Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.144
Εσύ χρειάζεσαι πολύ με τόσο ποδήλατο
Εγώ αρχικά χρειάζομαι ένα καλό χέρι ξύλο για να στρώσω χαρακτήρα και μετά μπόλικη πρωτεΐνη.
Εψές τα έδωσα όλα σε μια δυνατή αναμέτρηση και σούρωσα, όταν συμβεί αυτό είναι πολύ κακό για τον οργανισμό και παίρνει μέρες η ανάκαμψη. Εψέ που το έπαθα ήμουν από το πρωί έως το βράδυ σαν μαριονέτα με τις πρώτες ώρες να έχω μέχρι απώλεια συνείδησης. Ήθελα να πάω στο μπάνιο και πήγα στη κρεβατοκάμαρα για να κάνω ντούς, με τη πετσέτα κομπλέ και έψαχνα τη μπανιέρα... Άσε, πολλά χάλια :roflmao:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.804
Θα σε βάλουν χέρι που άφησες το μπρόκολο, εγώ στο λέω πάντως επειδής είμαι φίλο σου :biggrin:
Το μπρόκολο μ΄ αρέσει πολύ. Και γ@μώ την σαλάτα κάνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.144
Γι' αυτό το άφησες, πουλημένε! :mad: :biggrin:
Εγώ σε λέω ότι ο Μελίδης είναι και κρυφό μπάμιας, με σένα όμως εδώ μπαμπούλα φοβάται ο κόζμος να απελευθερωθεί.
Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη, έρχετε η μεγάλη αλλαγή και διατροφικά αλλά και κυβερνητικά!! (άσχετο το τελευταίο αλλά με έπιασε το σοσιαλιστικό με τόση αδικία) :lolsign:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.804
Τις μπάμιες δεν άντεχα ούτε να τις δω.

Κάποτε όταν ήμουν 16 ετών, είχα φτιάξει για έναν φίλο μου ένα ηχείο (μόνο ένα) με γούφερ και τουΐτερ για να το συνδέσει στο κασετόφωνο που είχε να ακούγεται καλύτερα με ένα ενισχυτάκι των 10 watt.
Ακουγόταν πολύ καλύτερα φυσικά και όταν το άκουσαν οι δικοί του τρελάθηκαν!
Και με κάλεσαν το Σάββατο το μεσημέρι για φαγητό.
Και είχαν μπάμιες!!!!! >:( 🤬 :mad:
Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα αλλά όταν είδα ότι σε όλους έφερε μπάμιες κατάλαβα και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
Τελικά απλά τις ανακάτευα στο πιάτο και τις τσαλαπατούσα να μικραίνουν, βούτηξα λίγο ψωμί στην σάλτσα, έφαγα και λίγη σαλάτα και λίγο τυρί και έκανα ουφ ότι έσκασα.
Δεν έφαγα ούτε μία.

Μα κι αυτοί οι χριστιανοί καλούν κάποιον για τραπέζι και έχουν μπάμιες;
Έλεος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1