- Reaction score
- 1.153
Θα συνεισφέρω με μπαλάντες γαλλικού ρομαντισμού(Deathspell Omega κλπ).Υ.Γ.: Στάθη, στην απίθανη περίπτωση που τα βρούμε σκούρα, θα έχουμε καβάντζα τον Παύλο (PAULT)...![]()
Θα συνεισφέρω με μπαλάντες γαλλικού ρομαντισμού(Deathspell Omega κλπ).Υ.Γ.: Στάθη, στην απίθανη περίπτωση που τα βρούμε σκούρα, θα έχουμε καβάντζα τον Παύλο (PAULT)...![]()
με καρφιά όλα στεριώνουνΌλοι αυτοί οι τύποι πως είναι δυνατόν να σταυρώσουν γκόμενα?![]()
Ωωωωωωωωωωωω, μα, τι γλυκός που είσαι!Θα συνεισφέρω με μπαλάντες γαλλικού ρομαντισμού(Deathspell Omega κλπ).
Σε ποιους αναφέρεσαι;Όλοι αυτοί οι τύποι πως είναι δυνατόν να σταυρώσουν γκόμενα?![]()
Πως είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;με καρφιά όλα στεριώνουν![]()
Κλείσε το κλιματιστικό βρε!...με εμφανή αποτέλεσμα να χάνεται ο άνω αέρας...
Με μπαλάντες γαλλικού ρομαντισμού(Deathspell Omega κλπ)Όλοι αυτοί οι τύποι πως είναι δυνατόν να σταυρώσουν γκόμενα?![]()
Φεεεεετααααα έχω κι αλλά τροφοδοτικα να δοκιμάσω .....τον Νίκο (kogni) έπρεπε να δεις, έπεσε κλάμα με το τροφοδοτικό... νόμισα ότι θα παρατήσει το χόμπι...![]()
Ηπειρος φετα. ;Φεεεεετααααα έχω κι αλλά τροφοδοτικα να δοκιμάσω .....
Και μετά βλέπω να τα παρατάω .....![]()
Ρε συ, του τελείωσε το100
φτου ρε γαμ....
Ηπειρος φετα. ;![]()
...δείξε λίγη κατανόηση....εγώ το μόνο που νομίζω είναι, ότι τα λεφτά μου πήγαν τσάμπα στα σπρέι...![]()
όχι (ΜΗspeaking )Πρέπει να κανονισω να περάσω και εγω ...
Να φέρω και κανένα καλωδιο η όχι ?
Δεν φέρνεις καμιά γαρδούμπα καλύτερα?Πρέπει να κανονισω να περάσω και εγω ...
Να φέρω και κανένα καλωδιο η όχι ?
σε πάχος γαρδούμπας... το καλώδιο...?Δεν φέρνεις καμιά γαρδούμπα καλύτερα?![]()
Δεν φέρνεις καμιά γαρδούμπα καλύτερα?![]()
γαρδούμπα high end ;σε πάχος γαρδούμπας... το καλώδιο...?![]()
![]()