Τι σας έκανε κλικ στην έκθεση 2008

Reaction score
13
Εγώ τον είδα τον κορίνθιο(Βλάσση)...Και του έδωσα και δουλειά για κανα...εξάμηνο...:142:
Γιατί νομίζετε εξαφανίστηκε...Η εκδίκηση της ψηφιομανίας και του digital_ισμού...:114:
Μη μου πεις οτι περναει βινυλια στον σκληρο ?
Audacity μου μυριζει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Μου εχει χαλασει το σκασμενο το λαπτοπι και περιμενω καποια μαραφετια για να το φτιαξω το μαμημενο!!!!!!!Δεν σας εχω απαρνηθει ...απλα τεχνικα προβληματα οποτε γλυτωσατε απο μενα για λιγες μερες!!!!!!!
Τωρα σχετικα με το SUDOCU......ειναι οπως σας τα λεει.....με εχει καταστρεψει και εχω χασει τον υπνο μου!!!!!!Ατιμε αλλα και υπεροχε Μανο μας!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μου εχει χαλασει το σκασμενο το λαπτοπι και περιμενω καποια μαραφετια για να το φτιαξω το μαμημενο!!!!!!!Δεν σας εχω απαρνηθει ...απλα τεχνικα προβληματα οποτε γλυτωσατε απο μενα για λιγες μερες!!!!!!!
Τωρα σχετικα με το SUDOCU......ειναι οπως σας τα λεει.....με εχει καταστρεψει και εχω χασει τον υπνο μου!!!!!!Ατιμε αλλα και υπεροχε Μανο μας!!!!!!!!!!
Το λαπτοπι σου έγινε τοπι γιατι το φόρτωσες με HD.

Σου... σηκώθηκε φαίνεται όπως του Τσαρουχά του σηκώνεται αμα βάζει τραγούδια ασυμπίεστα στο σκληρό του... και να τα αποτελέσματα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Aφηστε τα ......κονταρια σας στην ησυχια τους θερμοαιμοι λατινοι εραστες!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Το λαπτοπι σου έγινε τοπι γιατι το φόρτωσες με HD.

Η αληθεια ειναι Χρησταρα οτι το λαπτοπι εχει να κλεισει σχεδον 3 χρονια και εχει γινει κατεβαστηρι του καρακερατα!!! Απο matroskes και bluray μεχρι wav και φλακια !!!!!!
Του εχω σκισει τα καλτσον απο το πολυ κατεβασμα!!!!!!!!!
Σας ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ....ειμαι ανωμαλαρα του κερατα!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Το ξερουμε , το ξερουμε !!!!!!!
Καλημερα Κωστακη πουλακι μου!!!!Ξερεις ομως εδω μεσα ποσες αλλες κρυφες υπαρχουν Αδηλωτες μαλιστα που εχουν ξεσκισει το κατεβασμα απο τα διαφορα ιντερνετικα καταγωγεια???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Καλημερα Κωστακη πουλακι μου!!!!Ξερεις ομως εδω μεσα ποσες αλλες κρυφες υπαρχουν Αδηλωτες μαλιστα που εχουν ξεσκισει το κατεβασμα απο τα διαφορα ιντερνετικα καταγωγεια???
Θα ήθελα να υπάρξει επίσημη καταγγελία με ονόματα και αριθμό D/L για να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές! :138:

Αλλιώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα... :141:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Θα ήθελα να υπάρξει επίσημη καταγγελία με ονόματα και αριθμό D/L για να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές! :138:

Αλλιώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα... :141:
Δεν δινω εγω ετσι στεγνα τις φιλες μου τις κατεβαστρες!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι θεμα αρχης!!!!
Ετσι για την κουβεντα βεβαια .....τωρα τελευταια νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω τον τελικο μου......δεν ξερω ...ετσι νομιζω!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
τι εγινε βρε παιδια και δεν μπορω να ανεβασω μια φωτο με ενα φοβερο μουσικοαλμπουμ???
Δεν μου βγαινει η ενδειξη.....σοβαρα μιλαω βρε...που στα διαλα ειναι???

Reaction score
1.685
Ετσι για την κουβεντα βεβαια .....τωρα τελευταια νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω τον τελικο μου......δεν ξερω ...ετσι νομιζω!!!!!!
Αμ τον εχασες λεβεντη μου εκεινον που σου ειπα στο τηλεφωνο τις προαλες.
Ποιος τον πηρε??
Μαντεψε !!!!!

Παντα αργος ρε παιδι μου ενα πραμα μ εσενα....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Αμ τον εχασες λεβεντη μου εκεινον που σου ειπα στο τηλεφωνο τις προαλες.
Ποιος τον πηρε??
Μαντεψε !!!!!

Παντα αργος ρε παιδι μου ενα πραμα μ εσενα....
δε υπαρχουν παραδες αυτες τις μερες βρε Κωτσο......τι να κανω????
Καποια στιγμη καλα να ειμαι θα το παρω το κτηνακι για το σπιτι!!!
Αληθεια ποιος τον τσακωσε??

Reaction score
1.213
Η αληθεια ειναι Χρησταρα οτι το λαπτοπι εχει να κλεισει σχεδον 3 χρονια και εχει γινει κατεβαστηρι του καρακερατα!!! Απο matroskes και bluray μεχρι wav και φλακια !!!!!!
Του εχω σκισει τα καλτσον απο το πολυ κατεβασμα!!!!!!!!!
Σας ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ....ειμαι ανωμαλαρα του κερατα!!!!!!

Βλαση...εκεινο που σου εχω δωσει....αν θες στειλτο πισω με courrier..να μην ενοχλω κιολας.....:142: :138:

Reaction score
3.277
Δυο σκληροί σε μία τρύπα

κάνουν κόπιες όλη νύχτα

σαν να παίζουνε μπιρίμπα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Δυο σκληροί σε μία τρύπα

κάνουν κόπιες όλη νύχτα

σαν να παίζουνε μπιρίμπα
Aτιμουλικο....ειδες audiophile και καπως σου ηρθε με την αλλη την παρθενα που εχει γινει αυτοκολλητο με την καρεκλα!!!!!!Αληθεια ...μηπως ξερεις τι σημαινει η λξη download???????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Βλαση...εκεινο που σου εχω δωσει....αν θες στειλτο πισω με courrier..να μην ενοχλω κιολας.....:142: :138:
Eσυ να κανεις υπομονη πουλακι μου!!!!!!!!!!!Εχω δουλεια -παιδια και καθολου χρονο,το κερατο μου το τραγιο μεσα!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος