Το σαλόνι που... ατμίζει (dloger)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Πολύ μου αρέσει ο χώρος σου και πανέμορφα ηχεία είσαι σούπερ! ;)
Μπράβο! :party:

Reaction score
2.193
Πολύ μου αρέσει ο χώρος σου και πανέμορφα ηχεία είσαι σούπερ! ;)
Μπράβο! :party:
Ευχαριστώ Μάκη. Αυτή την περίοδο σπάω το κεφάλι μου πως θα βάλω μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη.:idk:
Χαραμίζεται ο JVC:(

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Αυτή την περίοδο σπάω το κεφάλι μου πως θα βάλω μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη.:idk:
Χαραμίζεται ο JVC:(
ειχα 103, 110, 120 και τωρα 138... ε ενταξει η μεγαλυτερη ειναι και η πιο ωραια σαν εμπειρία.

το πιο βασικο στοιχειο σε ολα ομως ειναι ο χωρος. κυριως οτι σου επιτρεπει γινεται. αν ξεπερασεις τις ανοχες σου χανεις αλλου. πχ.λειτουργικοτητα καθημερινου σπιτιου. πλεον αν δεν αλλαξουμε χωρο δεν μπορουμε να παμε στο επομενο βημα οτι και να ειναι αυτο. παιρνεις μερος απ αυτο που πληρωνεις.

Reaction score
2.193
Καλά με το μεγαλύτερη και καλύτερη μην φανταστείς υπερβολές, Σκέφτομαι 110" αλλά με εντατήρες γιατί οι ζάρες μου σπάνε τα νεύρα. Και πάλι με πατέντες γιατί δεν χωράει η κάσα. Θα πρέπει να κάνω το σπίτι πουτ@ιν. :download:

Για παραπάνω ίντσες δεν γίνεται με τίποτα γιατί ούτε φαγάκι ούτε ανθρωπάκι θα μπαίνει στο σπίτι :D

Reaction score
2.193
Τον πουλάς 550€; :laugh:
Καλόμαθε η γριά στα σύκα!:whistling::lolsign::lol:
Δικός μου :party:

Λόγω ημερών χαρίζεται προβολέας JVC DLA X700. Απαραίτητες προΰποθέσεις που πρέπει να τηρεί ο ενδιαφερόμενος.
1. Να μην έχει στον ήλιο μοίρα γιατί ψήφισε Σύριζα
2. Να βγαίνει κάθε μέρα στην εκπομπή του Παπαδάκη και να κλαίγεται.
3. Να δηλώνει στο σπίτι του τουλάχιστον 10 άτομα φιλοξενούμενους και να μην παίρνει κοινωνικό μέρισμα.
2. Να τον λένε Γιάννη γιατί ως γνωστό σε σπίτι χωρίς Γιάννη ο JVC δεν κάνει.
3. Να μένει σε ακριτική περιοχή σε χωριό με λιγότερους από 100 κατοίκους, χωρίς καφενείο, για να μαζεύεται να βλέπει όλο το χωριό στο σπίτι του.

Σε περίπτωση πολλών ενδιαφερομένων θα γίνει κλήρωση με λοταρία. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο
http://www.aade.gr

Reaction score
2.193
Για προτείνετε κανένα φωτόμετρο.
Όχι τίποτε ακριβό. Να μετρήσουμε να δούμε που βρισκόμαστε με την λάμπα του JVC

• Like
Reactions: PPG

melina

Cargo 200
Reaction score
42.874
270€ :o.
Με κάνα πιο φθηνό δεν κάνω δουλειά;
https://www.skroutz.gr/c/2281/Fotometra.html?from=catspan&keyphrase=φωτόμετρο
Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει περισσότερο . Εγώ κατέληξα σε αυτό γιατί κάνει και για φωτομέτρηση για φωτογραφία αλλά και για τη μέτρηση της λάμπας του προβολέα και πήρα αυτό.

• Like

Reaction score
2.193
Η άλλη λύση είναι να φωνάξεις καστρουνη να σε καλιμπραρει κιόλας με πιο λίγα
Έχει ήδη καλιμπραριστεί μια φορά από τον Μανώλη. Το επόμενο καλιμπράρισμα λέω να το κάνω όταν αλλάξω λάμπα. Το φωτόμετρο δεν το θέλω για μια φορά. Να το έχω για να τσεκάρω την φωτεινότητα της λάμπας περιοδικά το θέλω.

• Like

Reaction score
2.193
Είχαμε και μια παραλαβή χθες.
IMG_20180430_203004.jpg

[DOUBLEPOST=1525159281][/DOUBLEPOST]Πήρε και την θέση του στο rack για να περνάμε σιγά - σιγά στην Ultra HD εποχή

IMG_20180501_100530.jpg

[DOUBLEPOST=1525159513][/DOUBLEPOST]Για αρχή, για να βλέπουμε στον JVC δισκάκια και ματρόσκες 4Κ HDR θα κάνουμε τα κόλπα που μας έμαθε ο Loggeo.

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106