- Reaction score
- 36.347
![733B1930-B67A-45D3-BD55-097695435C53.jpeg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2023/07/418198_7b6bfcf44b34c942d1f3a1ef8be681af.jpeg)
![]()
"Τι περίεργο ρολόι είναι αυτό;" - Αυτή είναι η πιο φουτουριστική χρονομηχανή του 2023
O ιδρυτής της θρυλικής ελβετικής ωρολογοποιίας, Maximilian Büsser, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας ονειρευόμενος να γίνει σχεδιαστήςwww.newmoney.gr
ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ!!!Citizen promaster
25 χρόνια τώρα έχει φάει όλο το αλάτι της θάλασσας. Το μόνο που ζητάει; Που και που κανενα λουρακι σιλικονης... View attachment 299863
Το δικό μου δεν τα κατάφερε, πήρε νερό μια μέρα και πάπαλα. Πήγα σε ρολογά και αντί να το διορθώσει το κατέστρεψε. Πάει το ρολογάκιμ. Θέλουν που και που άμα είναι βασικό ρολόγι μια αλλαγή τσιμουχακια, σε καπάκι και κουμπιά, εμένα από τα κουμπιά πήρε νερόΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ!!!
Μετά τις βουτιές περιμένω εντυπώσεις. Έχω κι εγώ ένα, αλλά δεν το βούτηξα ποτέ.Αποφάσισα να γίνω και εγώ Casiaκός παρά τις πολυετείς επιφυλάξεις μου. Έτσι, για να έχω παρέα και στις βουτιές.
Αρχικό συμπέρασμα: Εντάξει, πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά παίρνεις ρολογάρα.
View attachment 300620
Mείνε συντονισμένος...Μετά τις βουτιές περιμένω εντυπώσεις. Έχω κι εγώ ένα, αλλά δεν το βούτηξα ποτέ.
Ειμουν στο κέντρο εχθές για την αγορά του. Στις φωτογραφίες φαίνεται μεγαλύτερο. Στο χέρι μου δεν μου άρεσε....το έβλεπα μικρό. Τελικά με 30€ τσιμπίσα ένα από την σειρά collection AE 1500W με πολύ καλές κριτικες. Για την δουλειά και για την θάλασσα ότι πρέπειΑποφάσισα να γίνω και εγώ Casiaκός παρά τις πολυετείς επιφυλάξεις μου. Έτσι, για να έχω παρέα και στις βουτιές.
Αρχικό συμπέρασμα: Εντάξει, πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά παίρνεις ρολογάρα.
View attachment 300620
εννοείται αλλά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη έκδοση από αισθητικής απόψεως (αν και limited edition)
Εχω την εντυπωση αν κ δεν ειμαι σιγουρος πως μονο το limited ειναι τιτανιο κι επισης δε μου αρεσαν τοσο τα υπολοιπα, ειδικα στο καντραν.εννοείται αλλά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη έκδοση από αισθητικής απόψεως (αν και limited edition)
θα προτιμούσα μάλλον ένα από τα άλλα δύο
View attachment 300899
αν ξανάπαιρνα ποτέ "συμβατικό" ρολόι κάποιο astron θα ήταν και τέλος.
Tiffany blue ε? Τρομερό χρώμα και trend τελευταία
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΩΜΑ.....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.