Το αιρετικό μου σύστημα!

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

αναφορικά με το σύστημα σου , εύχομαι ατελείωτες ώρες διασκέδασης με ροκ μουσική ( νομίζω είναι η αγαπημένη σου )
:drinks:
ευχαριστώ.

όσο για τα ήδη που ακούω είναι, κλασική, τζαζ, new age, αλλά και ροκ.

Reaction score
373

α κάτι ακόμα ίσως σε βοηθήσει , αν δεν εμπιστεύεσαι το attenuation του luxman ( λέμε τώρα ) οκ το naim δεν σου κάνει
ψάξε για dac με προενισχυση και ρύθμιση στάθμης , πχ grace , zodiac κτλ , θα παίξουν ίσως καλύτερα , αν όμως ο Luxman είναι πατάτα σε αυτόν τον τομέα ( δύσκολα )
Κι εγώ δύσκολα το κόβω να παίζουν καλύτερα από τον προ του luxman.

Reaction score
373
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

κάτσε πανο , ηχητική απόδοση ψάχνεις η smartphone ? γιατί ηχητικά κάτι ντακ μέχρι 2500 ευρω το naim τα έχει για μεζέ
το γεγονός ότι θέλει εξωτερικό μετατροπέα usb/firewire to spdif εγώ καλό το θεωρώ και τίμιο
γιατί αν ο κατασκευαστής βάλει usb απλά για να βάλει , άστο καλύτερα ,ένα hiface απλό ούτε καν evo παίζει σίγουρα καλύτερα από πολλές ενσωματωμένες λύσεις
εγώ παίζω με dac που έχει usb ασύγχρονο με το hiface evo , και το ayon skylla 2 είναι και της τάξεως των 6000 ευρώ

τώρα σχετικά με dsd είναι ανέκδοτο η φάση , η διαθέσιμη μουσική σε dsd χωράει σε ταξί που λέγανε
τεχνικά και μετρησεις εδω http://avmentor.gr/reviews/group_test_dacs_12.htm
Με μια δεύτερη ανάγνωση μάλλον παρεξήγησα τα λεγόμενα σου....

Η αλήθεια είναι πως ψάχνω ένα καλά εξοπλισμένο τεχνολογικά dac για να αξιοποιήσω τα ψηφιακά μου αρχεία αλλά να έχει και άριστες ηχητικές επιδόσεις.
Μάλλον ζητάω πολλά.

Τέλος πάντων. Κάποια στιγμή πάντως ίσως να έχω την ευκαιρία να ακούσω την μικρή metric. Οπότε και επιφυλλάσομαι.

Reaction score
4.807
γιατι δεν ζητας απο τον γιαννη να σου δωσει το ναιμ να ακουσεις ?
εαν δεν μπορεις να αγορασεις το μεγαλο μοντελο , εβγαλε και φθηνοτερο ασυγχρονο ...
τι εχεις να χασεις ?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Προσωπικα το Ναιμ το θεωρω απογοητευτικο για τα λεφτα του, αναλυση δεν εχει, ντραιβ δεν εχει, ειναι σμουθ και τα παιζει ολα, γουστα βεβαια ειναι αυτα ...

Reaction score
373

γιατι δεν ζητας απο τον γιαννη να σου δωσει το ναιμ να ακουσεις ?
εαν δεν μπορεις να αγορασεις το μεγαλο μοντελο , εβγαλε και φθηνοτερο ασυγχρονο ...
τι εχεις να χασεις ?

Μου το έχει προτείνει και ο Γιάννης από μόνος του. Απλά δεν έχει τύχει να πάω ακόμα και να το ακούσω ή να το πάρω για ακρόαση σπίτι.

Reaction score
373
Απάντηση: Το αιρετικό μου σύστημα!

Έχεις υπ όψη σου το ομόσταυλο του ενισχυτή σου? http://www.musicdirect.com/p-50363-luxman-da-200-dac.aspx Εφόσον είσαι στη Luxman ίσως πρέπει να το ακούσεις. Φίλος μου λέει τα καλύτερα, βάβαια περί ορέξεως...
Ένας καλύτερος σύνδεσμος για το Luxman DA-200 http://www.audiorevelation.com/cre/...cts_id=1316&osCsid=bm57edqnoknj0kmf87dsaorak7

Φίλε gemus κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για αυτό το μηχάνημα. Θα ενδιέφερε.

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το αιρετικό μου σύστημα!

το γεγονός ότι θέλει εξωτερικό μετατροπέα usb/firewire to spdif εγώ καλό το θεωρώ και τίμιογιατί αν ο κατασκευαστής βάλει usb απλά για να βάλει , άστο καλύτερα ,ένα hiface απλό ούτε καν evo παίζει σίγουρα καλύτερα από πολλές ενσωματωμένες λύσεις
εγώ παίζω με dac που έχει usb ασύγχρονο με το hiface evo , και το ayon skylla 2 είναι και της τάξεως των 6000 ευρώ

τώρα σχετικά με dsd είναι ανέκδοτο η φάση , η διαθέσιμη μουσική σε dsd χωράει σε ταξί που λέγανε
τεχνικά και μετρησεις εδω http://avmentor.gr/reviews/group_test_dacs_12.htm
Συμφωνώ απόλυτα.
Και η δική μου εμπειρία λέει ότι η λύση με ένα καλό usb/firewire to spdif interface είναι προτιμότερη από τη usb σύνδεση.
Μην απορίπτετε τα dac που δεν έχουν usb. Μπορείτε να βρείτε αξιόλογα τέτοια dac σε σχετικά χαμηλές τιμές και με ένα καλό interface να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από άλλα φθηνά dac με usb.

Είναι προτιμότερο να δώσετε τα λεφτά σε ένα καλύτερο interface τύπου hiface evo ή το John Kenny SPDIF Mk3 (http://www.tnt-audio.com/sorgenti/jk_usb_converter_e.html) που χρησιμοποιώ εγώ για να τροφοδοτήσω το dac του Cary 306 SACD, με καταπληκτικά αποτελέσματα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Επειδη εχω ακουσει και το αναλογικο και το ψηφιακο του Πάνου, θα του συνιστουσα να βελτιωσει πρωτα το αναλογικο του (το οποιο απ' οτι θυμαμαι ειναι υποδεέστερο του ψηφιακού του) με καλύτερη κεφαλή - και πιθανως και καλύτερο phono - και μετα να ασχοληθει με το ψηφιακό του.
Θα 'χει ετσι καλύτερη αναφορά για να κανει σωστοτερες κινησεις για το ψηφιακό του.... :wink:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Επειδη εχω ακουσει και το αναλογικο και το ψηφιακο του Πάνου, θα του συνιστουσα να βελτιωσει πρωτα το αναλογικο του (το οποιο απ' οτι θυμαμαι ειναι υποδεέστερο του ψηφιακού του) με καλύτερη κεφαλή - και πιθανως και καλύτερο phono - και μετα να ασχοληθει με το ψηφιακό του.
Θα 'χει ετσι καλύτερη αναφορά για να κανει σωστοτερες κινησεις για το ψηφιακό του.... :wink:
Mα εδω κοιταει ο Πανος να βελτιωσει τον ηχο του.........:laugh:

Reaction score
373

Το αναλογικό μου θέλει αλλαγή εκ βάθρων πιστεύω.

Όσο για το phono χρησιμοποιώ του luxman με συμαντική βελτίωση αλλά γενικότερα πιστεύω πως με ένα άλλο πικάπ θα είχα καλύτερα αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της δισκοθήκης μου είναι σε ψηφιακή μορφή οπότε και πιστεύω πως εκεί πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω το set up.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Όσο για το phono χρησιμοποιώ του luxman με συμαντική βελτίωση αλλά γενικότερα πιστεύω πως με ένα άλλο πικάπ θα είχα καλύτερα αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της δισκοθήκης μου είναι σε ψηφιακή μορφή οπότε και πιστεύω πως εκεί πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω το set up.
Ναι αλλά δεν θα εχεις καποιο σωστο reference με το οποιο θα κανεις τις ακουστικες δικιμες σου. Θα πας στα τυφλά...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ναι αλλά δεν θα εχεις καποιο σωστο reference με το οποιο θα κανεις τις ακουστικες δοκιμες σου. Θα πας στα τυφλά... Με την αλλαγη της αναλογικης σου πηγης θα ακουσεις μεγαλες διαφορες και ακολουθως θα εχεις ενα μπουσουλα να κινηθείς!

Απο την άλλη βέβαια..... αφου θες να εισαι αιρετικός.... :rolleyes:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Και τι ακριβως σημαινει ρεφερενς?
Ενα καλο αναλογικο, ουτως ωστε να παρει ενα ψηφιακο που να το πλησιαζει...
Δεν ακους που λενε "φοβερο αυτο το ψηφιακο, παιζει αναλογικά..." :wink:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Ενα καλο αναλογικο, ουτως ωστε να παρει ενα ψηφιακο που να το πλησιαζει...
Δεν ακους που λενε "φοβερο αυτο το ψηφιακο, παιζει αναλογικά..." :wink:
ιδια καραμελα τοσα χρονια βρε Χρηστο........λυπησου μας βρε συ......ασε τον κοσμο να ξεφυγει λιγο εκτος....REFERENCE!!!!!!!!!!
:fuckyou:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Και τι ακριβως σημαινει ρεφερενς?
ενας ψηφιακος τυπος δεν χρειαζεται να τα ξερει αυτα Βλαση μας.......:biggrin:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads