Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
16.098
Ποια είναι τα άλλα λαχανικά ;
Προτιμω σ αυτο το πιάτο καρότο,πράσο,σέλινο,Σελινόριζα,μαιντανοριζα,σέλερι,πιπεροριζα -τζίντζερ,τσίλι,σκόρδο,κρεμμύδι,λίγο μάραθο,κολιανδρο σκόνη,λίγες από τις ντομάτες μου,ένα κομματι από κολοκυθάκι που είχα στο ψυγείο,καρυ,σαφραν η κουρκουμα,σουμακ,κύμινο,κόκκινη καπνιστή πιπεριά σε σκόνη, ζωμό από τα Κόκκαλα που έβρασα με λαχανικά ξεχωριστα,δαφνόφυλλο,μαντζουράνα,ξυλάκια γαρύφαλλου,ελαιολαδο,αλάτι,πιπερι Τρικολόρ φρεσκοτριμμένο και στο τέλος φρέσκο μαϊντανό και λεμόνι….Αν δεν ξέχασα κάτι…έχεις και τα μυρωδικά που χρησιμοποιω.

Αν έχω και καφετιά μανιτάρια,βάζω κι απ αυτά για τη γεύση.

Το ζουμί που απομένει το πίνω σαν χυμο,τόσο νόστιμο είναι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.571
Χμμμ κάτι υποψιάζομαι.
Μπάμιες μήπως;
Ναι, που το κατάλαβες ρε συ Μιχάλη? 🤔
Βάλε μια παλιά φωτό να μην σε κουράζουμε.

Η, τώρα που το σκέφτομαι, βάλε μια έτοιμη σβησμένη από τον @abcd , να μην κουράζεται κι αυτός. :tongue: :laugh:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.913
Προτιμω σ αυτο το πιάτο καρότο,πράσο,σέλινο,Σελινόριζα,μαιντανοριζα,σέλερι,πιπεροριζα -τζίντζερ,τσίλι,σκόρδο,κρεμμύδι,λίγο μάραθο,κολιανδρο σκόνη,λίγες από τις ντομάτες μου,ένα κομματι από κολοκυθάκι που είχα στο ψυγείο,καρυ,σαφραν η κουρκουμα,σουμακ,κύμινο,κόκκινη καπνιστή πιπεριά σε σκόνη, ζωμό από τα Κόκκαλα που έβρασα με λαχανικά ξεχωριστα,δαφνόφυλλο,μαντζουράνα,ξυλάκια γαρύφαλλου,ελαιολαδο,αλάτι,πιπερι Τρικολόρ φρεσκοτριμμένο και στο τέλος φρέσκο μαϊντανό και λεμόνι….Αν δεν ξέχασα κάτι…έχεις και τα μυρωδικά που χρησιμοποιω.

Αν έχω και καφετιά μανιτάρια,βάζω κι απ αυτά για τη γεύση.

Το ζουμί που απομένει το πίνω σαν χυμο,τόσο νόστιμο είναι.
Εχετε ακουστά τις συνταγές με 3-4 υλικά; :biggrin:

Reaction score
16.098
IMG_6011.jpeg

«Παντριμεν…» Πατάτες λιωμένες με βούτυρο,χοιρομερι σε κύβους και αντίδια ανακατεμένα!

Σε διάλεκτο γερμανική η προφορά του « παντρεμένη «.

Το μοσχοκάρυδο εδώ είναι must!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik