βιάζεσαι..."μακαρι να παιζαν ετσι και τα σονυ μ"

#11 AUDEZ'E: LCD-2 (Revision 2)
#8 AUDEZ'E: LCD-3
#4 SONY: MDR-R10 (bass-heavy)
#3 SONY: MDR-R10 (bass-light)

βιάζεσαι..."μακαρι να παιζαν ετσι και τα σονυ μ"
Δε γνωρίζω αν πρόκειται για περίπτωση ονειροπόλησης, δυσκοιλιότητας ή οτιδήποτε άλλο, πάντως εμένα μου βγάζει την αίσθηση ανθρώπου που χαίρεται τη μουσική, κλείνει τα μάτια και προσπαθεί να είναι εκεί -- αν το επιτρέπει το μηχάνημα.
φαντασου...... για το τεκάκι δεν ακούσαμε (διαβάσαμε) τίποτις...![]()
Ωραίος. Μια και σε πέτυχα μερικές ερωτήσεις: Είχε "καεί" το dac-ίδιο αρκετές ώρες; Το upsampling που έχει πως τα πάει; Σαν προ το δοκιμάσατε; Βασικά εγώ έχω το προηγούμενο (501 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος) αλλά αυτό εδώ με ψήνει αρκετά λόγω τσιπακίου (διπλού)... Οπότε αν έχεις ακούσει και εκείνο μια σύγκριση θα ήταν καρα - coolΕλπίζω να μην σε έπρηξα...
A και το the sleeping beauty πως ακούγεται στο σύστημα καλά;![]()
Eυχαριστώ για την απάντηση. Σαν προ "λέει τίποτα;" Και από τη στιγμή που έχεις μεγάλη γκάμα ακουσμάτων, για metal θεωρείς ότι είναι εντάξει ή λόγω αναλυτικότητας ψηλά δεν κάνει;
Τα παπάκια τι είναι;Δεν ξερω τι εννοεις πως "δεν θα τιουναρει" αλλα τα παπακια ειναι κομματι της αλυσιδας που σαφεστατα επηρεαζει τον ηχο. Καλυτερα, χειροτερα, whateva... σιγουρα ομως "ακουγεται".
Καλό λογοπαίγνιο!παπάκι -> duck -> dac
Καλά προφανώς και δεν θα διορθώσεις το χώρο με dac....![]()
Bασίλη παρατήρησες καμιά διαφορά στην απόδοση όταν παίζει balanced? (εκτός από την ένταση βέβαια)Σύντομα θα ολοκληρώσω τις ακροάσεις... και θα γράψω κάποια δικά μου σχόλια / εντυπώσεις...
σχετικά (με άλλα ντάκ) και με ότι έχω ακούσει μέχρι σήμερα στο σύστημά μου - χώρο μου...![]()