κατά το ψήσιμο.... Εγώ.... Που μέχρι να ανάψουν τα κάρβουνα τελείωνα 6αδα......
Είναι ωραίες αυτές, μου αρέσουν. Έχω φάει μιάμιση τέτοια.Σήμερις είχε pizza l"artigiano.
Μ"αρέσει που πήραμε δυο και έμειναν μισές και οι δύο. Μια τζιαρντινο και μια κάτι άλλο .
Έριξα και κατά το βράσιμο αλλά και ωμό από πάν, ναι έχει μπόλικο!Πολύ λάδι δεν έχει;
ευγε νεε μου ! (που λεει και μια ψυχη ...)ωμό από πάν
Κανόνισε την πρωτομαγιά
μετά το συλλαλητήριο
που θα πρέπει να τιμήσουμε την παράδοση με τα τσίπουρα
Θα κανονίσω εκείνη η μέρα να είναι cheat day... Αν και θα είναι Πέμπτη....Πού έχεις μπλέξει παιδί μου;
Κανόνισε την πρωτομαγιά, μετά το συλλαλητήριο, που θα πρέπει να τιμήσουμε την παράδοση με τα τσίπουρα, να αρχίσεις να μου λες αυτά τα κουλά...
Μωρέ εργατική να είναι και ας πέσει οποία μέρα θέλει...Θα κανονίσω εκείνη η μέρα να είναι cheat day... Αν και θα είναι Πέμπτη....
Εργατική θα είναι... Η "άλλη" με τα λουλουδάκια, το αρνί και τα μαγιοξυλα θα είναι Τρίτη.....Μωρέ εργατική να είναι και ας πέσει οποία μέρα θέλει...
Εμείς εδώ κάτω στο νησί, δεν τον τρώμε έτσι τον τραχανά. Με τον τραχανά. Με την πρώτη ευκαιρία θα αναρτήσω φωτογραφία.Έριξα και κατά το βράσιμο αλλά και ωμό από πάν, ναι έχει μπόλικο!
Τι;;;; ;Εργατική θα είναι... Η "άλλη" με τα λουλουδάκια, το αρνί και τα μαγιοξυλα θα είναι Τρίτη.....
Νομίζω ότι θα βγει το τέρας του Λοχ Νες από μέσα.
παραδοσιακο ελληνικο ομως χωρις ασπιρινη, τσιγαρο και καφε??
Τι περιλαμβάνει αυτή η παράδοση?
Τι περιλαμβάνει αυτή η παράδοση?