Το σαλόνι του SurfDrifter MKII

Reaction score
648
Μπράβο Αρη.Χάρηκα πολύ που έκανες το όνειρο σου πραγματικότητα.Πολυ ωραίος χώρος.Αραξε και απόλαυσε τον κόπο σου μαζί με την οικογένεια σου.

Reaction score
2.482
καλοριζικα ! και καλες θεασεις με τον super χωρο σου!!!:gamer:

ΥΓ: τα USB τι ρολο παιζουν?
Τα USB είναι οι είσοδοι των συσκευών που έχω. Π.χ. έχω φέρει τις δύο εισόδους του Synology, τις 2 θύρες του Oppo, το PS4, τον Lumagen και το Dune, έτσι ώστε να συνδέω απευθείας σκληρους στικ, χωρις να πηγαινω απο πίσω. Εχω πάρει και μικρα καλώδιο USB 3 με γωνία, έτσι ώστε να κλείνει και η ντουλάπα.

Άρη πως ακούγεται; ευχαριστημένος με τα από πάνω;
Γενικά ο ήχος είναι καλός (πολυ καλύτερος απο πριν!), αλλά θέλει φροντισμα, μιας και ο κρυφός φωτισμός, κάνει ένα περιέργο "εφφε" στον ήχο. Τα Atmos είναι μέν εντυπωσιακά, αλλά αν ήταν και λιγο πιο ψηλα (και ίσως 10-15 ποντους πιο χαμήλά τα surround και τα front left/right) θα ήταν μάλλον ακόμα καλυτερο.

Γενικά πάντως είμαι πολυ ευχαριστημένος!

BLUES

TV
Reaction score
974
Εξαίρετη προσπάθεια,με μεράκι ,γνώση και αισθητική προσέγγιση
Εύγε φίλτατε

Reaction score
30.454
Το τερμάτισες φίλε! Έφτιαξες έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο που σαφώς παραπέμπει σε dedicated home cinema και όχι σε σαλόνι σπιτιού. Δεν είμαι φαν του είδους (του οικιακού κινηματογράφου εννοώ) αλλά μπράβο σου. Αν μάλιστα ,ο χώρος παραμένει λειτουργικός και για αυτό που αρχικά προοριζόταν, δηλαδή σαλόνι σπιτιού και οι αλλαγές που έκανες ικανοποιούν οοοοοοληηηη την οικογένεια:whistling: , τότε δυο φορές μπράβο!!!

Reaction score
2.482
Το τερμάτισες φίλε! Έφτιαξες έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο που σαφώς παραπέμπει σε dedicated home cinema και όχι σε σαλόνι σπιτιού. Δεν είμαι φαν του είδους (του οικιακού κινηματογράφου εννοώ) αλλά μπράβο σου. Αν μάλιστα ,ο χώρος παραμένει λειτουργικός και για αυτό που αρχικά προοριζόταν, δηλαδή σαλόνι σπιτιού και οι αλλαγές που έκανες ικανοποιούν οοοοοοληηηη την οικογένεια:whistling: , τότε δυο φορές μπράβο!!!
Ευχαριστώ πολυ. Αυτος ήταν ο σκοπος, και για αυτό, οθονες, πλευρικα blinds, projector κρυβονται μεσα στις ψευδοροφές, καθώς και τα μηχανήματα είναι σε ρακ, σε ντουλάπα-stealth, οποτε το μόνο πο\υ φαίνεται μετα είναι τα 7 ηχεία, αλλα έχουν δέσει αισθητικα καλα πιστευω. Αν τα μπροστα towers γίνουν bookshelves, τότε πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλυτερο το αποτελεσμα.

Reaction score
2.195
Μπράβο και από μένα για το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφο και καλαίσθητο.
Η θέση του sub είναι η τελική;
Η τηλεόραση καταργήθηκε στο σαλόνι;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.134
Μπράβο ρε Άρη. Εξαιρετικός ο χώρος σου.
Θα είναι πλεονεξία αυτό που θα γράψω, αλλά με μια κουρτίνα που θα απομονώνει το σαλόνι θα είσαι κομπλέ.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Μπράβο,πολύ ωραίο έγινε,συγχαρητήρια σε σένα και στον Βαγγέλη....καλές θεάσεις να έχετε:)

Reaction score
2.482
Μπράβο ρε Άρη. Εξαιρετικός ο χώρος σου.
Θα είναι πλεονεξία αυτό που θα γράψω, αλλά με μια κουρτίνα που θα απομονώνει το σαλόνι θα είσαι κομπλέ.
Μωρε και έτσι δεν έχω παράπονο. Πάντως αφου ρύθμίσαμε ήχο και εικόνα σε παρα πολύ καλό σημείο με τον Καστρουνή Μανώλη, ειδαμε ότι στο θέμα του ήχου θα πρέπει να γίνει φροντίδα στις χαμηλές συχνότητες (σωωωωωωπαα!!!). Το θέμα είναι ό, τι τόσο η γυναίκα μου, όσο κι εγω να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να βάλω μπασοπαγίδες.

Αυτά που θέλω να κάνω στο HC αυτη τη στιγμή θα ήταν να βάλω 2ο sub. Πέραν τούτου σε δευτερο, τρίτο χρόνο, θα ήθελα να πάω σε Lumagen Pro και να αλλάξω οθόνη σε ALR (μου τα έλεγε ο loggeo, αλλά δεν τον ακουσε το πορτοφόλι μου!)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.134
Μωρε και έτσι δεν έχω παράπονο. Πάντως αφου ρύθμίσαμε ήχο και εικόνα σε παρα πολύ καλό σημείο με τον Καστρουνή Μανώλη, ειδαμε ότι στο θέμα του ήχου θα πρέπει να γίνει φροντίδα στις χαμηλές συχνότητες (σωωωωωωπαα!!!). Το θέμα είναι ό, τι τόσο η γυναίκα μου, όσο κι εγω να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να βάλω μπασοπαγίδες.

Αυτά που θέλω να κάνω στο HC αυτη τη στιγμή θα ήταν να βάλω 2ο sub. Πέραν τούτου σε δευτερο, τρίτο χρόνο, θα ήθελα να πάω σε Lumagen Pro και να αλλάξω οθόνη σε ALR (μου τα έλεγε ο loggeo, αλλά δεν τον ακουσε το πορτοφόλι μου!)
Με ειλικρίνεια σου λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ' την εικόνα του mad max σε uhd με χρήση του intensity mapping στον Lumagen Pro. Προσεχώς θα κάνω κι άλλα πειράματα, γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (και θέλω να δω κι άλλο υλικό) αλλά...wow!!!

Reaction score
2.482
Με ειλικρίνεια σου λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ' την εικόνα του mad max σε uhd με χρήση του intensity mapping στον Lumagen Pro. Προσεχώς θα κάνω κι άλλα πειράματα, γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (και θέλω να δω κι άλλο υλικό) αλλά...wow!!!
Λεφτά έχεις να μου δώσεις; Σου υπόσχομαι πως αμέσως θα πάρω Lumagen Pro!

Μπράβο και από μένα για το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφο και καλαίσθητο.
Η θέση του sub είναι η τελική;
Η τηλεόραση καταργήθηκε στο σαλόνι;
H τηλεόραση δεν καταργήθηκε. Είναι πίσω από την ηλεκτρική οθόνη. Το sub μπήκε εκεί για να "κατοχυρώσει" την θέση του στον χώρο, ειδάλλως θα εμπαινε καμια ζαρντινιέρα ή κάποιο άλλο επιπλο εκει, αν το εβαζα μπροστα αναμεσα στο κεντρικό και το δεξι μπροστινο. Και αυτο διοτι θέλω στο μέλλον να πάρω δευτερο και θα μπει εκει μπροστα, οποτε θα είναι δυο sub διαγώνια.

Reaction score
120
Τα πολύ όμορφος χώρος και εγκατάσταση! Να το χαίρεσαι! Μπράβο σε όλους όσοι συμμετείχαν στο όνειρο σου

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.134
Λεφτά έχεις να μου δώσεις; Σου υπόσχομαι πως αμέσως θα πάρω Lumagen Pro!
Για σένα κι οποιονδήποτε κάτοχο προβολέα jvc έχω λύση που δεν ξεπερνάει τα 180 δολάρια.
Θα χρειαστείς τα ακόλουθα συστατικά:
hd linker
arve tool
και προαιρετικά το autocal software της jvc με ένα spyder 5.;):D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.370
Wow! x10
.. Αξιζε ολος ο κοπος κ προσπαθεια κτλ... οι γείτονες τι εχουν καταλαβει..; χD

Reaction score
5
A ρε συ Αρη τα σαγονια στο πατωμα .........περιμενω προσκληση ξερεις εσυ!Ονειρικος ο χωρος και κυριολεκτω!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Είναι πραγματικά τιμή μας που μας εμπιστεύτηκε ο Αρης.
Γιατι αν εχουμε τη δυνατότητα σαν εταιρία να ικανοποιήσουμε ένα πελάτη σαν τον κ.Εφραμίδη, πιστέψτε με, μένεις απόλυτα ικανοποιημένος απο τα skills σου.

Ο Αρης ειναι ενα μέλος του φόρουμ που γνωρίζει επ' ακριβώς τι θέλει, ποιο είναι το αληθές και ποιο το snake oil, τι βοηθάει τον κινηματογραφικό ήχο και την εικόνα του και το σημαντικότερο πως ακριβώς το θέλει ή το έχει φανταστεί.
Δηλαδή μέλος AVSite με τα όλα του !

Εμείς καλεστήκαμε να κάνουμε μια δύσκολη εργασία.
Σίγουρα δεν ήταν η συνηθισμένη εγκατάσταση: Καλώδια μέσα σε πλαστικά κανάλια γύρω-γύρω στους τοίχους, μια βάση βιντεοπροβολέα στην οροφή, μια οθόνη μπροστα απο μια τηλεόραση και κάπου ακουμπισμένα τα ηλεκτρονικά σε ένα έπιπλο.

Τι ζήτησε; Το Scope of Work ήταν "πανεύκολο".
Αφενός να ενσωματώσουμε ένα κινηματογράφο πλήρους προδιαγραφών σε ένα σαλόνι και αφετέρου να τον καμουφλάρουμε μέσα σε αυτό. Ξέχασα το βασιοκότερο: να μην ενοχλεί τους γείτονες οταν βλέπει Expandables στο τέρμα.
Μπορεί να ακούγεται κάπως "απλό", ίσως και αδιάφορο για όσους δεν έχουν γνώση αλλά ήταν μια τρέλα, που για κάτι τέτοιες τρέλες προσωπικά πετάω το σκούφο μου.
Υποθέτω οτι επίσης καταβαίνετε οτι ο Αρης δεν υπέγραφε λευκά checks, δεν υπήρχε ακαθόριστο Budget. Όλα ήταν πάνω σε ράγες.

Ο Άρης όμως είναι και μερακλής.
Σε αντίθεση που αυτές τις εποχές ακούω πιο συχνά απο "Καλημέρα", το "Κάτι απλό μωρέ να κάνουμε τη δουλίτσα μας", ο Άρης τραβούσε στο άλλο άκρο. Ηθελε να εσωματώσουμε ένα λειτουργικό fully loaded κινηματογράφο, με φαντασία και διακόσμηση σε ένα μοντέρνο καθιστικό-σαλόνι.
Και όταν έπεφταν οι προτάσεις μας στο τραπέζι δεν έκανε πίσω, ούτε αναθεωρούσε: Ειδική κατασκευεή και Green Glue για την ηχητική απομόνωση οροφής και πλαϊνού τοίχου με τους γείτονες, Rack απο τη Middle Atlantic Slide Out & Rotate, ειδικά modules και ράφια, Projector Lift, κλιματσιμός με επιλογή μοντέλου βάση των db. Μη με ρωτήσετε για τα ηλεκτρονικά ακι τις συσκευές. τα δεύτερα παιδιά του. Ποιός άραγε τολμάει να ανακατευτεί στις επιλογές των ηλεκτρονικών του Αρη; Κουβεντούλα και μέχρι εκεί...χεχε.
Πιστέψτε με όσα μέλη δεν τον ξέρετε μάλλον θα πρέπει να τον γνωρίσετε, θα έλεγα ο Loggeo του Αλίμου.... Lol....

Ενα ειναι σίγουρο, οτι στο τέλος του έργου το πλήθος και η διάρκεια των τηλεφωνικών μας κλήσεων θα δικαιολογούσαν μια "άλλη" σχέση από τη παραπάνω.

κ.Άρη Εφραιμίδη,
απο όλο το προσωπικό της Projecting & Sounding ART, σε ευχαριθστούμε πολύ για τη τιμή, την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξες και ευχόμαστε να χαρείς τον κινηματογραφο σου για πολλά χρόνια.

Οφείλουμε το κερασάκι στη τούρτα, το calibration στο set up του ήχου, θα έρθουμε πάνοπλοι, ετοιμάσου.... (ναι αυτη η δήλωση ειναι απειλή)

Reaction score
2.482
Δεν κάνω direct quote του κου. Λάμπρου, για να μην γεμίσει η οθόνη με το ίδιο κείμενο. Περαν τουτου, κι εγω θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την υπομονή που έδειξε στις παραξενιές μου και τις γκρίνιες μου.

Περιμένω να έρθει να με καλιμπράρει, που μου το έχει τάξει, αν και θα προτιμούσα μετα τις 10 Σεπτεμβρίου που παραλαμβάνω το SVS PB16 που παράγγειλα μόλις χθες από την Utimate Audio.

Δεν είχα σκοπό να το κάνω τώρα, αλλά ο κος. Καραγιάννης κατάφερε να με πείσει με μια αρκετά δελεαστική προσφορα τολμώ να πω! YOLO!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan