Το αιρετικό μου σύστημα!

Reaction score
1.685
Απάντηση: Το αιρετικό μου σύστημα!

Πανο, φανταζομαι οτι απο τοτε που το ακουσα οι αλλαγες εχουν βελτιωσει πολυ τα πραγματα.
Ο ενισχυτης αυτος ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερος σε ολα απο εκεινον τον ιδιοκατασκευης του φιλου σου, που ειχες.

Μπραβο γιατι ξερω οτι εχεις μερακι και καλο χωρο, να το χαιρεσαι οσο μπορεις και ευχομαι να το ακουσω ξανα και συντομα με τις τελευταιες αλλαγες σου.

Υ.Γ
Επειδη παρακολουθω την πορεια της αλλαγης των λυχνιων απο μαρκα σε μαρκα, εχω να σου προτεινω μια μικρη παυση, ωστε να μαθεις τον ηχο σου και να δεις αν χρειαζεται περισσοτερο ψαξιμο.

Reaction score
8.905

Μπράβο Πάνο και πάντα να το χαίρεσαι! Και για να γίνεις 100% αιρετικός... χρειάζεσαι μια ποιο “έξυπνη κεφαλή" στο πικάπιον σου! :cautious: :laugh:
Συμφωνώ αλλά πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω τα ψηφιακά μου...
Και για τυχόν παρεξηγήσεις... η “έξυπνη κεφαλή” σημαίνει και φτηνότερη...

Reaction score
8.905

Δεν υπάρχει κάποιο κρυφό μυστικό... θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις εάν διαβάσεις στα (κατηγορία) αναλογικά! :thumbsup:

Reaction score
371

Πάνο μπράβο και από εμένα για το σύστημα σου και να το χαίρεσαι (που όπως λες το χαίρεσαι).

Πολύ σωστά έχεις καταλάβει ότι η ψηφιακή σου πηγή θέλει αναβάθμιση.
Καλό και τίμιο το Marantz CD 6000 OSE Limited Edition αλλά ακόμα και στην εποχή του δεν ήταν παρά μία μέτρια λύση.

Σήμερα υπάρχουν αρκετά πιο σύγχρονες και καλές λύσεις.
Και επειδή όπως λες έχεις πολλά άυλα αρχεία υψηλής ανάλυσης, σου συνιστώ να βρεις ένα καλό dac που θα σε ικανοποιεί και να κρατήσεις το Marantz σαν transport μόνο.

Reaction score
373

Πανο, φανταζομαι οτι απο τοτε που το ακουσα οι αλλαγες εχουν βελτιωσει πολυ τα πραγματα.
Ο ενισχυτης αυτος ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερος σε ολα απο εκεινον τον ιδιοκατασκευης του φιλου σου, που ειχες.

Μπραβο γιατι ξερω οτι εχεις μερακι και καλο χωρο, να το χαιρεσαι οσο μπορεις και ευχομαι να το ακουσω ξανα και συντομα με τις τελευταιες αλλαγες σου.

Υ.Γ
Επειδη παρακολουθω την πορεια της αλλαγης των λυχνιων απο μαρκα σε μαρκα, εχω να σου προτεινω μια μικρη παυση, ωστε να μαθεις τον ηχο σου και να δεις αν χρειαζεται περισσοτερο ψαξιμο.
Κώστα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Το σύστημα δεν έχει καμία σχέση με τότε που το είχες ακούσει. Η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη! Πραγματικά ο ενισχυτής είναι κλάσεις ανώτερος από αυτόν που είχα τότε.

Όσο για τις λυχνίες, δεν έχω κάνει πειραματισμούς. Απλά τις άλλαξα όλες σταδιακά. Είχα καταλήξει σε ποιές λυχνίες θα πήγαινα μετά από πολύ διάβασμε και ψάξιμο. Το τόλμησα και μου βγήκε!

Όσο για εσένα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος!

Reaction score
373

Πάνο μπράβο και από εμένα για το σύστημα σου και να το χαίρεσαι (που όπως λες το χαίρεσαι).

Πολύ σωστά έχεις καταλάβει ότι η ψηφιακή σου πηγή θέλει αναβάθμιση.
Καλό και τίμιο το Marantz CD 6000 OSE Limited Edition αλλά ακόμα και στην εποχή του δεν ήταν παρά μία μέτρια λύση.

Σήμερα υπάρχουν αρκετά πιο σύγχρονες και καλές λύσεις.
Και επειδή όπως λες έχεις πολλά άυλα αρχεία υψηλής ανάλυσης, σου συνιστώ να βρεις ένα καλό dac που θα σε ικανοποιεί και να κρατήσεις το Marantz σαν transport μόνο.

Σε ευχαριστώ!

Όπως τα λες είναι. Έχω ακούσει διάφορα dac μέχρι τώρα και πραγματικά με κάποια από αυτά εντυπωσιαζόμουν στο που μπορεί να φτάσει ακόμα το σύστημά μου.

Είμαι σε αναζήτηση dac ήδη.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Πανο, να το χαιρεσαι το συστημα, να ακους μουσικη 4 ωρες την ημερα και μη σε νοιαζει τιποτα.... :tongue:

Reaction score
140
+1000!!!
ακου και το dac της naim ...
+1 αν και δεν είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας , ηχητικά είναι άριστο ( για την κατηγορία τιμής που ανήκει )

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
+1 αν και δεν είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας , ηχητικά είναι άριστο ( για την κατηγορία τιμής που ανήκει )
Εδω ακουει ακομα με βινυλιο, η τεχνολογια του Ντακ μας φταιει ????

