- Reaction score
- 76.573
Toboustitorose.
μονο φωτιες?? εδω εκανα σχεδια για το καλοκαιρι περι διακοπων και τωρα το μυαλο εχει γεμισει ατμους παντου!!Ε ρε φωτιές που ανάψατε σε όλο το φόρουμ........
Όλα είναι ατμός λέμε.μονο φωτιες?? εδω εκανα σχεδια για το καλοκαιρι περι διακοπων και τωρα το μυαλο εχει γεμισει ατμους παντου!!
παλιάνθρωποι!!
Τι καλοκαίρια και Χριστούγεννα... Πότε πέφτει το Πάσχα είπαμε;μονο φωτιες?? εδω εκανα σχεδια για το καλοκαιρι περι διακοπων και τωρα το μυαλο εχει γεμισει ατμους παντου!!
παλιάνθρωποι!!
Εγώ σας κάνω πλάκα. Ισχύουν όλα τα περί ατμού.Mitsy απατεωνίσκο τι μας τσαμπουνας πιο πανω με δηθεν σμολ ριβιου περι ατμου! αλητη!
Άργησα λίγο να γράψω, γιατί είδα το Mission: Impossible - Rogue Nation σε Dolby TrueHD 7.1
...Atmos....
+1Toboustitorose.
κλαίω....Toboustitorose.
εγώ μόνο να ακούσω ήρθα...νεράκι κ ατμό είχε το μενού μου!Ρε σας έχουν πεθάνει στις π@π@ριες και τους πιστεύετε... Ήρθανε να φάνε γλυκά και να πιουν καφέ.
Ποιο atmos?
Εγώ να δεις..... βλέπω ατμοηχεια παντού!!!!μονο φωτιες?? εδω εκανα σχεδια για το καλοκαιρι περι διακοπων και τωρα το μυαλο εχει γεμισει ατμους παντου!!
παλιάνθρωποι!!
Αυτη είναι πριν η μετά για να καταλάβω!!!
Αχχχχχχ μας Κ..........ς βραδιάτικα...
Ο 5000 είναι αυτός Γιάννη;
Αρχίζοντας από το τελευταίο σχόλιο, κάθησα και είδα όλα τα atmos demo clips της Dolby. Συμβαίνει ακριβώς αυτό που λέει ο Δημήτρης: οι μηχανικοί ήχου μπορούν να τοποθετήσουν ένα αντικείμενο ακριβώς στον χώρο! Είναι άκρως εντυπωσιακό, σχεδόν καθηλωτικό. Δεν είναι κινηματογράφος, αλλά δείχνει την τεράστια δυναμική του Atmos.Στα λίγα αποσπάσματα ταινιών που ακούσαμε, υπάρχει συνεχώς η αίσθηση "σαν να είσαι εκεί", χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει με φτηνά εφέ που χαρακτηρίζουν όλα τα συστήματα ήχου μόλις κυκλοφορήσουν.
Το object localization (ελληνικά; ) στα clips της Dolby είναι απίστευτο... Ο μηχανικός μπορεί να τοποθετήσει τον ήχο όπου θέλει.
Εννοείται! Έβαλα σε αυτοκόλλητο το Dolby Atmos για να τους ψαρώσω.Ο 5000 είναι αυτός Γιάννη;
Μετά. Είχαν ήδη φύγει xfader και kYRIAKOS.Αυτη είναι πριν η μετά για να καταλάβω!!!