Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Εκτός από τα άλογα, υπάρχει και η ροπή, και ότι αυτή συνεπάγεται (χαμηλότερες στροφές λειτουργίας, πιο ήσυχα ταξίδια, λιγότερες αλλαγές για να κρατιέσαι ψηλά που είναι η δύναμη κλπ). :126:
Επίσης αυτά τα άλογα, με μεγαλύτερη ροπή, θα μπορούσες να τα έχεις σε 1400 κυβικά. Και ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με κινητήρα 1400 τούρμπο, συνήθως καίει (και κοστίζει η αγορά του) λιγότερα.
τέσπα, θεωρητική είναι η κουβέντα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ (τα έχουμε ξαναπεί με τον Μιχάλη), αλλά σε αυτά τα κυβικά και τιμή θα το ήθελα δυνατότερο, ή με αντίστοιχη δύναμη αλλά σε λιγότερα κυβικά (και ταυτόχρονα φτηνότερο).
Αυτη η κ---οροπη με κανει να λοξοκοιταω προς πετρελαιο, αλλα μονον η Φιατ βγαζει ροπατους με το Μπραβο (αλλα να δωσεις 24000 για Φιατ;)

Reaction score
4.145
μην το πάρεις άμα είσαι ψείρας!!!

τριξίματα, μικροκοπανήματα και εύκολη φθορά στο χρώμα!
γενικά πάσχει από συναρμολόγηση πλαστικών (καταραμένοι άγγλοι)

κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος και προσπερνάω τα παραπάνω βάζοντας τέρμα μουσική και αφήνοντάς το άπλυτο !!!

Reaction score
1.844

Καλημερα αγαπητε
Επειδη ειμαι σε αναζητηση αυτοκινητου, και το Honda ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα μου (δεν θελω τουρμπο), μπορεις να μου πεις τις εντυπωσεις απο το 5υρο; Ξερεις...τιμονι, κρατηματα, κλισεις, επιταχυνσεις εν κινησει, καταναλωση κλπ. Ευχαριστω
Λάκη έχω αυτό

είναι το 1800S, αντίστοιχο του σημερινού Type S. Στα κρατήματα είναι έκπληξη και ο λόγος είναι τα αμορτισέρ Sachs :111: που φοράει. Η κατανάλωση, με μουαγιέν 140 χλμ/ώρα (που σημαίνει και 170-180 στο κοντέρ) δεν περνάει τα 10 λίτρα/100 χλμ. Η δε εργονομία είναι υπεράνω κριτικής. Να πας να σου δείξουν τι είδους αναδιπλώσεις κάνουν τα πίσω καθίσματα. Δεν βρήκα τη φωτογραφία που είχαν χωρέσει μέσα παπάκι!
Τα 140 αλόγατα φτάνουν για όλα, δεν κατεβάζεις για προσπέραση, δεν σε ακολουθούν εύκολα στο φανάρι. Μερικούς τους χαλάει το ηλεκτρονικό γκάζι, που πράγματι κόβει τα, ανάλογα με τα 140 άλογα και τη V-tech σχεδίαση, ξεπετάγματα, όταν δεν υπάρχουν επαρκείς στροφές στον κινητήρα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Μολις γυριαμε απο την εκθεση - μαλλον εκθεσεις και:
α)ΑλφαΡομεο 159 1.8 (140 αλογα) απλη εκδοση αλλα με αρκετα επανω της με 25000
β)Φιατ Μπραβο χμ...απερριφθη
γ)Λαντσια Δελτα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η 1.4 με 150 αλογα στα 23000 (με αποσυρση)
δ) Χοντα Σιβικ σενταν...απερριφθη λογω ΚΑΚΩΝ εμπροσθιων καθισματων (καταλαβατε απο ποιΑ απορριφθηκε), αλλα, και μεταξυ μας δεν μου εκανε το "κλικ"
ε)...Βολβο 60 εντυπωσιακη μεσα (πολυ ευχαριστη στο ματι) 2000 κε/180 αλογα με 28000 (-6000 εκτωση)
Αυριο θα παμε Φορντ και Αουντι VW

Reaction score
1

βγαίνει και σε 2.2 diesel το honda ... για κοίτα το , υπάρχει και παρουσίαση από το top gear !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Λακη να πω μεγεια το cirocco ? :116:
Διπορτο στα γεραματα; παει κοψομεσιαστηκαμε:142:

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

βγαίνει και σε 2.2 diesel το honda ... για κοίτα το , υπάρχει και παρουσίαση από το top gear !
Το φέρνουν και Ελλάδα;

Reaction score
1

παίρνεις τηλ τον σαρακάκη και ρωτάς ... ακόμα καλύτερα πάρε στη Λάρισα που το diesel κυκλοφορεί πολύ ...

