- Reaction score
- 562
Omega 176.007 Seamaster από το 1974
Μόλις αναστήθηκε μετά από 4 μήνες αναμονής!
πολύ καλό ,Omega 176.007 Seamaster από το 1974
View attachment 194473
Πάτρα, μπορω να σε παραπέμψω με pm σε κατάστημα που ασχολείται με ελβετικά.πολύ καλό ,
που το ανέστησες ?(το έστειλες έξω ή εδώ?)
Ναι σε παρακαλώ στείλε πμ να τους 'ψαξω' λίγο αν και γενικά τους φοβάμαι στην ΕλλάδαΠάτρα, μπορω να σε παραπέμψω με pm σε κατάστημα που ασχολείται με ελβετικά.
Όσες φορές εχω παει ρολόι εκεί έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Το συγκεκριμένο που βλέπεις πιο πάνω ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση, οριακά αν το έβλεπες θα λεγες είναι για πέταμα.
Τι θέμα είχε;Omega 176.007 Seamaster από το 1974
View attachment 194473
Είναι το limited edition ε;Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό μου. Το πρώτο dress που αγοράζω.
Εξαιρετική χρονομετρία (+3s/d).
Γενικά με το ρολόι ειναι μη σου κάτσει η στραβή σε επισκευή είτε σε Ελλάδα είτε έξω... Οποτε μακριά από επισκευές όπως και με τους γιατρούςΝαι σε παρακαλώ στείλε πμ να τους 'ψαξω' λίγο αν και γενικά τους φοβάμαι στην Ελλάδα
Φίλοι μου έχουν τραβήξει τα πάνδεινα με πολλές και διαφορετικές μάρκες (Ελβετικά)
Δεν νομίζω. Είναι το ssa343j1.Είναι το limited edition ε;
σωστό αλλά όλα τα πράγματα κάποτε χαλάνε ,τι κάνουμε τότε?Τι θέμα είχε;
Είναι το limited edition ε;
Γενικά με το ρολόι ειναι μη σου κάτσει η στραβή σε επισκευή είτε σε Ελλάδα είτε έξω... Οποτε μακριά από επισκευές όπως και με τους γιατρούς
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες και το ενδιαφέρονΠάτρα, μπορω να σε παραπέμψω με pm σε κατάστημα που ασχολείται με ελβετικά.
Όσες φορές εχω παει ρολόι εκεί έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Το συγκεκριμένο που βλέπεις πιο πάνω ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση, οριακά αν το έβλεπες θα λεγες είναι για πέταμα.
Αν γίνεται στείλε και σε μένα με pm τα στοιχεία του καταστήματος. Έχω ένα seamaster του 1962 σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσε να γίνει λειτουργικό.Πάτρα, μπορω να σε παραπέμψω με pm σε κατάστημα που ασχολείται με ελβετικά.
Συμφωνώ. Ολα στη ζωή χαλάνε.σωστό αλλά όλα τα πράγματα κάποτε χαλάνε ,τι κάνουμε τότε?
πολύ γενικά δεν ακούγονται και τα καλύτερα για τα επίσημα service στην ΕλλάδαΣυμφωνώ. Ολα στη ζωή χαλάνε.
Αν είναι κάτι πολύ καλό μόνο επίσημο σέρβις και κανεις τη προσευχή σου να μην έχεις θέμα.
Τώρα για "απλα" ρολογια το πας σε ένα καλό μάστορα και πάλι ελπίζεις το καλύτερο...
Μα γι αυτο λέω πως πρέπει να κάνεις τι σταυρο σου ακόμα και για το επίσημο. Έχω και γω δει και ακούσει διάφορα ακόμα και από επίσημο εξωτερικού(που με βάση τα λεφτάπου ζητάνε περιμένεις μια ποιοτητα)...πολύ γενικά δεν ακούγονται και τα καλύτερα για τα επίσημα service στην Ελλάδα
αρκετοί φίλοι (και γνωστοί) δεν έχουν την καλύτερη άποψη διότι έχουν πάθει ,δυστυχώς η λύση του εξωτερικού (επίσημο service της εκάστοτε εταιρείας )κοστίζει πολύ γι' αυτό και το δίλλημα
Mεγειές φίλε! Φανταστικό!
Είναι αυτό που ανίρτησες (σωστά το έγραψα?) στο post #193 κι αλλάζει χρώμα ανάλογα το πώς πέφτει το φως πάνω του ή είναι άλλο;
το ιδιο ειναι φυσικα, σιγα μη παρω 2παρομοια, απλα στη μια φωτο εχει αλλο φως, με το κινητο ειναι εννοειται και οι δυο, απλα στην πρωτη κιτρινισε λιγο ολο το μπρασελε και ολο το ρολοι γενικαΕίναι αυτό που ανίρτησες (σωστά το έγραψα?) στο post #193 κι αλλάζει χρώμα ανάλογα το πώς πέφτει το φως πάνω του ή είναι άλλο;
ανήρτησες...Είναι αυτό που ανίρτησες (σωστά το έγραψα?)