Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.499
Πες του να πάρει τις 5 κουνιστές και να φέρει 10 αντρικές. Μην το γυρίζεις τώρα και σου βγει και τ' όνομα... :roflmao:
Ήδη η μία κάσα έφυγε. Την έδωσα στον βοηθό μου.
Του είπα ότι είναι αναψυκτικά.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.385
Εσείς είστε το κάτι άλλο εδώ μέσα. Δεν ξαναμπαίνω!

Νοιώθω στερημένος. Μια ζωή πρόσεχα την εξωτερική μου εμφάνιση.... μην και τύχει και πάρω κανένα κιλό παραπάνω.
Μέχρι τα 17 μου είχα αρκετά έως πολλά κιλά παραπάνω και αυτό μου άφησε φαίνεται ψυχολογικά θέματα.
" Πόρκυ" ήταν το όνομά μου τότε, και εννοείται, μεγάλο μπουλινκ.

Reaction score
17.262
Εσείς είστε το κάτι άλλο εδώ μέσα. Δεν ξαναμπαίνω!

Νοιώθω στερημένος. Μια ζωή πρόσεχα την εξωτερική μου εμφάνιση.... μην και τύχει και πάρω κανένα κιλό παραπάνω.
Μέχρι τα 17 μου είχα αρκετά έως πολλά κιλά παραπάνω…..
" Πόρκυ" ήταν το όνομά μου τότ…..
Δηλαδή είσαι « Fitness Model!”

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.385
Δηλαδή είσαι « Fitness Model!”

Τα κομπλεξ καμιά φορά βοηθάνε....
Κάθε μέρα 5-6 χιλιόμετρα περπάτημα.
1,70 - 68 κιλά - έτη αισίως 70.
Κυρίως όλοι οι δείκτες (πίεση ζακχαρο κλπ) είναι στο φυσιολογικό. Αυτό είναι το κέρδος!

Κατά τα άλλα όμως, στερήσεις. Τίποτα δε το χαίρομαι ουσιαστικά, διότι ότι και να φάω παραπάνω ή κάτι το θερμιδοφόρο, κατόπιν με τρώει ψυχολογικά.

Reaction score
31.640
@Vakis2000
Ανέκδοτο.
Κάποιος ασθενής ακούει τη διάγνωση του γιατρού του. Φιλτατε έχεις 1 με 2 μήνες ζωής σύμφωνα με τις εξετάσεις σου . Ο ασθενής τότε σαστισμένος τον ρωτάει τι να κάνω γιατρέ μου για να ζήσω; Ο γιατρός ρωτάει πίνεις; Ου βέβαια γιατρέ μου αλλά θα το κόψω. Ξανά ρωτάει ο γιατρός τρως ; Ε μα δεν φαίνεται; Θα το κόψω όμως. Καπνίζεις; Σαν αράπης απαντάει αλλά θα το κόψω . Ξενυχτάς ; Μα φυσικά απαντά ο ασθενής. Γιατρέ μου αν τα κόψω όλα αυτά θα ζήσω παραπάνω; Κυνικά του λέει ο γιατρός όχι. Τότε γιατί να τα κόψω όλα αυτά; Διότι θα σου φανούν αιώνες αυτοί οι μήνες που σου απομένουν.
Ιμάμ μπαϊλντί
IMG_20250714_172946.jpg
IMG_20250714_173529.jpg

Reaction score
17.262
Τα κομπλεξ καμιά φορά βοηθάνε....
Κάθε μέρα 5-6 χιλιόμετρα περπάτημα.
1,70 - 68 κιλά - έτη αισίως 70.
Κυρίως όλοι οι δείκτες (πίεση ζακχαρο κλπ) είναι στο φυσιολογικό. Αυτό είναι το κέρδος!

Κατά τα άλλα όμως, στερήσεις. Τίποτα δε το χαίρομαι ουσιαστικά, διότι ότι και να φάω παραπάνω ή κάτι το θερμιδοφόρο, κατόπιν με τρώει ψυχολογικά.
Ενταξει,υπάρχουν όμως κι άλλες απολαύσεις στη ζωή μας.
IMG_6935.jpeg

IMG_6911.jpeg

IMG_6840.jpeg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.404
Σήμερα θα σας εξομολογηθώ κάτι, κακό πράμα οι εξαρτήσεις, είμαι εθισμένος στις μπάμιες!! :biggrin:

1000013153.jpg

χρειάζομαι βοήθεια!! :lolsign:

Last edited by a moderator:

Reaction score
17.262
Ένα μεγάλο συκώτι βοδινό με κρεμμυδια από πάνω καραμελωμένα και πλαγίως εκατερωθεν του κομματιου αυγά σε μεγάλο τηγάνι. Από την μεγάλη πείνα μου, δεν υπάρχουν φωτογραφίες: μόνο η επίγευση στο στόμα ! Thanks to costas Ear για την ιδεα!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.726
Members
38.484