Reaction score
0
Γεια σας κ από εμένα !
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3θυρο που έχω, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το 3θυρο (type s) με το 5θυρο έχουν διαφορετικό στήσιμο στον πίσω άξονα κ πιο συγκεκριμένα, το οπίσθιο μετατρόχιο στο 5θυρό είναι 1510 όταν στο 3θυρο είναι 1530, κάτι που σημαίνει καλύτερο κράτημα !
Επίσης, η κατανάλωση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εκτός αν αρχίσεις να το "ανοίγεις", δλδ στροφές από 4500 κ πάνω, όπου "κόβουν" τα οικονομικά έκκεντρα κ το μοτέρ ζωντανέψει.
Το χρώμα που το έχω εγώ, θέλει την φροντίδα του, κοινώς αγάπη κ προδέρμ, δλδ γυαλισματάκι με κερί για να είναι οκ συνέχεια. 2 με 3 φορές τον χρόνο κ οκ. Κ αυτό γιατί είναι οικολογικού τύπου, δλδ υδατοδιαλυτό χρώμα, κάτι που σημαίνει μικρότερη διάρκεια στον ήλιο, αν δεν το προσέχεις. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε πολλές εταιρείες, σε αυτό το χρώμα, αλλά κ στο λευκό, ενώ σε κάποιες κ στο μαύρο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Εκτός από τα άλογα, υπάρχει και η ροπή, και ότι αυτή συνεπάγεται (χαμηλότερες στροφές λειτουργίας, πιο ήσυχα ταξίδια, λιγότερες αλλαγές για να κρατιέσαι ψηλά που είναι η δύναμη κλπ).
Επίσης αυτά τα άλογα, με μεγαλύτερη ροπή, θα μπορούσες να τα έχεις σε 1400 κυβικά. Και ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με κινητήρα 1400 τούρμπο, συνήθως καίει (και κοστίζει η αγορά του) λιγότερα.
τέσπα, θεωρητική είναι η κουβέντα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ (τα έχουμε ξαναπεί με τον Μιχάλη), αλλά σε αυτά τα κυβικά και τιμή θα το ήθελα δυνατότερο, ή με αντίστοιχη δύναμη αλλά σε λιγότερα κυβικά (και ταυτόχρονα φτηνότερο).
Την έχουμε την κουβέντα αυτή κ σε άλλο φόρουμ.
Η ροπή είναι κάτι που χρειάζεται, αλλά δεν είναι η φιλοσοφία της Χόντα να έχει μοτέρ με τούρμπο.
Όταν θέλησε να βγάλει μοτέρ με ροπή κ άλογα, έβγαλε κάποτε το 1600άρι με τα 160 άλογα κ ροπή ξυράφι, βλέπε crx.
Κατόπιν, έβγαλε το S2000 με τα 240 άλογα, ενώ βγάζει το civic type R με 2000 κυβικά μοτέρ κ περίπου 200 άλογα, λίγα παραπάνω.
Στα οικονομικά τώρα μοτέρ, βγάζει 1800άρι με 140 άλογα, κ πιο κάτω 1400άρι, δεν έχει δλδ ενδιάμεση κατάσταση με 1600άρι ας πούμε.
Τώρα τα 1400άρια με τούρμπο, τα βλέπω κ γελάω προσωπικά...χωρίς παρεξήγηση από τους κατόχους τους...καταρχήν, στον δρόμο τα αμάξια του vw γκρουπ με λιγότερα από 170 άλογα, τα έχω για πρωϊνό, αυτά με τα 170 άλογα απλά τα ακολουθώ, μέχρι περίπου τα 200 χλμ, μετά τα χάνω. Κ όλα αυτά με 140 "μόνο" άλογα, αλλά με πάρα πολύ καλό σύστημα μετάδοσης κ κορυφαία σαζμάν.
Συν ότι έχω φίλο σε μεγάλο κ γνωστό service group vw κ μου είπε πως λένε τα τουρμπατα 1400άρια μεταξύ τους κ είχα 'πεθάνει' από το γέλιο : λαδιέρες ! κ αυτό γιατί αν ο κάτοχος είναι κ λίγο ανήσυχο πνεύμα, τότε καίνε λάδια κ στάζουν λάδια από παντού ! Για να μην πούμε για την αλλαγή τουμπίνας πολύ συχνά, γιατί σκάει ! Κ για να μην λέω εγώ πράγματα κ με θεωρήσετε κ προκατειλημμένο, πηγαίντε βόλτα από αντίστοιχα φόρουμ κ διαβάστε προβλήματα...
Εν κατακλείδι, ροπή δεν μου λείπει κ αν κάποια στιγμή μου λείψει, τότε πάω σε type R, το οποίο έχω οδηγήσει κ εντάξει, είναι ....αλλού !

Reaction score
0

καλο το ηχοσυστημα στο αυτοκηνητο σου αλλα να μην εχει gps το multimedia ειναι προβλημα. με 100ευρω παραπανω θα ειχε.
για κοιταξε τι εχω φτιαξει εγω και μονος.

http://www.youtube.com/watch?v=SKh-SllLKDo
car pc. με πολυ μικρο κοστος τα εχω ολα.
παντως εχετε κανει αψογη δουλεια μπραβο σας.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

Αυτη η κ---οροπη με κανει να λοξοκοιταω προς πετρελαιο, αλλα μονον η Φιατ βγαζει ροπατους με το Μπραβο (αλλα να δωσεις 24000 για Φιατ;)
δεν δινεις 24000 € εγω έδωσα 20000 για το bravo t-jet το 150άρι full extra

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε !

δεν δινεις 24000 € εγω έδωσα 20000 για το bravo t-jet το 150άρι full extra
Που το θυμηθηκες αυτο το θεμα;
Πηρα Opel Insignia 1,6T 180 hp και ροπη 23 (στα 26 overboost) - αααλο πραγμα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.115
Members
38.412