Τι ρολόι φοράς;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.791
To Rolexακι της γυναικας πηρε λιγο υγρασια μετα απο ντους με τραβηγμενο εξω το κουρδιστηρι (αν το λεω σωστα)
Μετα απο αφυγρανση η υγρασια δεν φαινεται πια, αλλα λεμε να το παμε για ενα σερβις.

Εχετε να προτεινεται καποιον ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.350
Σας ευχαριστω πολυ! Αν κ οικονομικο, μου αρεσε παρα πολυ! Και το χρωμα φοβερο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.350
To Rolexακι της γυναικας πηρε λιγο υγρασια μετα απο ντους με τραβηγμενο εξω το κουρδιστηρι (αν το λεω σωστα)
Μετα απο αφυγρανση η υγρασια δεν φαινεται πια, αλλα λεμε να το παμε για ενα σερβις.

Παντως οτι και να κανεις νομιζω πρεπει να το κανεις συντομα, τωρα, σημερα αυριο. Εχω εναν αθηνα, αλλα δε ξερω κατα ποσο κανει μονο για ρολεξ, παντως τα δικα μου του τα στελνω

Reaction score
25.946

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 3 ΘΑΛΕΓΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ Η

ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ.

ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 400-500 ΕΥΡΩ.

Reaction score
24.155
και αυτό παίζει αν και το κόβω εκτός της δικής σου αισθητικής
1690966632676.png

Εχω την εντυπωση αν κ δεν ειμαι σιγουρος πως μονο το limited ειναι τιτανιο κι επισης δε μου αρεσαν τοσο τα υπολοιπα, ειδικα στο καντραν.
είναι και άλλα τιτάνιο αμα δεις.
αλλά τα γούστα είναι γούστα , ούτε λόγος να γίνεται

Reaction score
1.469
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟΥ 3 ΘΑΛΕΓΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ Η

ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ.

ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 400-500 ΕΥΡΩ.
Ετσι οπως το περιγραφει εαν μου επαιρναν 400-500 , εγω θα ημουν πολυ ευχαριστημενος

Reaction score
25.946
Ετσι οπως το περιγραφει εαν μου επαιρναν 400-500 , εγω θα ημουν πολυ ευχαριστημενος
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΚΟΜΑ 200 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2

ΡΟΛΟΓΑΡΕΣ.....

fixedratio_20220802191244_citizen_roloi_chronografos_me_metalliko_mprasele_se_asimi_chroma_at...jpeg

fixedratio_20221007140438_citizen_promaster_roloi_chronografos_eco_drive_me_metalliko_mprasel...jpeg

Reaction score
25.946
ΥΓ.ΣΕ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ!!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ 500 ΤΣΕΠΙΔΙΟΥΣ.... :p :p

ΑΜ ΠΩΣ?

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΚΟΜΑ 200 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2

ΡΟΛΟΓΑΡΕΣ.....

View attachment 300982

View attachment 300983
Συμπωματικά άνοιξα το παρόν θέμα μιας και βρίσκομαι σε ψάξιμο.

Λέω να ξεφύγω και εγώ από την παραπάνω εταιρεία (δώρο κατά την αποχώρηση από την Εταιρεία που εργαζόμουν λόγω σύνταξης) και είμαι μεταξύ των 2 citizen που αναφέρεις(σύμπτωση και εδώ) και ενός seiko 5 (το παρακάτω σχέδιο), μιας και μου θυμίζει τα νεανικά μου ..... έτη! Το 5 τότε ήταν το όνειρο του κάθε πικραμένου....
Seiko 5

Με την ευκαιρία, θα ήθελα και την γνώμη σας......
Όσον αφορά το σέρβις, όλες αυτές οι αντιπροσωπείες μετά την παραλαβή για σέρβις έχουν συνεργάτες που είναι ειδικοί στο θέμα. Έναν τέτοιο έχω συγγενή, (Ανελάμβανε όταν ήταν ενεργός συνεργασία με όλες τις επώνυμες εταιρείες (Καρτιέ, ρολεξ κλπ). Με μηδαμινό σχετικά κόστος η επισκευή γίνεται 100% εγγυημένα.... ακόμη και σήμερα. Προς εξυπηρέτηση σας και μόνο το αναφέρω.... γιατί τα 500αρικα πάνε και έρχονται και αυτοί κατόπιν τα έστελναν σε αυτούς με κέρδος τα 400 πχ.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
Το ... καθημερνό μου! Εδώ και 15+ χρόνια δεν βγαίνει από το χέρι! Βρίσκεται δε σε άριστη κατάσταση, όπως περίπου όταν έγινε η αγορά, δεν ζητά τίποτε μέχρι τώρα εκτός από μία μπαταρία κάθε 3-4 χρόνια!
Παλικάρι αν kai άγνωστο (σαν φίρμα για ρολόγια). Βρισκόμουν τυχαία στο κέντρο και μου γυάλισε! Έτσι γίναμε αμέσως φίλοι!

zippo

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.693

Reaction score
25.946
Το ... καθημερνό μου! Εδώ και 15+ χρόνια δεν βγαίνει από το χέρι! Βρίσκεται δε σε άριστη κατάσταση, όπως περίπου όταν έγινε η αγορά, δεν ζητά τίποτε μέχρι τώρα εκτός από μία μπαταρία κάθε 3-4 χρόνια!
Παλικάρι αν kai άγνωστο (σαν φίρμα για ρολόγια). Βρισκόμουν τυχαία στο κέντρο και μου γυάλισε! Έτσι γίναμε αμέσως φίλοι!

zippo
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ZIPPO ΒΓΑΖΕΙ ΡΟΛΟΓΙΑ.

IMG_6900.JPG

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members