Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.117
Δεν της χάριζες τα γερμανικά βιβλία σεξουαλικής αγωγής μπας και ξεθυμάνει
ΟΧΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Ειναι στειρωμενα τα ζωα που ταιζετε ?
ΑΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ.....ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑ LIVE ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!Δεν της χάριζες τα γερμανικά βιβλία σεξουαλικής αγωγής μπας και ξεθυμάνει
Ειναι στειρωμενα τα ζωα που ταιζετε ?
Γιατι αλλιως δημιουργειται μια μαζικη παραγωγη γατιων για πατημα απο αυτοκινητα.Ναι, γιατί;
Θελει πολυ φαντασια και ειναι μεγαλο το νοητικο αλμα να σκεφτει κανεις, ποσα γατια θα πραγει ενα καλοζωισμενο ζευγαρι γατιων που θα ειναι συνεχως σε οιστρο μεσα σε ενα χρονο?Γιατί αν δεν είναι στειρωμένα πρέπει να τ' αφήσουμε νηστικά.
Δηλαδη μιλησες με φιλοζωικο σωματειο και σου ειπε : ειναι αδυνατο να πιαστουν?ΟΧΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΑυτά που είναι λίγο ''λοξά'' με βλέμμα.. περίεργο, να τα ταΐζουμε ή θα μας βγει σε κακό?
View attachment 317124
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΕΚΕΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΛΩ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΔηλαδη μιλησες με φιλοζωικο σωματειο και σου ειπε : ειναι αδυνατο να πιαστουν?
Δεν είναι Γκριφόν, είναι Lagotto Romagnolo..ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ
ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΧΑΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ
ΑΜΟΛΥΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΑ.Δεν είναι Γκριφόν, είναι Lagotto Romagnolo..
Η δικιά μου είναι όταν ήταν ακόμα μικρή και τρελαμένη..
Ήταν η πρώτη φορά που είδε χιόνι κι έκανε τούμπες..
Έχω και ένα Γκριφόν..
Γιατι αλλιως δημιουργειται μια μαζικη παραγωγη γατιων για πατημα απο αυτοκινητα.
Προφανως δεν θα βγει σε κανενα σε κακο απλα ειναι ζωοφιλια του κωλου αυτη που εξαντλειται στο ταισμα.
Στην περιπτωση της φωτο, ειναι μαλιστα : το ταισα, δεν παν να παγωσει εξω μεσα στο χιονι....
Γιατι το ταισμα δεν ειναι εξωγενης παρεμβαση?Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα οτι έχουμε δικαίωμα ή και υποχρέωση να αποφασίζουμε για το μέλλον άλλων ειδών
Για τα αδεσποτα μιλαμε, και τουλαχιστον στις μεγαλες πολεις για τις Γατες.Ο λόγος που στειρώνω τα ζώα μου είναι το δικό μου βόλεμα.
Να μην παίρνετε πολλά αυτοκίνητα, υπάρχουν και τραίνα..Γιατι αλλιως δημιουργειται μια μαζικη παραγωγη γατιων για πατημα απο αυτοκινητα.
Οπότε αν ταΐζουμε - βοηθάμε κατά περίπτωση ή αν δεν έχουμε δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ότι βλέπουμε στο δρόμο τζίφος ε?ειναι ζωοφιλια του κωλου αυτη που εξαντλειται στο ταισμα.
Στην περιπτωση της φωτο, ειναι μαλιστα : το ταισα, δεν παν να παγωσει εξω μεσα στο χιονι....
Δεν εχω πει τιποτα για φιλοξενια.Οπότε αν ταΐζουμε - βοηθάμε κατά περίπτωση ή αν δεν έχουμε δυνατότητα να φιλοξενήσουμε ότι βλέπουμε στο δρόμο τζίφος ε?
Δεν αναφέρομαι στις γάτες, για την εικόνα με το σκύλο νομίζω το ΄γραψες.. Αλλά όπως και να 'χει τι.. θάνατος μέσω ασιτίας είναι η πρόταση για να μην πολλαπλασιάζονται και τις πατούν οι Καγιέν?Δεν εχω πει τιποτα για φιλοξενια.
Το ταισμα στον δρομο προυποθετει μετρα για να μην δημιουργηθουν χιλιαδες γατια που δεν τα βλεπουμε γιατι τα πατανε τα αυτοκινητα. Αλλιως δεν ειναι φιλοζωικη πραξη .