Τι σας έκανε κλικ στην έκθεση 2008

Reaction score
2
άσχετα από χρήματα......σαν ήχο????
Για ανταλλαγή απόψεων βέβαια
Γιά εμένα?
ο ήχος των sonusaeterna

Reaction score
8

o ηχος των sonusaeterna ηταν καταπληκτικος, κοινη διαπιστωση των περισσοτερων που επισκεπτονταν το συγκεκριμενο δωματιο και αυτο επαναλαμβανω χωρις τα ενισχυτικα που οδηγουσαν το ηχειο να μπορουν να σταθουν στο υψος του ηχειου. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη αποψη και μπορει να ειναι και λανθασμενη, αλλα κατι μου ελεγε οτι το ηχειο ηταν τοσο τελειο που του αξιζουν και τα αντιστοιχα συνοδα.
Γνωριζοντας και προσωπικα τον κατασκευαστη και ιδιοκτητη της εταιριας που εχουμε την τιμη να ειναι Ελληνας, τον κυριο Κωνσταντινου, εχω παρατηρησει καποιες φασεις απο την κατασκευη του ηχειου και μπορω να σας διαβεβαιωσω αν οχι για την ηχητικη - μια και δεν υπαρχει τελειος ηχητικος αναπαραγωγεας, τουλαχιστον για την κατασκευαστικη του τελειοτητα. Απορω δε πως θα επαιζε το ηχειο με καποια αλλα εξαιρετα συνοδα, οπως π.χ. τα επισης Ελληνικα TLA True Life Audio.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Τι σας έκανε κλικ στην έκθεση 2008

Εδώ έχεις δυο ακόμα σύμφωνες γνώμες, αυτή και αυτή.

Υλοποίηση για μουσικόφιλους. Θα προσπαθήσω να τα ξανακούσω με πολυποίκιλο περιεχόμενο.
Τα YBA, που το συνόδευαν δεν είναι τίποτα της σειράς, έχω να πω. Οι μονομπλόκ στο πάτωμα ποιοι είναι, δεν ρώτησα.

Reaction score
672
Σκοτωνανε πραγματικα τα ενισχυτικα της SOULUTION τα οποια επαιζαν με τα μεγαλα Sonus Faber

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τι μου έκανε κλικ?

Χμμμμμμμ..........

Κάτι Ρωσσιδούλες στους διαδρόμους και μία κοπελιά που μοίραζε φυλλάδια του AVSite... :126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
KEF MUON, not really been respected...

Ασχέτως αυτού, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΛ....

... είναι αν στα MUON, o αντιπρόσωπος είχε διαλέξει καλύτερη οδήγηση και σαν πηγή είχε ανάλογης στάθμης ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΗΓΗ με επιλεγμένα βινύλια με ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ... (αυτός που θα τα αγοράσει - η τα έχει ηδη αγοράσει - δεν πρόκειται να ακούει κάτι άλλο σαν μουσικο είδος, εκτός από αυτό...)

Τότε, πραγματικά ακόμη και εισιτήριο γι' αυτη την εμπειρία θα μπορούσαν να βάλουν και δεν το λέω για καλαμπούρι...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.500
Re: KEF MUON, not really been respected...

... με ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ... (αυτός που θα τα αγοράσει - η τα έχει ηδη αγοράσει - δεν πρόκειται να ακούει κάτι άλλο σαν μουσικο είδος, εκτός από αυτό...)
Δηλαδή, αν διαπιστωθεί ότι εκτός από ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ, αποκαλυφθεί ότι ακούει και Έλλη Κοκκίνου, επειδή έτσι του γουστάρει, θα πρέπει να του κάνουμε μήνυση;

Reaction score
2
Μόλις διαπίστωσα ποιός ήταν ό λογος προσελεύσης των περισσοτέρων μας στη έκθεση ..

Κάτι Ρωσσιδούλες στους διαδρόμους και μία κοπελιά που μοίραζε φυλλάδια του AVSite.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Σκοτωνανε πραγματικα τα ενισχυτικα της SOULUTION τα οποια επαιζαν με τα μεγαλα Sonus Faber
Συμφωνω και γω με τον Gpol.....Θεωρω οτι ο Ελβετος κατασκευαστης της Soulution εχει κανει καταπληκτικη δουλεια με τις μηχανες του!!!!!Πριν δυο χρονια στο Μοναχο ειχα ακουσει τα μονομπλοκια με τον προ και ηχεια της Ascendo και ειλικρινα τα ειδα κωλλυομενα!!!!!!!!
Βεβαια τα χρηματα που ζηταει ειναι παρα πολλα για τις τσεπες μας αλλα αυτες που τα αντεχουν......τις κωλοφαρδες!!!!!!

Reaction score
874
Εγώ τον είδα τον κορίνθιο(Βλάσση)...Και του έδωσα και δουλειά για κανα...εξάμηνο...:142:
Γιατί νομίζετε εξαφανίστηκε...Η εκδίκηση της ψηφιομανίας και του digital_ισμού...:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk