Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.222
ΥΓ. Αυτός έχει κι ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, το οποίο όμως βρίσκεται σε περιοχή υποβαθμισμένη, που δεν μπορεί να υποστηρίξει σοβαρά κρέατα, αλλά ξέρει το κρέας καλά και ξεκίνησε μαγαζί στην Αθήνα:

Έχει πάει κανένας σας;

Αν δεν έχετε πάει, οι φίλοι του καλού κρέατος, κάντε μια βόλτα να με ενημερώσετε.

Δε το'χω πολύ να κατέβω μόνο και μόνο για φαϊ εκεί.
Ναι, έχουμε πάει. Τα κρέατά του είναι καλά και ποικίλα (έχει και wagyu), σε ανάλογες τιμές βέβαια: είχαμε πάει δύο ζευγάρια με τρία μικρά παιδάκια και δώσαμε γύρω στα 300€, αλλά πήραμε πολλά και διάφορα. Μπορεί να είναι hit and miss πάντως: πχ το ribeye ήταν τέλειο, η picanha θεόσκληρη. Έχει επίσης ενδιαφέροντα πιάτα τύπου γκουρμέ-μεζεδοπωλείο. Τα γλυκά και τα κοκτέιλ του, επίσης καλά.

Ο χώρος καλόγουστος, αν και αρκετά σκοτεινός μέσα. Η μουσική δεν είναι του γούστου μου ούτε συμβαδίζει με το στυλ του μαγαζιού (λαϊκά του συρμού) και βαράει πολύ δυνατά. Στο πλάι έχει έναν εξωτερικό σκεπαστό χώρο σα φαρδύ διάδρομο, πιο φωτεινό, λιγότερο θορυβώδη και ωραία διαμορφωμένο. Έχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα, κάτι πολύ χρήσιμο στην Ιερά Οδό όπου βρίσκεται το μαγαζί.
Αφεντικό και προσωπικό τρεντιμπόις, α λα Μύκονος. :biggrin:

ΥΓ Αν ετοιμάζεις κάτι για το Dimi, ξέρω ένα μέρος με καλή προβατίνα! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.196
Άλεξ, σήμερα κατεβαίνω Αθήνα, στη καρότσα του αγροτικού θα έχω 2 τσουβάλια τσουκνίδια.
Έκανα μπάζα για όλο το καλοκαίρι, για τους επόμενους μήνες μπουρανί θα λέτε και θα κλαίτε!! :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.617
Members
38.350
Νεότερο μέλος
Αστέριος