- Reaction score
- 76.681
Κυρίως τα αυτόματα έχουν τέτοια προβλήματα. Μόνο αυτόματα έχω.Σκαψιματα κτλ; Για τι ρολογια μιλας; Αυτόματα, κουρδιστα,quartz; Δεν είχες ποτέ θεμα;
Κυρίως τα αυτόματα έχουν τέτοια προβλήματα. Μόνο αυτόματα έχω.Σκαψιματα κτλ; Για τι ρολογια μιλας; Αυτόματα, κουρδιστα,quartz; Δεν είχες ποτέ θεμα;
Φοβερό ρολοι!!!
Posowant! 24 μήνες αναμονή...
Ναι γι αυτο σε ρωτάω γιατί εγώ τα εχω λίγο άγχος...Κυρίως τα αυτόματα έχουν τέτοια προβλήματα. Μόνο αυτόματα έχω.
Δεν έχει λίστα, απλώς χαμηλή παραγωγή για τους γνωστούς λόγους.Μπήκες στη λιστα;
Εξαρτάται απο τον μηχανισμό και την εταιρεία αλλά γενικά αν δεν πέσουν* δεν παθαίνουν τίποτα.Ναι γι αυτο σε ρωτάω γιατί εγώ τα εχω λίγο άγχος...
εγω μαεστρο εχω ριξει το χρημα στον ηχο ...εμεις Ολδυ μου εχουμε με 3000 τι χαιενταδες ειμαστε αμ πως
Πολύ ανθεκτικά μας τα περιγραφεις :ρΕξαρτάται απο τον μηχανισμό και την εταιρεία αλλά γενικά αν δεν πέσουν* δεν παθαίνουν τίποτα.
*κάτι που μου συμβαίνει συχνούτσικα (κάθε 4-5 χρόνια) και μετά θέλει κάρφωμα ο αυτόματος, εύκολη δουλειά.
το θελω!Εξαρτάται απο τον μηχανισμό και την εταιρεία αλλά γενικά αν δεν πέσουν* δεν παθαίνουν τίποτα.
*κάτι που μου συμβαίνει συχνούτσικα (κάθε 4-5 χρόνια) και μετά θέλει κάρφωμα ο αυτόματος, εύκολη δουλειά.
Τις τελευταίες μέρες ξεκινησα να φοράω αυτό
View attachment 186844