Το σύστημα μου

Reaction score
3.243
g.kar σε ζηλέυω, έχεις ένα από τα καλύτερα cd player του πλανήτη.
Έχω και ένα Tascam CD -01 U PRO εξίσου καλό, αλλά είναι αρκετά αυστηρό και στεγνό, πιο επαγγελματικό και ουδέτερο, σε σημείο που σου έρχεται να το πετάξεις από το παράθυρο . Είχε βελτιωθεί αρκετά με αλλαγή τελεστικων και κάποιων πυκνωτών. Το χρησιμοποιώ στο γραφείο με τον υπολογιστή γιατί επάνω σε αυτό στηρίζω και την οθόνη του Η/Υ. Παίζω και κανένα CD για να το ακούω το βράδυ με ακουστικά.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.830
Έχω και ένα Tascam CD -01 U PRO εξίσου καλό, αλλά είναι αρκετά αυστηρό και στεγνό, πιο επαγγελματικό και ουδέτερο, σε σημείο που σου έρχεται να το πετάξεις από το παράθυρο . Είχε βελτιωθεί αρκετά με αλλαγή τελεστικων και κάποιων πυκνωτών. Το χρησιμοποιώ στο γραφείο με τον υπολογιστή γιατί επάνω σε αυτό στηρίζω και την οθόνη του Η/Υ. Παίζω και κανένα CD για να το ακούω το βράδυ με ακουστικά.
έτσι και δει ο @Π.Α.Η. πως αντί να το στηρίζεις "σωστά", έχεις κάνει το ίδιο, στήριγμα για την οθόνη..... μαύρο φίδι που σ' έφαγε!!!

Reaction score
6.980
Θα ηθελα πολυ να μαθω τα 2 setup για να το καταλαβω αν εκανα βλακεια που εδωσα το transport μου
Σιγά το μυστικό😁
Το Holo Red είναι το streamer για το οποίο θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον φίλο @zakman35 για την σύσταση.
Μπορεί να μην υπάρχει κάτι καλύτερο και στην πενταπλάσια τιμή και λίγα λέω.

Στην τροφοδοσία του ρούτερ ένα linear τροφοδοτικό γουρούνι με πολύ προσεγμένα υλικά και όλα αυτά πάνε σε ένα dac της norma.
Cd player έχω αυτό της Bryston.

Από την άλλη θεωρώ ότι αυτά δεν έχουν πολύ σημασία αλλά αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή στο ΑΒ τεστ είναι να ακούς ακριβώς τις ίδιες εκδόσεις του ίδιου κομματιού και να δίνεις μεγάλη σημασία στο να έχεις το ίδιο gain γιατί είναι μεγαλύτερο από αυτό των cd και σε ξεγελάει πανεύκολα.
Βέβαια εκεί που υπερέχουν οι πλατφόρμες και κερδίζουν 200-0 είναι η ευκολία σε όλα και σε συνδυασμό ότι δεν υστερούν πολύ σε ποιότητα αλλά υστερούν τόσο όσο για αυτό κερδίζει το cd😀
Πχ να μιλήσω για τον εαυτό μου ενώ έχω πάνω από 2.500 cd ακούω μόνο από αυτά όταν θέλω να κάνω γυμναστική για να γράφω βήματα!
Edit: το cd φυσικά δεν πάει στο dac αλλά απευθείας στον προ. Οπότε ας πούμε ότι καλά έκανες και εδωσες το transport και πάρε όταν μπορείς ενα καλό cd player και όχι μόνο transport!

Last edited:

Reaction score
526
Επειδή είσαι άπιστος Θωμάς με τα αντικραδασμικά, αφαίρεσε το Tascam CD -01 U PRO κάτω από την οθόνη του Η/Υ και πες μας τις διαφορές στην εικόνα της οθόνης!!! Ελπίζω να τις δεις...

Στατιστικά είναι εντελώς απίθανο, όταν υστερείς σε αυτιά να υστερείς και σε μάτια!!!

;) :p

Reaction score
6.980
Επειδή είσαι άπιστος Θωμάς με τα αντικραδασμικά, αφαίρεσε το Tascam CD -01 U PRO κάτω από την οθόνη του Η/Υ και πες μας τις διαφορές στην εικόνα της οθόνης!!! Ελπίζω να τις δεις...

Στατιστικά είναι εντελώς απίθανο, όταν υστερείς σε αυτιά να υστερείς και σε μάτια!!!

Μερικές φορές περισσεύει και η ξεροκεφαλιά ενώ τα μάτια και τα αυτιά είναι μια χαρά😂

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.517

:lol: :cry:
έχουμε νικητή!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.176
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk