- Reaction score
- 2.193
Οι θέσεις που μπορεί να μπει το 2o sub είναι περιορισμένες (στην ουσία σε άλλη μια) οπότε πρέπει να ασχοληθώ με room treatment. Εξάλλου το λένε και οι μετρήσεις:
Συγχαρητήρια φίλε μου μπράβο!!!Βάλαμε και το δεύτερο sub
View attachment 119117
Το πικάπ έφυγε και τα μηχανήματα στριμώχτηκαν λίγο για να μπει το sub. Ευτυχώς ο τελικός είναι πάγος όσο δυνατά και να παίζει το σύστημα.
View attachment 119118
μπήκαν και isolation pads κάτω από το κεντρικό.
View attachment 119119
[DOUBLEPOST=1551004307][/DOUBLEPOST]Και μια σύγκριση στις καμπύλες με ένα και δυο sub View attachment 119126
[DOUBLEPOST=1551004424][/DOUBLEPOST]Η μετρήσεις είναι με antimode. Δυστυχώς τώρα έχω μια βύθιση στους 80 με 90 κύκλους
Δεν ξέρω να τα ερμηνεύω, είμαι αρχάριος ακόμηLike γενικά.
Βάλε και ένα spectro αφού μπήκες στον κόπο .. Με ένα και 2 sub
Ωραία, νομιμοποιήθηκες!Δυστυχώς τώρα έχω μια βύθιση στους 80 με 90 κύκλους
Tiς αντιβιώσεις άστες για γιατρούς ξέρουν καλύτερα.κεγω
......καποιοι εδω μεσα ομως ταχουν για πρωινο και μπορουν να σε βοηθησουν..
εχεις αρρωστο χωρο, δωστου καναδυο αναβραζον
...χαμηλα να αασχοληθεις,ασε τα πανελ για μετα
μαλλον αντιβιωση για μονιμο αποτελεσμα
Ναι και οι δυο μετρήσεις με antimode και YPOA.Ωραία, νομιμοποιήθηκες!
Έτρεξες το Antimode ξανά με τα δυο σαμπ;
Μετά απο αυτό, ξαναέτρεξες YPao?
Αν ναι, σκέψου την πιθανότητα να χρειαζεσαι minidsp αντί για Antimode και σωστό λεπτομερειακό καλιμπράρισμα.
Ολα τα υφασματα κανουν και μια χαρα περνανε ολες οι συχνοτητες αστα echo fabric ,θα βαλεις πισω 100αρη που ειναι πολυ πυκνο Αυτα τα eco καλο ειναι να χρησιμοποιουνται ή σε πολυ χαμηλες πυκνοτητες π.χ. κατω απο 18κιλα,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε μεμβρανες,ή οταν θελουμε να χρησιμοποιησουμε διαχυτες που δεν θελουμε να ειναι ορατοι,αρα και θελουμε τη μεγιστη δυνατη ροη...
Οποτε βαλε οτι υπαρχει που θα σου αρεσει αισθητικα να ξερεις ειναι λαθος διπλος 100αρις, αχρηστος παει ο δευτερος κολλητα, το δευτερο φυλλο το πισω βαλτο πολυ χαμηλη πυκνοτητα ... και κατω απο 30κιλα οσο μπορεις.
Εαν σε ενοχλει αισθητικα το παχος των 10 εκατοστων, κατεβα στα 5,εδω θα προτιμουσα το αριφλεξ παλι σαντουιτς δυο πυκνοτητων ... αυτα.
πρωτα adimode η ypao ;Ναι και οι δυο μετρήσεις με antimode και YPOA.
Δυστυχώς το YPOA σε EQ του sub τα κάνει θάλασσα. Θέλει χέριασμα.
Το είχα δει αλλά δεν βρήκα πουθενά specs. To προτιμώ πάντως από τον πετροβάμβακα αν κάνει την ίδια δουλειά στα χαμηλά.Nαι αυτο κορυφαιο,πατεντα ελληνικη να ξερεις ειναι...
τι ειναι το YPOA ;
πρωτα adimode η ypao ;
Σαν γαύρος δεν μπορώ να γράψω pao σε λέξη και το έκανα poaτι ειναι το YPOA ;
δλδ πανω απο τα 100hz τα φερνει καλα το ypao η τα χεριασες μετα ;
Αν είναι εύκολο δώσε κανένα link να δούμε.Μεγεες Όμορφα! Όπως λέει κ ο σοκο μην ασχοληθείς με το εσο φαμπρικ, εγω πού έψαχνα για υφάσματα είδα Πολλά σχέδια σαν του σοκο Λονδίνο, N.Y και πολλά άλλα υφάσματα σαν πίνακες που είναι ότι πρέπει για να ντυσεις το πάνελ