- Reaction score
- 13.554
Στην κορυφη ο... δασκαλος
Είχε και home cinema; Δεν το πρόσεξα!Μπράβο! Νόμιζα πως ο Βασίλης είχε μόνο home cinema !
Το ξέρω!(@abdc: όχι, δεν τον έστυψε αυτός)
Αγαπημένη μπάντα... Butthole Surfers - Goofy's Concern (Χάι-έντ έκδοση...)Ακούσαμε (με τυχαία σειρά) ....Butthole Surfers....
Θα κάνω εγώ παρέα του wizzy και σενα Μ θα σε βγάλουμε στην βεράντα!την επόμενη φορά θα το επαναλάβουμε (ειδικά) με τις Χέβι-μεταλιές σου, όμως θα σε αφήσω μόνο σου...
Για καθίστε ρε σεις... Ακούει μουσική κι ο Στάθης;;;Θα κάνω εγώ παρέα του wizzy και σενα Μ θα σε βγάλουμε στην βεράντα!
poutain λέμε!
Κατά βάθος ήθελες να γίνεις συγγραφέας έτσι;;;Βρεθήκαμε, που λέτε, με τον Βασίλη, την Κυριακή. Η πρόσκληση για να ακούσω το σύστημά του έχει "ζωή" τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά όσες φορές κι αν βρέθηκα στην Αθήνα, στάθηκε αδύνατο να ανταποκριθώ. Προς τιμήν του, ο Βασίλης τις φορές που βρεθήκαμε από κοντά, μου τόνιζε ότι η πρόσκληση ισχύει επ' αόριστον. Έχοντας προγραμματίσει το διήμερο ταξίδι μου στην Αθήνα, αφενός φρόντισα να έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο την Κυριακή κι αφετέρου επικοινώνησα εγκαίρως με το Βασίλη, ρωτώντας τον εάν θα μπορούσε να με δεχτεί την Κυριακή. Ο Βασίλης ήταν ΟΚ, οπότε άδραξα την ευκαιρία και γύρω στις 10:30 το πρωί της προχθεσινής βροχερής Κυριακής, είχα κάνει την είσοδό μου στο δωμάτιο που φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, το ηχοσύστημα του Βασίλη.
Τα metalάδικα να τα φέρω σε FLAC ή παίζει κι MP3 το χρέπι που έχεις για DAC;[...] την επόμενη φορά θα το επαναλάβουμε (ειδικά) με τις Χέβι-μεταλιές σου, όμως θα σε αφήσω μόνο σου...
Στάθη, βασικά, τι θα έλεγες, αντί να τον βγάζαμε στην βεράντα, να τον κλειδώναμε στο δωμάτιο μαζί μας; Έτσι, ρε παιδί μου, για να μάθει τι θα πει πραγματική μουσική!Θα κάνω εγώ παρέα του wizzy και σενα Μ θα σε βγάλουμε στην βεράντα!
poutain λέμε!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να γράφω - κάτι το οποίο διαπίστωσαν κι οι άτυχοι διορθωτές του γραπτού μου στην Έκθεση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για συγγραφέας, πάντως, δεν νομίζω... Δεν έχω την υπομονή.Κατά βάθος ήθελες να γίνεις συγγραφέας έτσι;;;
πες την αλήθεια....
ΧαΧαΧα..... καλό! έχετε πλάκα οι χεβιμεταλάδες... εάν θυμάσαι καλά, είχα ραντεβού μετά από εσένα με μέλος που πουλούσε βινύλια.... από γκρούπ που παίζει πραγματική μουσική.... άσε που "βαράνε" χειρότερα από τα δικά σας...Στάθη, βασικά, τι θα έλεγες, αντί να τον βγάζαμε στην βεράντα, να τον κλειδώναμε στο δωμάτιο μαζί μας; Έτσι, ρε παιδί μου, για να μάθει τι θα πει πραγματική μουσική!
Διαβάζοντας στα γρηγορα....αμεσως μετα τον κομη Δρακουλα, το διαβασα για συλλογη νεκροκεφαλων και κοντεψα να χοροπηδηξω.Μέσα σε όλες, η προτομή του Κόμη Δράκουλα... ε, ας μην τα πούμε όλα εδώ. Όποιος άλλος τυχερός βρεθεί εκεί και θέλει να μάθει, ας ρωτήσει.
Πιο αριστερά, η συλλογή από νεκροκεφαλές αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου, προσεκτικά τοποθετημένες στις θήκες τους, σε μικρή απόσταση από ένα μέρος της συλλογής δίσκων βινυλίου του Βασίλη, φαντάζουν "ετοιμοπόλεμες" να πάρουν τη θέση τους στους βραχίονες των πικ απ του Βασίλη, γεμίζοντας το χώρο με τις μουσικές των βινυλίων.
