- Reaction score
- 105.576
Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
Θα κάνω πολύ καιρό να ξανά ποστάρω, οπότε ζητώ τη κατανόηση από τους αρνητές.
Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
Αριστούργημα!!
ένα θα σε πω, έφαγα δγιό πχιάτα!!Μαζέφτε τον
Γι' αυτό είσαι ο πιο ψεκασμένος στο θέμα των Τεμπών!έφαγα δγιό πχιάτα!!![]()
Ένα θα σε πω, ζηλεύεις τον ερωτά μου με τον Νταχ , γιαυτό τα λες αυτά!!Γι' αυτό είσαι ο πιο ψεκασμένος στο θέμα των Τεμπών!![]()
Φάε κι ένα πιάτο ψαρόσουπα.ένα θα σε πω, έφαγα δγιό πχιάτα!!![]()
Όσο υπάρχει κατάψυξη και μπάμιες, είμαστε καταδικασμένοι...Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
![]()
Με προκαλείς άσχημα φιλαράκι, δεν το εχω σε τίποτα να κάνω μεχρι live streaming, πως τις μαγειρεύω και πως τις απολαμβάνω...Το κρίμα ομως στο λαιμό σου...Ο μόνος τρόπος να αποδείξεις το αντίθετο είναι να ανεβάσεις βίντεο που να τρως όλα αυτά τα ζαρζαβάτια και τα χορταρικά και τις τσουκνίδες.
Σπανάκι για πόσο καιρό ακόμη θα έχουμε ;Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
![]()
κατατάσσεται στα χειμερινά λαχανικά, από Οκτώβριο έως Μάρτιο.Σπανάκι για πόσο καιρό ακόμη θα έχουμε ;
Εδώ έχουμε στην λαική ακόμη. Και ωραίο χθες πήρα, κοντό και τρυφερό.κατατάσσεται στα χειμερινά λαχανικά, από Οκτώβριο έως Μάρτιο.
Εδώ έχουμε ντομάτες όλο το χρόνο...Εδώ έχουμε στην λαική ακόμη. Και ωραίο χθες πήρα, κοντό και τρυφερό.
Link;χαμηλότερης διατροφικής αξίας και γεύσης
Έλα στο μπαχτσέ όταν τα φυτεύω να συζητήσουμε για link... Άκου κει link, αυτά μαναχά η φυλή των ΑθηναίωνLink;![]()