Reaction score
373

Πανο, να το χαιρεσαι το συστημα, να ακους μουσικη 4 ωρες την ημερα και μη σε νοιαζει τιποτα.... :tongue:
Χρήστο να ΄σαι καλά. Ευχαρισστώ. Αν και με την δουλειά που έχω μπλέξει ο χρόνος για ακροάσεις αρχίζει και γίνεται σπάνιος.

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

Εδω ακουει ακομα με βινυλιο, η τεχνολογια του Ντακ μας φταιει ????
Αν λες για εμένα το παίρνω σαν αστείο.:biggrin:

ξέρεις από παλιά την ψώρα μου με τα ψηφιακά.:wink:

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

+1000!!!
ακου και το dac της naim ...
Αν και δεν το έχω ακούσει δεν ψήνομαο για naim. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ με τα ψηφιακά και με τα dac η naim έχει μείνει λίγο πίσω. Ίσως επειδή δείνει μεγαλύτερο βάρος στα server της....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

Αν λες για εμένα το παίρνω σαν αστείο.:biggrin:

ξέρεις από παλιά την ψώρα μου με τα ψηφιακά.:wink:
Γεια σου Πανο, περιμενουμε προσκληση να ερθουμε να βγαλουμε το συστημα σου α-χρηστο ... :roflmao:

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

Γεια σου Πανο, περιμενουμε προσκληση να ερθουμε να βγαλουμε το συστημα σου α-χρηστο ... :roflmao:

:beach:

Δεν μασάω! :imtheking: Ετοιμάσου για εμπειρία:biggrin:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

Αν και δεν το έχω ακούσει δεν ψήνομαο για naim. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ με τα ψηφιακά και με τα dac η naim έχει μείνει λίγο πίσω. Ίσως επειδή δείνει μεγαλύτερο βάρος στα server της....
κάτσε πανο , ηχητική απόδοση ψάχνεις η smartphone ? γιατί ηχητικά κάτι ντακ μέχρι 2500 ευρω το naim τα έχει για μεζέ
το γεγονός ότι θέλει εξωτερικό μετατροπέα usb/firewire to spdif εγώ καλό το θεωρώ και τίμιο
γιατί αν ο κατασκευαστής βάλει usb απλά για να βάλει , άστο καλύτερα ,ένα hiface απλό ούτε καν evo παίζει σίγουρα καλύτερα από πολλές ενσωματωμένες λύσεις
εγώ παίζω με dac που έχει usb ασύγχρονο με το hiface evo , και το ayon skylla 2 είναι και της τάξεως των 6000 ευρώ

τώρα σχετικά με dsd είναι ανέκδοτο η φάση , η διαθέσιμη μουσική σε dsd χωράει σε ταξί που λέγανε
τεχνικά και μετρησεις εδω http://avmentor.gr/reviews/group_test_dacs_12.htm

Reaction score
140
α κάτι ακόμα ίσως σε βοηθήσει , αν δεν εμπιστεύεσαι το attenuation του luxman ( λέμε τώρα ) οκ το naim δεν σου κάνει
ψάξε για dac με προενισχυση και ρύθμιση στάθμης , πχ grace , zodiac κτλ , θα παίξουν ίσως καλύτερα , αν όμως ο Luxman είναι πατάτα σε αυτόν τον τομέα ( δύσκολα )

Reaction score
140
αναφορικά με το σύστημα σου , εύχομαι ατελείωτες ώρες διασκέδασης με ροκ μουσική ( νομίζω είναι η αγαπημένη σου )
:drinks:

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

κάτσε πανο , ηχητική απόδοση ψάχνεις η smartphone ? γιατί ηχητικά κάτι ντακ μέχρι 2500 ευρω το naim τα έχει για μεζέ
το γεγονός ότι θέλει εξωτερικό μετατροπέα usb/firewire to spdif εγώ καλό το θεωρώ και τίμιο
γιατί αν ο κατασκευαστής βάλει usb απλά για να βάλει , άστο καλύτερα ,ένα hiface απλό ούτε καν evo παίζει σίγουρα καλύτερα από πολλές ενσωματωμένες λύσεις
εγώ παίζω με dac που έχει usb ασύγχρονο με το hiface evo , και το ayon skylla 2 είναι και της τάξεως των 6000 ευρώ

τώρα σχετικά με dsd είναι ανέκδοτο η φάση , η διαθέσιμη μουσική σε dsd χωράει σε ταξί που λέγανε
τεχνικά και μετρησεις εδω http://avmentor.gr/reviews/group_test_dacs_12.htm
Κατ΄ αρχην δεν μιλάω υποτιμικα απέναντί σου αλλά και ούτε σε τέτοιο ύφος. Το τι έχει το naim για μεζε είναι άποψή σου και όχι δικιά μου. Δεν το έχω ακούσει όπως σου είπα και πριν οπότε δεν έχω και άποψη όσον αφορά τον ήχο και μόνο. Ο κόσμος δεν τελειώνει στην naim και τέλος δεν έχω ούτε την δυνατότητα να έχω dac των 6000 ευρώ που έχεις εσύ, οποτε, τι μου λες;......

δεν μίλησα για dac με προ. O luxman επίσης δεν έχει attenuation αλλά προενίσχυση. Ούτε 2500 μπορώ να δώσω, τουλάχιστον τώρα.... Όσο για smartphone έχω.... Λες να βάλω αυτο;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13