Στην Αθήνα ήρθες γιατί συμμετείχες σε διαγωνισμό για bodybuilders;Για μένα (και για το στομάχι μου), που κατά τη διάρκεια της ημέρας, τρώω σχεδόν κάθε δύο ώρες, ήταν ένα σοκ!
+1Στάθηηηηηηηη ντροπηηηηηη χαθήκαμε!
Διαβάζοντας στα γρηγορα....αμεσως μετα τον κομη Δρακουλα, το διαβασα για συλλογη νεκροκεφαλων και κοντεψα να χοροπηδηξω.
Όχι, καμία σχέση, πώς σου ήρθε αυτό; Το ότι τρώω κάθε δύο ώρες, δεν σημαίνει ότι κατεβάζω μια μπριζόλα κάθε δύο ώρες. Μπορεί να είναι δύο φρούτα ή λίγοι ξηροί καρποί ή ένα γιαουρτάκι κτλ.Στην Αθήνα ήρθες γιατί συμμετείχες σε διαγωνισμό για bodybuilders;
Αυτό το "τα δικά μου "βαράνε" χειρότερα από τα δικά σας" το είπες και την Κυριακή, το επαναλαμβάνεις και σήμερα. ΟΚ! Challenge accepted! Την επόμενη φορά θα κάνουμε "διαγωνισμό": Οι μουσικές επιλογές του Στάθη και οι δικές μου "κόντρα" στις δικές σου!ΧαΧαΧα..... καλό! έχετε πλάκα οι χεβιμεταλάδες... εάν θυμάσαι καλά, είχα ραντεβού μετά από εσένα με μέλος που πουλούσε βινύλια.... από γκρούπ που παίζει πραγματική μουσική.... άσε που "βαράνε" χειρότερα από τα δικά σας...
Μεσα! Θα εχω κανει και τα καινουρια μου τατουάζ, ένα ποτηρι γαλα που να γραφει "Ολυμπος" στο αριστερο μπρατσο και ένα αρνι στην σουβλα στο δεξι μπρατσο. Και φυσικα θα ερθω με καμμια 50αρια αγαπημενα βινυλια και cd να τα απολαυσω στο συστημα σουτο "βαράνε" το έβαλα σε " "...... εννοείται και δεν εννοούσα εκεί που πάει το "χέβι-μυαλό" σας...
ΥΓ. θα μιλήσουμε περί μουσικής κλπ... την επόμενη φορά που θα βρεθούμε...
Edit: θα έχω μαζί μου και την βοήθεια του "κοινού"... τον αγαπητό (Underground) Κώστα [cosmarpan]
Wizzy αν και όταν γινει η μαζωξη, σου υπόσχομαι να φυγετε με πονοκεφαλο στη μεση και γαστρεντερικες διαταραχες στον αστραγαλο . Ειμαι σιγουρος ότι το συστημα του Βασιλη θα βγαλει την "γλυκα" που πρεπει στις επιλογες μου.
Όχι, καμία σχέση, πώς σου ήρθε αυτό; Το ότι τρώω κάθε δύο ώρες, δεν σημαίνει ότι κατεβάζω μια μπριζόλα κάθε δύο ώρες. Μπορεί να είναι δύο φρούτα ή λίγοι ξηροί καρποί ή ένα γιαουρτάκι κτλ.
Αυτό το "τα δικά μου "βαράνε" χειρότερα από τα δικά σας" το είπες και την Κυριακή, το επαναλαμβάνεις και σήμερα. ΟΚ! Challenge accepted! Την επόμενη φορά θα κάνουμε "διαγωνισμό": Οι μουσικές επιλογές του Στάθη και οι δικές μου "κόντρα" στις δικές σου!
Υ.Γ.: Στάθη, στην απίθανη περίπτωση που τα βρούμε σκούρα, θα έχουμε καβάντζα τον Παύλο (PAULT)...
Τα ίδια σου υπόσχομαι κι εγώ!Wizzy αν και όταν γινει η μαζωξη, σου υπόσχομαι να φυγετε με πονοκεφαλο στη μεση και γαστρεντερικες διαταραχες στον αστραγαλο . Ειμαι σιγουρος ότι το συστημα του Βασιλη θα βγαλει την "γλυκα" που πρεπει στις επιλογες μου.
I'm a Queen!Τα ίδια σου υπόσχομαι κι εγώ!