Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.576
Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
Θα κάνω πολύ καιρό να ξανά ποστάρω, οπότε ζητώ τη κατανόηση από τους αρνητές.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.254
ένα θα σε πω, έφαγα δγιό πχιάτα!!:drinks:
Φάε κι ένα πιάτο ψαρόσουπα.
soup.jpg

Λοιπόν σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή από κολλητό μου που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στο FBI και μετά από δική μου προτροπή για παρακολούθηση από ειδικούς πράκτορες και με την βοήθεια δορυφόρων, διαπιστώθηκε ότι αυτά που ποστάρεις δεν τα τρως.
Απλά τα φτιάχνεις για να τα ανεβάζεις εδώ και να τρολάρεις τα καημένα τα μέλη.
Ο μόνος τρόπος να αποδείξεις το αντίθετο είναι να ανεβάσεις βίντεο που να τρως όλα αυτά τα ζαρζαβάτια και τα χορταρικά και τις τσουκνίδες.

366d481.jpg

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.218
Έχω το τελευταίο μπουρανί για φέτος, πέρασε η εποχή της τσουκνίδας, σπόριασαν και δεν είναι πχιά βρώσιμες.
:biggrin:
Όσο υπάρχει κατάψυξη και μπάμιες, είμαστε καταδικασμένοι... :(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.241
Ο μόνος τρόπος να αποδείξεις το αντίθετο είναι να ανεβάσεις βίντεο που να τρως όλα αυτά τα ζαρζαβάτια και τα χορταρικά και τις τσουκνίδες.
Με προκαλείς άσχημα φιλαράκι, δεν το εχω σε τίποτα να κάνω μεχρι live streaming, πως τις μαγειρεύω και πως τις απολαμβάνω...Το κρίμα ομως στο λαιμό σου... :lolsign:

Reaction score
22.000
:biggrin:
Σπανάκι για πόσο καιρό ακόμη θα έχουμε ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.241
Εδώ έχουμε στην λαική ακόμη. Και ωραίο χθες πήρα, κοντό και τρυφερό.
Εδώ έχουμε ντομάτες όλο το χρόνο...
Το κλασικό σπανάκι το πλατύφυλλο είναι τους μήνες που σε είπα, αν τα φύλλα είναι τρυφερά το παίρνεις με κλειστά μάτια, αν έχουν στη υφή μια πέτσινη αίσθηση, είναι τίγκα στο λίπασμα.
Αυτά που κυκλοφορούν τώρα στις λαϊκές είναι άλλη ράτσα, τροποποιημένη ώστε να αντέχει και σε θερμούς μήνες, χαμηλότερης διατροφικής αξίας και γεύσης

Reaction score
16.924
Πέστροφα της Μυλωνους
IMG_5534.jpeg

IMG_6549.jpeg

Σημερα είναι / ήταν η Μέρα της Πεζοπορίας και το γιορτάσαμε σ ένα απίθανης ομορφιάς δάσος 🌳 16 χλμ / 400 μ - δυστυχώς βασανισμένο από την ανομβρία μηνών….

Ειχαμε και παρεα συνεργείο τηλεοπτικου καναλιού ΡΤΛ για μερικά χιλιόμετρα,όπου εκαναν ρεπορτάζ με συνεντεύξεις από μέλη…Δηλ διαλεξαν εμενα και με ξαφνιασαν στη μικρή παύση για νερό και πικ νικ…Μέχρι και την ηλικία μου με ρώτησε η νεαρή ρεπόρτερ,αλλά την άφησα άφωνη: (Δεν της είπε κανείς πως απαγορεύεται να κάνει τέτοιες ερωτήσεις?) :biggrin: Ναι,η πεζοπορία στα δάση σε διατηρει νέο και ακμαίο,χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