Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εditor και 3 αυγά μελάτα.το Benchmark Dac2 να είναι ποιο συμπαγές και με ποιο νευρώδες από το Teac.
Γιατί?Από το να γράψεις την εξυπνάδα σου εδώ μέσα...
Στην μεσαία περιοχή το Teac μου ακούγεται ποιο γεμάτο και δίνει ποιο έμφαση / όγκο και πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωνές.
Μεσατζίδικο δηλαδή....αρα hiendενώ το Teac συμπεριφέρεται ποιο ευγενικά (στρογγυλεμένα) σε αυτό το φάσμα και απουσιάζει αυτή η μικρή σκλήρυνση!
Αυτό το μεσατζιδικο....όλα τα λεφτάΜεσατζίδικο δηλαδή....αρα hiend
θελαιτε να σας ρηξο ban κε στους διο τορα ?Γιατί?
Απαγορεύεται?
Kανόνισε να έρθω να σου πετάω πέτρες στη τζαμαρία του σπιτιού σου.θελαιτε να σας ρηξο ban κε στους διο τορα ?
αρα εσυ πεταξες και τα νεραντζια που βρηκα προχθες ?Kανόνισε να έρθω να σου πετάω πέτρες στη τζαμαρία του σπιτιού σου.
Αγαπητέ φίλε VasilisM επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ το TEAC ud-503 και επίσης εχω ακούσει και καλά λόγια για Pioneer u-05 μήπως μπορείς παρακαλώ να μου πεις την αποψή σου ποιό από τα δύο κατά την γνώμη σου παίζει καλύτερα ?μια μικρή υπομονή Αντώνη, για να το ακούσω και με ακουστικά και εδώ θα είμαστε να τα πούμε
Μήπως ή ερώτηση δεν στέκει ?Μια ερωτηση και απο μενα σε κατι που μαλλον περασε στα ψιλα, για μενα ειναι σημαντικοτατη και ποσως με ενδιαφερουν οι παρατηρησεις περι συχνοτητων ειδικα σε ενα τελιως διαφορετικο συστημα, χωρο απο το δικο μου.
Απο στερεοφωνικη εικονα, αναπτυξη σε ολες τις διαστασεις πως τα πηγε σε σχεση με το bench?