Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.183
Το τσιπ να το καταλάβω, την υποχρεωτική στείρωση όμως όχι.
Τόσο είναι, καθώς και η βόλτα χωρίς λουρί.Χθες προχθές μια γνωστή έφαγε κλήση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επειδή το σκυλάκι που έκανε βόλτα δεν είχε τσιπ.
Νομίζω 300€ είναι, μαζί με το αποδεικτικό τσιπαρίσματος.
Η στείρωση ψηφιστηκε με την λογική να ελαττωθούν τα άπειρα αδέσποτα.
Έλα μου ντε όμως που πάλι οι τυπικοί ιδιοκτήτες θα την πληρώσουν την νύφη.
Και οι τυπικοί κατα πλειοψηφία είναι στις αστικές περιοχές που έχουν τα ζώα σαν συντροφιά μέσα στο σπίτι και όχι απλώς σαν φύλακες κτλ. και οι τυπικοί σε περίπτωση γέννας θα ασχοληθούν και θα φροντίσουν για υιοθεσίες κτλ.
Οι μπαρμπάδες στις ημιαστικές περιοχές και ειδικά επαρχία τον σκύλο τον έχουν σαν "εργαλέιο".
Κανείς δεν θα τους ελέγξει και με την σειρά τους τροφοδοτούν αδέσποτα ασταμάτητα.
Στην Επανομή πχ 5-6 βοσκοί αφήνουν περί τα 100 αδέσποτα τον χρόνο (αυτά που βρίσκονται) νεογέννητα σε χωράφια κτλ.
Η ουσία είναι μια τρύπα στο νερό χωρίς αυστηρούς ελέγχους .
Συμφωνώ απλώς ανάφερα τον τρόπο σκέψης αυτών που το πρότειναν .Η στείρωση είναι μια ιατρική πράξη που συνιστά ακραία επέμβαση πάνω στο ζώο και θα έπρεπε να δικαιολογείται με επιστημονικά κριτήρια και ανά περίπτωση όχι 'με ένα νόμο και ένα άρθρο'.
Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στους Θεοχάρηδες αυτού του τόπου.
Εσύ με …. αίματα , ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Προτιμάτε τις γάτες από τους σκύλους; 6 πράγματα που λέει αυτό για το χαρακτήρα σας
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι λέει για εσάς το να είστε "γατόφιλος" ή "σκυλόφιλος";www.topetmou.gr
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...Έχω σιχαθεί τη σκατοψυχία του κόσμου.
Να πετούν συνεχώς τα μπολ με το νερό και την τροφή για τα αδέσποτα.
Γύρισα σπίτι σκασμένη ακόμα μια φορά , χτες έβαλα σ'ενα σημείο ένα γυάλινο μπολ με τουλάχιστον 1 κιλό κροκέτες.
Το έκλεψαν.