- Reaction score
- 648
Μπράβο Αρη.Χάρηκα πολύ που έκανες το όνειρο σου πραγματικότητα.Πολυ ωραίος χώρος.Αραξε και απόλαυσε τον κόπο σου μαζί με την οικογένεια σου.
Τα USB είναι οι είσοδοι των συσκευών που έχω. Π.χ. έχω φέρει τις δύο εισόδους του Synology, τις 2 θύρες του Oppo, το PS4, τον Lumagen και το Dune, έτσι ώστε να συνδέω απευθείας σκληρους στικ, χωρις να πηγαινω απο πίσω. Εχω πάρει και μικρα καλώδιο USB 3 με γωνία, έτσι ώστε να κλείνει και η ντουλάπα.καλοριζικα ! και καλες θεασεις με τον super χωρο σου!!!
ΥΓ: τα USB τι ρολο παιζουν?
Γενικά ο ήχος είναι καλός (πολυ καλύτερος απο πριν!), αλλά θέλει φροντισμα, μιας και ο κρυφός φωτισμός, κάνει ένα περιέργο "εφφε" στον ήχο. Τα Atmos είναι μέν εντυπωσιακά, αλλά αν ήταν και λιγο πιο ψηλα (και ίσως 10-15 ποντους πιο χαμήλά τα surround και τα front left/right) θα ήταν μάλλον ακόμα καλυτερο.Άρη πως ακούγεται; ευχαριστημένος με τα από πάνω;
μονο το χρωμα μπλε εχεις ?Κεφάλα γράψε ξανά το ποστ σου για να σβήσω το πρώτο.
Ευχαριστώ πολυ. Αυτος ήταν ο σκοπος, και για αυτό, οθονες, πλευρικα blinds, projector κρυβονται μεσα στις ψευδοροφές, καθώς και τα μηχανήματα είναι σε ρακ, σε ντουλάπα-stealth, οποτε το μόνο πο\υ φαίνεται μετα είναι τα 7 ηχεία, αλλα έχουν δέσει αισθητικα καλα πιστευω. Αν τα μπροστα towers γίνουν bookshelves, τότε πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλυτερο το αποτελεσμα.Το τερμάτισες φίλε! Έφτιαξες έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο που σαφώς παραπέμπει σε dedicated home cinema και όχι σε σαλόνι σπιτιού. Δεν είμαι φαν του είδους (του οικιακού κινηματογράφου εννοώ) αλλά μπράβο σου. Αν μάλιστα ,ο χώρος παραμένει λειτουργικός και για αυτό που αρχικά προοριζόταν, δηλαδή σαλόνι σπιτιού και οι αλλαγές που έκανες ικανοποιούν οοοοοοληηηη την οικογένεια , τότε δυο φορές μπράβο!!!
Μωρε και έτσι δεν έχω παράπονο. Πάντως αφου ρύθμίσαμε ήχο και εικόνα σε παρα πολύ καλό σημείο με τον Καστρουνή Μανώλη, ειδαμε ότι στο θέμα του ήχου θα πρέπει να γίνει φροντίδα στις χαμηλές συχνότητες (σωωωωωωπαα!!!). Το θέμα είναι ό, τι τόσο η γυναίκα μου, όσο κι εγω να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να βάλω μπασοπαγίδες.Μπράβο ρε Άρη. Εξαιρετικός ο χώρος σου.
Θα είναι πλεονεξία αυτό που θα γράψω, αλλά με μια κουρτίνα που θα απομονώνει το σαλόνι θα είσαι κομπλέ.
Με ειλικρίνεια σου λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ' την εικόνα του mad max σε uhd με χρήση του intensity mapping στον Lumagen Pro. Προσεχώς θα κάνω κι άλλα πειράματα, γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (και θέλω να δω κι άλλο υλικό) αλλά...wow!!!Μωρε και έτσι δεν έχω παράπονο. Πάντως αφου ρύθμίσαμε ήχο και εικόνα σε παρα πολύ καλό σημείο με τον Καστρουνή Μανώλη, ειδαμε ότι στο θέμα του ήχου θα πρέπει να γίνει φροντίδα στις χαμηλές συχνότητες (σωωωωωωπαα!!!). Το θέμα είναι ό, τι τόσο η γυναίκα μου, όσο κι εγω να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να βάλω μπασοπαγίδες.
Αυτά που θέλω να κάνω στο HC αυτη τη στιγμή θα ήταν να βάλω 2ο sub. Πέραν τούτου σε δευτερο, τρίτο χρόνο, θα ήθελα να πάω σε Lumagen Pro και να αλλάξω οθόνη σε ALR (μου τα έλεγε ο loggeo, αλλά δεν τον ακουσε το πορτοφόλι μου!)
Λεφτά έχεις να μου δώσεις; Σου υπόσχομαι πως αμέσως θα πάρω Lumagen Pro!Με ειλικρίνεια σου λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω απ' την εικόνα του mad max σε uhd με χρήση του intensity mapping στον Lumagen Pro. Προσεχώς θα κάνω κι άλλα πειράματα, γιατί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (και θέλω να δω κι άλλο υλικό) αλλά...wow!!!
H τηλεόραση δεν καταργήθηκε. Είναι πίσω από την ηλεκτρική οθόνη. Το sub μπήκε εκεί για να "κατοχυρώσει" την θέση του στον χώρο, ειδάλλως θα εμπαινε καμια ζαρντινιέρα ή κάποιο άλλο επιπλο εκει, αν το εβαζα μπροστα αναμεσα στο κεντρικό και το δεξι μπροστινο. Και αυτο διοτι θέλω στο μέλλον να πάρω δευτερο και θα μπει εκει μπροστα, οποτε θα είναι δυο sub διαγώνια.Μπράβο και από μένα για το τελικό αποτέλεσμα. Πολύ όμορφο και καλαίσθητο.
Η θέση του sub είναι η τελική;
Η τηλεόραση καταργήθηκε στο σαλόνι;
Για σένα κι οποιονδήποτε κάτοχο προβολέα jvc έχω λύση που δεν ξεπερνάει τα 180 δολάρια.Λεφτά έχεις να μου δώσεις; Σου υπόσχομαι πως αμέσως θα πάρω Lumagen Pro!